Jump to content

ΠΡΟΒΛΗΜΑ Β200 ΣΕ CANNON MG6150

velipsi

Recommended Posts

Ο  παραπάνω  συμπαθητικός  εκτυπωτής  μου  βγάζει  το  πρόβλημα  b200 και  δεν  προχωράει  ..

Από  μικρή  ερευνά  είδα  ότι  μάλλον  είναι  κεφαλή  εκτύπωσης  ,  η  οποία  από  ότι  μου  είπαν  στην  αντιπροσωπία  δεν  υποστηρίζεται  από  την  cannon 

Ζητάω πληροφορίες  μήπως  ξέρει   κανείς  πως   να  κινηθώ  με  μικρό  κόστος   για  την  παραπάνω  κεφαλή  εκτύπωσης  ή  συμβατή    για  να  μην  πετάξω  έναν  συμπαθητικό  εκτυπωτή    για   μένα

Ευχαριστώ !!!

πριν 3 ώρες, το μέλος dellman έγραψε:

70 ευρω σύνολο με την εργασία το έπαθα και εγώ

Που το επισκευασες γιατί στην αντιπροσωπία μου είπαν ότι δεν υποστηρίζουν την κεφαλή  αυτή... Αν αλλάξω μόνος  την κεφαλή.. Που βρίσκω? 

Η άποψή μου είναι ότι δεν τα αξίζει τόσα λεφτά. Έχω κι εγώ ακριβώς αυτό το μοντέλο, αλλά δε νομίζω ότι θα κάνω τόση προσπάθεια αν σταματήσει να λειτουργεί. Αν κοιτάξεις λίγο στην αγορά μτχ, άνετα βρίσκεις αντίστοιχα μηχανήματα στο κόστος της κεφαλής

πριν 1 ώρα, το μέλος schumifer έγραψε:

Η άποψή μου είναι ότι δεν τα αξίζει τόσα λεφτά. Έχω κι εγώ ακριβώς αυτό το μοντέλο, αλλά δε νομίζω ότι θα κάνω τόση προσπάθεια αν σταματήσει να λειτουργεί. Αν κοιτάξεις λίγο στην αγορά μτχ, άνετα βρίσκεις αντίστοιχα μηχανήματα στο κόστος της κεφαλής

Πραγματικά  προσφέρω  (μάλιστα  το  έχω  βάλει  και  σε  αγγελία )  μέχρι  30  €  για  αντικατάσταση  σε  ίδιο  !!!!