Jump to content

Ωρα για αναβάθμιση Ποια 6800GT?

tigrakas

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από kv3d [Χθες, στις 21:28]

Σε λιγους μηνες βγαινουν καινουργια.Και σε λιγους ακομα θα τα δουμε στην ελληνικη αγορα και κανα δυο μηνες μετα θα ειναι σε λογικες τιμες.Για τους επεξεργαστες μπορει να εχεται δικιο για τις καρτες ομως, δεν εχουν ανακοινωθει ακομα ποιες θα ειναι αυτες οι καινουργιες.Οποτε ας περιμενουμε για παντα γιατι τα ακομα πιο καινουργια θα μας περιμενουν στην γωνια.

Αμα βιαζεται και εχει τοσο αναγκη απο υπολογιστη ας αγορασει δεν ειπε κανεις πιστευω το αντιθετο

αλλα εφοσον ερχονται καινουργιες λυσεις ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ και αμα δεν εχει αμεση αναγκη γιατι να μην περιμενει...Το θεωρω μια στρατηγικη κινηση για να αγορασει ενα υπολογιστη που θα του κρατησει παραπανω εξαλλου απο τη στιγμη που θα βγουν καινουργιες λυσεις οι τιμες των λυσεων που κυκλοφορουν αυτη την στιγμη θα πεσουν

Δεν μιλαμε για χρονια αλλα για κατι μηνες

Ο διαδοχος του Χ800 (και γενικοτερα της Radeon Χ σειρας) αναμενεται απο αυτον Μαιο και μετα απο οτι λεγεται (ονομασια του VPU ειναι R520 και η ονομασια ισως Χ900)

Οσο για το διαδοχο το Geforce 6800 (η γενικοτερα της Geforce 6 σειρας ) αναμενεται απο αυτο καλοκαιρι και μετα

Σύμφωνα με όλα όσα απαντήσατε έβγαλα αρκετά πορίσματα για το τι πρέπει να κάνω. Όσον αφορά για τον αν είναι κατάλληλη περίοδος για αγορά σίγουρα όχι δεν είναι. Καμία όμως ημερομηνία δεν είναι όσον αφορά τη πληροφορική και νομίζω το γνωρίζετε όλοι πολύ καλά. Εάν πχ πω, πως θα πάω για ψώνια σε 3 μήνες, σίγουρα θα έχουν αλλάξει πολλά από σήμερα όμως και σε 6 μήνες θα έχουν αλλάξει πολλά και σε 9 μήνες ακόμη πιο πολλά. Η τεχνολογία εξελίσσεται, οι τιμές προϊόντων συνεχώς μειώνονται και αλυσιδωτά αυτό γίνεται συνέχεια. Ακολουθώντας αυτό το ρυθμό δε νομίζω ότι καμία περίοδος δεν θα είναι κατάλληλη για αναβάθμιση και ποτέ εντέλει δε θα κάνω αναβάθμιση. Συμφωνείτε;

Από την άλλη επέλεξα Athlon 64 S939 γιατί "αν δεν κάνω λάθος (διορθώστε με)" στο ίδιο socket αργότερα θα μπορέσουμε να βάλουμε και τα διπλοπύρηνα. Επίσης επέλεξα SLI τεχνολογία για τα γραφικά με δεδομένο ότι τώρα θα αγοράσω μια ακριβή κάρτα για υψηλή απόδοση γραφικών και αργότερα που θα μπορώ πάλι να επενδύσω σε γραφικά θα μπορώ να διπλασιάσω το τσιπάκι μου με αποτέλεσμα αν όχι διπλασιάζοντας και τις επιδόσεις τουλάχιστον να αυξήσω στο μέγιστο αυτές. Αυτές είναι οι απόψεις μου τεκμηριωμένες για το σκοπό που επέλεξα τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για την αναβάθμισή μου. Συμφωνείτε ή όχι; Ευχαριστώ για την συμμετοχή σας στο θέμα μου και αναμένω ακόμα περισσότερες απόψεις σας. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.