tigrakas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2005 Χαλο αγαπητοί φίλοι, Σε λίγες μέρες σκέφτομαι να αρχίσω να ξεδιπλώνω τις τσέπες μου (ωχ ωχ ωχ) και να αρχίσω να σπαταλάω τα πολύτιμα ευρουδάκια μου σε επεξεργαστή, κάρτα γραφικών,μνημούλα, σκληρό, μητρική, κουτάκι και τροφοδοτικούλη Βασική σύνθεση: 3500+ A64 S939 Kingston DDR PC 3200 2x512ΜΒ Seagate 200GB SATA Thermaltake Xaser III V1000A (σε μαυράκι) Tagan 480W Σύμφωνα με ένα προηγούμενο θέμα που είχα ανοίξει κατέληξα με τη βοήθεια σας σε τι VGA να αγοράσω και αυτό θα είναι 6800GT +++++PCI-E++++++. Το θέμα είναι ποιας εταιρείας κάρτα γραφικών να επιλέξω και αν μπορείτε να προτείνεται και ένα καλό συνδυασμό για μητρική +++++SLI+++++ θα ήμουν πολύ ευγνώμων. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Απρίλιος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2005 Παρε Asus που φερνει και το πλαισιο...σε νορμαλ τιμη και 3 χρονια εγγυηση.450 ευρω.Μητρικη αναλογα τα κεφια σου...αν θες ΣΛΙ παρε Dfi nf-4 sli-drαν δεν θες SLI παρε την Abit AN8-fatality.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrakas Απρίλιος 15, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2005 Για Sli είμαι σίγουρα και ξέχασα κιόλας πριν να το αναφέρω. Τι γνώμη έχεις για το M/b της ASUS το Α8Ν Sli Deluxe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrakas Απρίλιος 15, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2005 Όσον αφορά τη κάρτα γραφικών καμιά γνώμη για τη Point of View 6800GT? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Απρίλιος 16, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Δεν έχω παράπονο από την Albatron που δουλεύω αλλά αν έπαιρνα τώρα 6800GT θα πήγαινα για την Gigabyte, Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Απρίλιος 16, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Ειχα μια POV 6800Gt και ηταν πολυ ευαισθητες,ειχα αλλαξει 2 στα καλα καθουμενα!Tωρα εχω μια MSI που και αυτη αρρωστησε μια φορα...αλλα απο κει και περα ειμαι πολυ ευχαριστημενος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrakas Απρίλιος 16, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Αν δε κάνω λάθος blade_pan σύμφωνα με κάτι που διάβασα σε άλλα τοπικς σου καήκαν οι POV σου; Τι παίχτηκε ακριβώς φίλε μου γιατί πρόσφατα αγόρασα μια POV "6600GT" για την αρραβωνιαστικιά μου αλλά δείχνει να της δουλεύει μια χαρούλα κ στα benchmarks επίσης τραβάει μια χαρά κ μόλις κατι ψιλοπήρε το μάτι μου για το περιστατικό σου και ψιλοτρομοκρατήθηκα. Ξέρεις τι είναι τώρα να πάει η άλλη να ανοίξει καμια μέρα το PC και να μη της δουλεύει η κάρτα γιατι είναι καμμένη; κάηκα κ εγώ μαζί της!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Απρίλιος 16, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Η πρωτη καηκε ως εξης...,Ειχα νερακι πανω και τελικα μια μερα λεω ας το βγαλω...και επαναφερω την ψυκτρα...απο κει και περα κανενα σημειο ζωης... Η δευτερη, δουλευε κανονικα μεχρι που ξαφνικα ειχαν cpu & POV...Ανεξηγητο... Και αυτο μου το ειπε το παιδι που του την εδωσα ο οποιος εβαλε πανω κατι περιεργες ψυξεις και παει και αυτη... Παμε για την τεταρτη.... Τις 2 πρωτες φορες δεν καταλαβα ποτε γιατι με αφησε η καρτα μου! Ελπιζω να μην γινει και σε σενα το ιδιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Απρίλιος 16, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από tigrakas Για Sli είμαι σίγουρα και ξέχασα κιόλας πριν να το αναφέρω. Τι γνώμη έχεις για το M/b της ASUS το Α8Ν Sli Deluxe? Αυτο εχω:τα μειονεκτηματα της σε σχεση με το DFI ειναι:1)μικροτερη δυνατοτητα overclocking2)θορυβοτερο συστημα ψυξηςΤο συστημα ψυξης αλλαζει ομως γιατι η μητρικη εχει τετοια σχεδιαση που σου επιτρεπει να βαλεις αλλοΓιατι να παρεις P.O.V???Εγω αν επαιρνα σημερα θα επαιρνα την ΑΣΟΥΣ που σου ειπα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Απρίλιος 16, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Ρε παρε ΑΤΙ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris1416003205 Απρίλιος 16, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από gfa3 [Σήμερα, στις 10:44] Ρε παρε ΑΤΙ! Γινε ανθρωπος. Χ8-0 αναλογα με τα λεφτα.Ειναι ο καλυτερος συντροφος του overclocker:jump: :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 16, 2005 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Nos-Dio Παρε Asus που φερνει και το πλαισιο...σε νορμαλ τιμη και 3 χρονια εγγυηση.450 ευρω.Μητρικη αναλογα τα κεφια σου...αν θες ΣΛΙ παρε Dfi nf-4 sli-drαν δεν θες SLI παρε την Abit AN8-fatality.... παντως στην δικη μου dfi-sli d οι μνημες της kingston με cl3 val εχουν ασυμβατοτιτακαι κολουσε σε ολα τα 3d, μολις αλλαξα μνημες ολα ηταν μια χαρα,το λεω για να μην παρει val.kingston:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Απρίλιος 17, 2005 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από def παντως στην δικη μου dfi-sli d οι μνημες της kingston με cl3 val εχουν ασυμβατοτιτακαι κολουσε σε ολα τα 3d, μολις αλλαξα μνημες ολα ηταν μια χαρα,το λεω για να μην παρει val.kingston:) στην ασυμβατοτητα δεν παιζει ρολο το οτι ειναι οι μνημες kingston αλλα το οτι τα τσιπακια δεν ειναι συμβατα....πχ τα dfi παρουσιαζουν ασυμβατοτητες με τα D43...η kingston βαζει οτι τσιπακια να ναι αναλογα τη παραγωγη...φτιαχνει modules και οχι τσιπακια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Απρίλιος 17, 2005 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Εγώ για κάρτα γραφικών λέω Gainward(αν βρεις και αν ειναι σε λογική τιμή) Leadtek,Asus,Gigabyte.... με αυτή τι σειρά θα τις έπαιρνα εγώ....Όσο για mobo....Με κλειστά τα μάτια DFi NF4 UT LP SLi-D ή DR ανάλογα το budget σου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Απρίλιος 17, 2005 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από tigrakas [Χθες, στις 00:38] Χαλο αγαπητοί φίλοι, Σε λίγες μέρες σκέφτομαι να αρχίσω να ξεδιπλώνω τις τσέπες μου (ωχ ωχ ωχ) και να αρχίσω να σπαταλάω τα πολύτιμα ευρουδάκια μου σε επεξεργαστή, κάρτα γραφικών,μνημούλα, σκληρό, μητρική, κουτάκι και τροφοδοτικούλη Βασική σύνθεση: 3500+ A64 S939 Kingston DDR PC 3200 2x512ΜΒ Seagate 200GB SATA Thermaltake Xaser III V1000A (σε μαυράκι) Tagan 480W Σύμφωνα με ένα προηγούμενο θέμα που είχα ανοίξει κατέληξα με τη βοήθεια σας σε τι VGA να αγοράσω και αυτό θα είναι 6800GT +++++PCI-E++++++. Το θέμα είναι ποιας εταιρείας κάρτα γραφικών να επιλέξω και αν μπορείτε να προτείνεται και ένα καλό συνδυασμό για μητρική +++++SLI+++++ θα ήμουν πολύ ευγνώμων. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Tiποτα κρατα τα Ευρουδακια σου, αυτη η περιοδος με τις παροντες λυσεις που κυκλοφορουν δεν ειναι και τοσο καλη για να αγορασεις καινουργιο υπολογιστη αυτη τη στιγμη Σε λιγους μηνες βγαινουν καινουργιας γενιας λυσεις τοσο στις καρτες γραφικων οσο και στους επεξεργαστες Εκτος αμα βιαζεσαι και θες εδω και τωρα υπολογιστη Οποια 6800 και να αγορασεις πανω κατω την ιδια ταχυτητα εχουν ολες εφοσον χρησιμοποιουν το ιδιο GPU, οι διαφορες παιζουν σε κατι λιγα frames Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Απρίλιος 17, 2005 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Vasot [Σήμερα, στις 14:12] Tiποτα κρατα τα Ευρουδακια σου, αυτη η περιοδος με τις παροντες λυσεις που κυκλοφορουν δεν ειναι και τοσο καλη για να αγορασεις καινουργιο υπολογιστη αυτη τη στιγμηΣε λιγους μηνες βγαινουν καινουργιας γενιας λυσεις τοσο στις καρτες γραφικων οσο και στους επεξεργαστεςΕκτος αμα βιαζεσαι και θες εδω και τωρα υπολογιστηΟποια 6800 και να αγορασεις πανω κατω την ιδια ταχυτητα εχουν ολες εφοσον χρησιμοποιουν το ιδιο GPU, οι διαφορες παιζουν σε κατι λιγα frames Συμφωνώ και εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Απρίλιος 17, 2005 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 με την δεδομένη τιμή των X800XL δεν είναι προτιμότερη από την 6800GT;;;. Αρκετά ευρώ πιο κάτω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.K Απρίλιος 17, 2005 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Ρε Snips ο άνθρωπος είπε να πάρει κάρτα καλή όχι σώβρακο. Καλά πλάκα κάνω για μένα η κορυφαία είναι η Χ850ΧΤ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kv3d Απρίλιος 17, 2005 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Σε λιγους μηνες βγαινουν καινουργια.Και σε λιγους ακομα θα τα δουμε στην ελληνικη αγορα και κανα δυο μηνες μετα θα ειναι σε λογικες τιμες.Για τους επεξεργαστες μπορει να εχεται δικιο για τις καρτες ομως, δεν εχουν ανακοινωθει ακομα ποιες θα ειναι αυτες οι καινουργιες.Οποτε ας περιμενουμε για παντα γιατι τα ακομα πιο καινουργια θα μας περιμενουν στην γωνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Απρίλιος 18, 2005 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Παιδια πιστευω οτι τωρα δεν ειναι καιρος για αγορεςςςς....Περιμενετε να ερθουν οι Dual Coreeeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.