Δημοφιλής Δημοσίευση GriGaS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2018 Μιας και είμαι της άποψης ότι εκτός από τα στραβά των εταιρειών πρέπει να λέμε και τα καλά, μοιράζομαι μαζί σας τα παρακάτω. Πριν περίπου 3 χρόνια έκανα review τα Arctic P402BT. Μετά από φυσιολογική χρήση (100% εντός σπιτιού) τα μαξιλαράκια δερματίνης άρχισαν να διαλύονται και έφτασα σε σημείο να μη τα χρησιμοποιώ γιατί χωρίς υπερβολή έκαναν χαμό από τα κομματάκια που έπεφταν. Κάπου θυμόμουν ότι είχα δει ότι υπήρχαν ανταλλακτικά. Μπαίνω στο site της Arctic και πράγματι βλέπω πως υπάρχουν ανταλλακτικά αλλά είναι μη διαθέσιμα. Συμπληρώνω τη φόρμα επικοινωνίας ρωτώντας για εκτιμόμενη διαθεσιμότητα χωρίς να αποκαλύψω την ιδιότητα του reviewer. Μία μέρα μετά λαμβάνω το παρακάτω email. Παράθεση Thank you for your enquiry. We are sorry that P402 Earpad is out of stock, but P614 Earpad is also compatible. If you are interested in P614 Earpad, please provide your shipping address, we will send you a set free of charge. Thanks Αντί να μου πουν να αγοράσω τα αντίστοιχα των 614 (τα οποία κοστίζουν 3 ευρώ συν 5 μεταφορικά για ελλάδα) μου τα στέλουν δωρεάν!!! Ένα μεγάλο μπράβο στην Artic λοιπόν από εμένα! 11 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Οκτώβριος 11, 2018 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2018 Σήμερα τα παρέλαβα. Είναι διαφορετικά στην όψη, αλλά ταιριάζουν τέλεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts