Δημοφιλής Δημοσίευση trib Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2018 (edited) Αρκετά πιο νωρίς φέτος, ετοιμαζόμαστε για το Black Friday 2018. Ήδη, Skroutz, Bestprice και Γερμανός μας έχουν ετοιμάσει σελίδες. Οι Πλαίσιο, MediaMarkt και Κωτσόβολος έχουν διατηρήσει τις περσινές, οι οποίες υποθέτω θα ενημερωθούν τις επόμενες εβδομάδες. - Skroutz - Best Price - Γερμανός - MediaMarkt - Πλαίσιο - Κωτσόβολος - Public Φτιάχτε λοιπόν το φακελάκι με τα bookmarks για να είμαστε έτοιμοι. Να υπενθυμίσω πως φέτος η Black Friday είναι στις 23 Νοεμβρίου. Επίσης να προσθέσω και το Amazon, το οποίο πάντα χρησιμοποιεί την ίδια landing page. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 2, 2018 από trib 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Οκτώβριος 29, 2018 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2018 (edited) Πλησιάζουμε, υπομονή. Μάλιστα, διάβαζα ότι τα super-market όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος θα μπουν και αυτά πιο δυναμικά στο Black Friday, οπότε να έχετε το νου σας και για τα ψώνια του σπιτιού. Μέχρι τότε και για να μας ανοίξει λίγο η όρεξη, κάποιες εταιρείες στην Αμερική έχουν διαφορετική στρατηγική όσο αφορά τη Black Friday και ήδη έχουν ανακοινώσει αρκετές από τις προσφορές τους. https://www.theblackfriday.com/black-friday-ads.php Επίσης, από τα αρχικά links, Public, Γερμανός και MediaMarkt έχουν πλέον ανανεωμένες σελίδες, που σημαίνει μιλάμε για επίσημα links τα οποία μπαίνουν bookmark άφοβα. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 29, 2018 από trib 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Νοέμβριος 7, 2018 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2018 Έγινε leaked το φυλλάδιο του Target. Όποιος έχει συγγενή στις ΗΠΑ πρέπει να αισθάνεται τυχερός Δείτε το φυλλάδιο και ελάτε να κλάψουμε παρέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 9, 2018 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2018 Oι τιμές που έχουν γενικά είναι για την τηλεόραση...την συσκευή, ή μόνο για το κουτί της?!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dukepapas Νοέμβριος 10, 2018 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2018 (edited) Καλα δεν περιμένουμε κατι το ιδιαίτερο μετα τον παροξυσμό της πρώτης χρονιάς κλασικα θα βαλουν 2-3 κραχτες σε απειροελάχιστα κομμάτια που μπορει να τα εχουν κλείσει για τα δικα τους άτομα και τελικα 0 στο πηλίκο................ η ιδια κοροϊδία καθε χρονο. Το δε media markt ειναι τραγικό λεει με το που αλαξει η ωρα μεινε πανω απο το pc για να τους προλάβεις........το θέμα ειναι να έρχεται ο κόσμος στο καταστημα οπως και στο εξωτερικό να δει απο κοντά και να το βιώσει οχι να το κανει απο το pc που θα κολλήσει απο τους χιλιάδες χρήστες που θα ειναι εκείνη την ωρα online καλα οτι νανε. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 10, 2018 από dukepapas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Νοέμβριος 13, 2018 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2018 On 10/11/2018 at 8:01 ΠΜ, το μέλος dukepapas έγραψε: Καλα δεν περιμένουμε κατι το ιδιαίτερο μετα τον παροξυσμό της πρώτης χρονιάς κλασικα θα βαλουν 2-3 κραχτες σε απειροελάχιστα κομμάτια που μπορει να τα εχουν κλείσει για τα δικα τους άτομα και τελικα 0 στο πηλίκο................ η ιδια κοροϊδία καθε χρονο. Το δε media markt ειναι τραγικό λεει με το που αλαξει η ωρα μεινε πανω απο το pc για να τους προλάβεις........το θέμα ειναι να έρχεται ο κόσμος στο καταστημα οπως και στο εξωτερικό να δει απο κοντά και να το βιώσει οχι να το κανει απο το pc που θα κολλήσει απο τους χιλιάδες χρήστες που θα ειναι εκείνη την ωρα online καλα οτι νανε. Ας περιμένουμε να δούμε τις προσφορές πριν γκρινιάξουμε. Ναι, το πιθανότερο είναι να εξελιχθούν τα πράγματα κατά τον τρόπο που αναφέρεις, αλλά ας κρατήσουμε και μια πισινή. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Νοέμβριος 13, 2018 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2018 Εγώ κάθε χρόνο πάντως διασκεδάζω με το πως αντιλαμβάνεται ο καθένας το Black Friday. Βάζουμε κανόνες για το πως έπρεπε να διοργανωθεί και γκρινιάζουμε γιατί στις ΗΠΑ η 65άρα έχει 200 dollars και εδώ 700€. Αυτό που ξέρω είναι ότι κερδισμένος βγαίνει πάντα ο αγοράστής, αρκεί να έχει μία στρατηγική. Διαβάζω από κάποιον "Αν δεν κάνετε εκπτώσεις 500-600€ (αναφέρεται σε τηλεόραση που κοστίζει 899€) δεν είναι Black Friday". Εγώ σας λέω το άλλο. Ρωτήστε οποιονδήποτε επιχειρηματία ή ελεύθερο επαγγελματία που έχει κατάστημα, τι μπορεί να κάνει με αυτή τη φορολογία. Και μετά γρινιάξτε ελεύθερα. Και στην τελική, σιγά την αγορά και τη δυναμική που έχει η Ελλάδα, ώστε οι προμηθευτές να εξασφαλίσουν κορυφαίες εκπτώσεις. Το Target έτσι για να έχουμε μία οπτική, παράγγειλε 15.000-20.000 τηλεοράσεις για να τη βάλει 200 dollars. Εδώ πόσες νομίζεις έχει τη δυνατότητα να παραγγείλει το Mediamarkt, το Public ή το Πλαίσιο; 100-200-300; Τι θα τις κάνει; Γι'αυτό 1) Μην προτρέχετε 2) Πάντα να έχετε στρατηγική στις αγορές 3) Παίζει ρόλο η ταχύτητα, μαζί με εσένα θέλουν να ψωνίσουν άλλοι 150.000. Άλλωστε, ακόμη και προσφορά να μην ήταν "η συσκευή", πάλι δεν υπάρχει περίπτωση να τελειώσει το stock; Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα εκπτωτικό γεγονός όπως η Black Friday. Προσωπικά, κάθε χρόνο έβρισκα κάτι που με ενδιέφερε. Και είμαι ρεαλισής όσο αφορά τις τιμές, δεν περιμένω το laptop να πέσει στα 80€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 13, 2018 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2018 πριν 37 λεπτά, το μέλος trib έγραψε: Ρωτήστε οποιονδήποτε επιχειρηματία ή ελεύθερο επαγγελματία που έχει κατάστημα με τι ποσοστό κέρδους δουλεύει και πριν 37 λεπτά, το μέλος trib έγραψε: τι μπορεί να κάνει με αυτή τη φορολογία. Και μετά γρινιάξτε ελεύθερα. Proper 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 13, 2018 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2018 ΘΕΛΩ 2080ΤΙ ΣΤΑ 600Ε. Καλημερα σας 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Νοέμβριος 13, 2018 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2018 Ελάτε να ξαναδακρύσουμε παρέα με το φυλλάδιο του Walmart. https://blackfriday.com/ads/black-friday/walmart/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nestoxy Νοέμβριος 16, 2018 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2018 Ένα όμορφο, μεγάλο, έξυπνο και διαφημιστικό πάνω απ'όλα κόλπο... Θα "γκρινιάξω" από τώρα! Ειδικά στην Ελλάδα το ξανείδαμε το έργο... Ό,τι ξεστοκαριστεί μπορεί να πέσει κάπως. Αλλιώς... ούτως ή άλλως παίζουν και κοροϊδεύουν με τις τιμές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 16, 2018 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2018 #yolo 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nestoxy Νοέμβριος 16, 2018 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2018 (edited) On 13/11/2018 at 10:54 ΠΜ, το μέλος trib έγραψε: Εγώ σας λέω το άλλο. Ρωτήστε οποιονδήποτε επιχειρηματία ή ελεύθερο επαγγελματία που έχει κατάστημα, τι μπορεί να κάνει με αυτή τη φορολογία. Και μετά γρινιάξτε ελεύθερα. Και στην τελική, σιγά την αγορά και τη δυναμική που έχει η Ελλάδα, ώστε οι προμηθευτές να εξασφαλίσουν κορυφαίες εκπτώσεις. Συμφωνώ ότι στην Ελλάδα δεν μπορούν να εξασφαλιστούν τιμές. Με τη φορολογία επίσης. Δενμπορώ να μπω στη θέση του επιχειρηματία - ελεύθερου επαγγελματία (μιλάμε για τα μεγάλα καταστήματα που ούτως ή άλλως φοράνε την ταμπέλα του "Black Friday" με αξιώσεις), γιατί πολύ απλά δεν είμαι ούτε το ένα ούτε το άλλο. Είμαι ένας αγοραστής που περιμένω να δω αυτό που μου λένε. Έλα να ψωνίσεις σε καλή τιμή. Αν αρχίσουμε την κλάψα τότε ρώτα κι εμένα που έχω ΕΝΦΙΑ, ενοίκιο, και 3 μνημόνια στο κεφάλι μου, γυναίκα και παιδιά. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 16, 2018 από nestoxy Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Νοέμβριος 16, 2018 Author #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2018 Το είδα και εγώ κάπου αυτό αλλά εντελώς άκυρο με την Black Friday. Απλά η κοπέλα πάει να κάνει ένα post της viral στο όνομα του Black Friday. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Νοέμβριος 16, 2018 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2018 πριν 28 λεπτά, το μέλος astrolabos έγραψε: #yolo Είδαμε πώς καναν όλες οι εγωκεντρικες μουρλαμενες πέρσι με κάτι καλλυντικά απο γνωστό κατάστημα χαχαχαχαχαχαχα α Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Νοέμβριος 16, 2018 Author #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2018 Για να μπαίνουμε σιγά σιγά στο πνεύμα, για ρίξτε μια ματιά στη Ubisoft. Ενδεικτικά παίζουν: - Rainbow Six Siege @ 14€ - AC Odyssey @ 39.90€ - Far Cry 5 @ 29.90€ https://store.ubi.com/eu/black-friday Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Νοέμβριος 17, 2018 Author #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2018 Το public ξεκίνησε το black friday από σήμερα. https://www.public.gr/cat/black-friday/?from=homepageheader Αν δει κανείς κάτι που αξίζει ας το μοιραστεί!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Νοέμβριος 17, 2018 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2018 https://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Samsung-Smartphone-Galaxy-S9plus-Mple-SM-G960FZBDEUR.htm Με τιμη 979 οταν ειχε πρωτοβγει αν δεν κανω λαθος. Και σημερα 995... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Νοέμβριος 17, 2018 Author #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2018 Έχουν κάνει λάθος, δεν έχουν ενημερωθεί οι τιμές τους ή δεν παίρνουν μέρος στην ενέργεια. Δεν ξέρω. Είχε μειωθεί επίσημα η τιμή σε 799 και 699. Από τη Samsung. Τώρα για πόσο καιρό, κανείς δεν ξέρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Νοέμβριος 17, 2018 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2018 Ας ελπισουμε να ναι λαθος..και οχι για να δειξουν μεγαλύτερη εκπτωση μετα..Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts