DrAndree Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2018 Καλησπέρα, έχω ένα χειριστήριο της GXT 545 και πίσω έχει ένα κουμπί που έχει δυο επιλογές X και D Imput. Τι ρόλο παίζουν, ποια είναι η διαφορά τους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Σεπτέμβριος 30, 2018 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2018 5 hours ago, DrAndree said: Καλησπέρα, έχω ένα χειριστήριο της GXT 545 και πίσω έχει ένα κουμπί που έχει δυο επιλογές X και D Imput. Τι ρόλο παίζουν, ποια είναι η διαφορά τους; Είναι διαφορετικά APIs για controllers, το DirectInput είναι πιο συνηθισμένο σε παλιότερα παιχνίδια. https://docs.microsoft.com/en-us/windows/desktop/xinput/xinput-and-directinput Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrAndree Σεπτέμβριος 30, 2018 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2018 Καλήμερα, σε ευχαριστώ. Ρωτω γιατι εχω προβλημα, o υπολογιστης το βλεπει το ιδιο και ενα game που παιζω το βλεπει αλλα δεν παιζει ουτε στο X ουτε στο D. Στο δευτερο καποια κομπια παιζουν και μπερδεμενα, Δεν ξερω γιατι, το χειριστηριο ειναι μολις δυο μηνων και δεν παιζω πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Σεπτέμβριος 30, 2018 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2018 Αφού παίζουν έστω και με λάθος assignments στο DirectInput, μπορείς να αλλάξεις τα key bindings μέσα από το παιχνίδι. Για ποιο παιχνίδι μιλάμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrAndree Οκτώβριος 1, 2018 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2018 Εντάξει το βρήκα όλα καλά,ένα racing παιχνίδι αλλά ήταν θέμα κάποιας εφαρμογής που έπρεπε να προσθέσει η πλατφόρμα steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts