DrAndree Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2018 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2018 Καλησπέρα, έχω ένα χειριστήριο της GXT 545 και πίσω έχει ένα κουμπί που έχει δυο επιλογές X και D Imput. Τι ρόλο παίζουν, ποια είναι η διαφορά τους;
minast Σεπτέμβριος 30, 2018 #2 Σεπτέμβριος 30, 2018 5 hours ago, DrAndree said: Καλησπέρα, έχω ένα χειριστήριο της GXT 545 και πίσω έχει ένα κουμπί που έχει δυο επιλογές X και D Imput. Τι ρόλο παίζουν, ποια είναι η διαφορά τους; Είναι διαφορετικά APIs για controllers, το DirectInput είναι πιο συνηθισμένο σε παλιότερα παιχνίδια. https://docs.microsoft.com/en-us/windows/desktop/xinput/xinput-and-directinput
DrAndree Σεπτέμβριος 30, 2018 Author #3 Σεπτέμβριος 30, 2018 Καλήμερα, σε ευχαριστώ. Ρωτω γιατι εχω προβλημα, o υπολογιστης το βλεπει το ιδιο και ενα game που παιζω το βλεπει αλλα δεν παιζει ουτε στο X ουτε στο D. Στο δευτερο καποια κομπια παιζουν και μπερδεμενα, Δεν ξερω γιατι, το χειριστηριο ειναι μολις δυο μηνων και δεν παιζω πολυ.
virus777 Σεπτέμβριος 30, 2018 #4 Σεπτέμβριος 30, 2018 Αφού παίζουν έστω και με λάθος assignments στο DirectInput, μπορείς να αλλάξεις τα key bindings μέσα από το παιχνίδι. Για ποιο παιχνίδι μιλάμε;
DrAndree Οκτώβριος 1, 2018 Author #5 Οκτώβριος 1, 2018 Εντάξει το βρήκα όλα καλά,ένα racing παιχνίδι αλλά ήταν θέμα κάποιας εφαρμογής που έπρεπε να προσθέσει η πλατφόρμα steam
Recommended Posts