Jump to content

AGP μέχρι 100�

Ilias83

Κάρτα Γραφικών μέχρι 100�  

25 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

6200 δαγκωτο...ειχα δει σε ενα τεστ οτι μπορει σε συνδιασμο με εναν καλο επεξεργαστη (3αρι και πανο...) να αποδοσει παρα πολυ καλα σε ολα τα παιχνιδια τελευταιας γενιας και τεχνολογιας..οπως far cry kai doom 3 με αναληση 1024χ768 και ολες τις ριθμισεις στο full!!!

ειδικα απο την απλη 9600 ειναι σιγουρα καλυτερη...δεν ξερω και απο την 9600 χτ αν ειναι...

Αρχική απάντηση από Ilias83 [Χθες, στις 20:58]

Όλα εξαρτώνται από το πόσα λεφτά είναι διατεθημένο να ξοδέψει το παιδί.

Μιλήσαμε πριν λίγο και του φένεται εντάξει και η 6600 οπότε μάλλον ξεχνάμε την 6200.

Πάντως εγώ παιδιά του πρότεινα να πάει σε κάτι φθηνό και να πάρει και μνήμη γιατί είναι με P4 1.7 και 128ΜΒ SDRAM.

καλα πρωτα ας βαλει τουλαχιστον αλλα 128ΜΒ μνημης και μετα βλεπει για καρτα,και καλυτερα να προτιμησει καμμια μεταχειρισμενη 9600Pro

Για καινούρια προτείνω κάποια 6200 ή 6600 αφού οι διαφορά στην τιμή έχει αρκετά μεγάλο αντίκτυπο στις επιδόσεις.

ΑΝ προτιμάει κάποια από την προηγούμενης γενιάς κάρτα θα ήταν χαζό να την πάρει κανούρια. Στα μεταχειρισμένα μπορεί να βρει καλές κάρτες με 100

Overclocking αποκλείεται το παλικάρι να κάνει οπότε το ενδεχόμενο 6200->6600 απλά αποκλείεται...

Και εγώ είμαι της άποψης οτι πρέπει να ρίξει πάνω καμια 512ΜΒ και να πάρει και μια φθηνή κάρτα γραφικών... (Πιο μεγάλη διαφορά θα δει έτσι)

κι εγω πιστευω οτι θελει πανω 512 mb και μετα να βρει μια μεταχειρισμενη καρτουλα της ταξεως 9600προ...

αν και για να ειμαι ειλικρινης δεν πιστευω πως πρεπει να ριξει λεφτα σε αυτο το πισι...

ας τα πουλησει ολα να μαζεψει κατι παραπανω και να παρει κατι σε αθλον χπ...

Απο το thread για τις 6200:

"διαφορα εγκειται στο οτι οι 4 pixel pipelines ειναι απενεργοποιημενες και στις μνημες που ειναι κλασσικες τυπου DDR και οχι DDR3 οπως στις 6600GT"

’ρα δεν πρόκειται ποτέ να πιάσει τις GT ακόμα και αν καταφέρει να ξεκλειδώσει τα 4 pipelines. Να τις πλησιάσει ίσως αλλά να τις πιάσει πολύ δύσκολο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.