Jump to content

WIN XP Κολάλει στα 7 λεπτά...Βοήθεια

Lodar

Recommended Posts

Προσπαθώ να βάλω Win-XP σε ένα παλιό lap-top της Compaq και κάθε φορά κολάει στα 7 λεπτά πριν το τέλος κατα την διαδικασία των "Saving Settings".

Ξέρει κανείς τι σκ@τ@ να κάνω; :mad:

Το κουφό είναι οτι πριν δύο μέρες που το έκανα για πρώτη φορά και έχει κολλήσει για καμιά ώρα στο ίδιο σημείο πάλι, πατώντας μερικές φορές το enter ξεκόλλησε και ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση. Σήμερα τόποτα. Ακομα μαι δύο ώρες το άφησα στα 7 minutes remaining μπας και ξεκολλήσει αλλά ΤΙΠΟΤΑ. :giveup:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποια βοήθεια. :T:

Πολλα μπορει να φταινει αλλα ενα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι οτι το cd δεν διαβαζεται καλα λογω γρατζουνιας , βρομικο κλπ αυτο ή τα επαιξε το cd rom.

Αλλο πιθανο προβλημα ΙΣΩΣ ειναι θερμοκρασια....

Αρχική απάντηση από ison

Πολλα μπορει να φταινει αλλα ενα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι οτι το cd δεν διαβαζεται καλα λογω γρατζουνιας , βρομικο κλπ αυτο ή τα επαιξε το cd rom.

Αλλο πιθανο προβλημα ΙΣΩΣ ειναι θερμοκρασια....

Μπορει αλλα να κολλαει στο ιδιο σημειο λογο θερμοκρασιας?

Παιδιά το μηχάνημα είναι COMPAQ σειρά 1700 μοντέλο 17XL470 ήτοι: P3 στα 700 με 256RAM και 60 σκληρό.

Πριν έτρεχε πάλι τα XP αλλά όχι τα pro. Δεν είχε κανά σοβαρό πρόβλημα και τα έτρεχε μια χαρά. Ήρθε όμως η εποχή για το γνήσιο καλό format και το ξεσκαρτάρισμα από τα άχρηστα.

Έχω κάνει πολλές φορές εγκατάσταση σε διάφορα συστήματα και κάτι τέτοιο δεν μου έχει ξααντύχει. Το CD είναι καινούριο και αγρατζούνιστο.

Αρχική απάντηση από Lodar

Παιδιά το μηχάνημα είναι COMPAQ σειρά 1700 μοντέλο 17XL470 ήτοι: P3 στα 700 με 256RAM και 60 σκληρό.

Πριν έτρεχε πάλι τα XP αλλά όχι τα pro. Δεν είχε κανά σοβαρό πρόβλημα και τα έτρεχε μια χαρά. Ήρθε όμως η εποχή για το γνήσιο καλό format και το ξεσκαρτάρισμα από τα άχρηστα.

Έχω κάνει πολλές φορές εγκατάσταση σε διάφορα συστήματα και κάτι τέτοιο δεν μου έχει ξααντύχει. Το CD είναι καινούριο και αγρατζούνιστο.

Τωρα που το σκεφτομαι ειχα παθει και εγω κατι τετοιο στο desktop το παλιο....τελικα ηταν ο σκληρος τα ειχε φτυσει...οποτε ισως να ειναι αυτο.

Για κανε κανα check disk απο dos ή μην του δωσεις quick format στην αρχικη εγκατασταση...ασε να το κανει κανονικα...

Εχω και γω συναντήσει παρόμοιο πρόβλημα σε desktop pc και έφταιγε η καρτα ήχου

Την έβγαλά έκανα την εγκατάσταση και την ξαναέβαλα

Τώρα σε Laptop δυσκολο να τα βγάλεις και να δοκιμάζεις. Πάντωε πολλά μπορει να φταίνε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.