ARMAGEDDON Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2018 καλησπέρες μου ήρθε κλειδάκι να δοκιμάσω την GEFORCE NOW BETA ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πως δουλεύει μοιάζει σαν να έχεις ένα Virtual Mashine με 160Gb και κάνεις login με το stean account σου και κατεβάζεις το παιχνίδι μάλλον στο VM για αρχή θα επιστρέψω τις επόμενες μέρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Σεπτέμβριος 19, 2018 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2018 πριν 5 λεπτά, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε: καλησπέρες μου ήρθε κλειδάκι να δοκιμάσω την GEFORCE NOW BETA ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πως δουλεύει μοιάζει σαν να έχεις ένα Virtual Mashine με 160Gb και κάνεις login με το stean account σου και κατεβάζεις το παιχνίδι μάλλον στο VM για αρχή θα επιστρέψω τις επόμενες μέρες Βρε Σατανά, τι γυρεύεις εσύ στα λημέρια της nvidia; Θα φωνάξω τον πατέρα Κλεομένη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_noob Σεπτέμβριος 19, 2018 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2018 Εφόσον κάποιος έχει vdsl ή ακόμα καλύτερα οπτική ίνα είναι ιδανικό για single player παιχνίδια. Για multiplayer δεν προτείνεται μιας και αποκτάς ακόμα περισσότερο lag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Σεπτέμβριος 19, 2018 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2018 1 hour ago, DEADLAZARUS said: Βρε Σατανά, τι γυρεύεις εσύ στα λημέρια της nvidia; Θα φωνάξω τον πατέρα Κλεομένη. για να παίξω ουλτρα σε τεσλα τομπ ραιντερ ΓΙΟΛΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Σεπτέμβριος 19, 2018 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2018 πρώτες εντυπώσεις παίζοντας ένα 15λεπτο tombraider καλά απλά βρε παιδί μου νταξ δεν λέω θέλει 10Mbs δεν τα λες ούτε πολλά ούτε λίγα αλλά είχα αρκετά packet loss έχω Vdsl 100αρα Cosmote τι να κάνουμε ακόμα είναι για τα πανηγύρια εδώ το internet αν δεν μπει οπτική εξαλιφθούν οι βλακίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts