def Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2005 ξερετε που μπορω να βρω frame για 939 soket; πλαισιο,e-shop δεν εχουν ρωτησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2005 κανενας δεν εχει εκτος και απο κανενα φιλο ή γνωστο , εγω εχω ενα αλλα για πες τι εννοεις frame? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 15, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2005 το πλαστικο που καθετε η ξυκτρα του cpu.επειδη εχω υδροψυξη το εβλαλα το πλαστικο και το εχασα Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Απρίλιος 15, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2005 δεν νομιζω να βρεις, ρωτα σε κανα γνωστο σου μαγαζι με πισι μηπως τους βρισκετε κανενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
alGaLoRd-VK Απρίλιος 16, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Μπορεις να ζητήσεις απο εκεί που αγόρασες την μητρική ή απο την αντιπροσωπία της κατασκευάστριας. Εγω έστειλα για RMA την μητρική μου και μου επέστρεψαν μητρική χωρίς το backplate το οποίο είπαν οτι θα μου το αντικαταστήσουν μετά απο επικοινωνία με την αντιπροσωπία. Πιστεύω δεν θα υπάρχει πρόβλημα να σου δώσουν καινουργιο ακόμα και αν πείς οτι το έχασες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypse Απρίλιος 17, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Στείλε ένα pm στον eleven.Στο κιτ προσαρμογής του block σε 939 , που μου έστειλε , είχε και ένα τέτοιο πλαστικό frame.Οπότε λογικά θα ξέρει που μπορείς να βρεις ή θα μπορεί να σε προμηθεύσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 17, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από apocalypse Στείλε ένα pm στον eleven.Στο κιτ προσαρμογής του block σε 939 , που μου έστειλε , είχε και ένα τέτοιο πλαστικό frame.Οπότε λογικά θα ξέρει που μπορείς να βρεις ή θα μπορεί να σε προμηθεύσει. οκ σε ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.