K.K Απρίλιος 19, 2005 #41 Απρίλιος 19, 2005 Παιδιά σήμερα παρέλαβα το rezerator1 και είναι απόλαυση. Όμορφο, 10 βαθμούς κάτω παρόλο που πριν είχα ψύκτρα της thermalright με ανεμιστήρα 90άρι σε full στροφές. Αλλά το κυριότερο και το τονίζω αυτό είναι το ότι απαλάχτηκα από τον θόρυβο. Όχι μόνο του επεξεργαστή αλλά και της κάρτας γραφικών X800XT PL που έκανε σαν μοτοσακό και όταν έπαιζα παιχνίδια σαν αεροπλάνο. Επίσης μου άρεσε η απλότητα της εγκατάστασης του και η καταπληκτική ποιότητα υλικών.
taramas Απρίλιος 19, 2005 #42 Απρίλιος 19, 2005 Παλλικάρια μην το ζορίζετε το θέμα, όλοι έχουν δίκηο, να πάρω απο τον προσωπικό μου υπολογιστή........απο την ψαγμένη αερόψυξη πήγα στο reserator, απο κεί στο κιτ υδρόψυξης, αο κεί στην ψαγμένη υδρόψυξη και τώρα ξαναγύρισα στην thermalright 120 και άφησα τις υδροψύξεις για τα παιδιά μου, μέσα σε λιγότερο απο χρόνο άλλαξα 5 διαφορετικές CPU αφού τις ανέβασα όλες κράτησα την τελευταία και πάλι αφού την πήγα όσο πήγαινε εγβαλα τα σκόρ που λένε και τελικά σήμερα την έχω υπερχρονισμένη μεν σε "λογικά" πλαίσια δε και είμαι μια χαρά. Πολλά παιδιά εδω μέαα έχουν ψάξει πολύ και έχουν δοκιμάσει πολλά, δεν σημαίνει οτι υπάρχει πραγματικό κέρδος πάντα, μάλλον σπάνιο είναι το κέρδος στις περιπτώσεις αυτές, αυτό που μένει σίγουρα είναι η γνώση και η ικανοποίηση όταν πετυχαίνεις κάτι και στο φινάλε αυτοί που λειτουργούν έτσι πιστεύω οτι το ξέρουν όπως το ήξερα κι εγώ όταν αποφάσισα να κατασκευάσω καναδυό κουτιά όπως τα φανταζόμουνα, ήξερα οτι στο τέλος θα κοστίσουν περισσότερο σε χρόνο και χρήμα απ'οτι να έπαιρνα ενα έτοιμο καλό κουτί αλλά έκανα το κέφι μου που λένε όπως και πολλά παιδιά εδώ μέσα και το επόμενο βήμα ήταν να ανταλλάξουμε τα αποτελέσματα του κεφιού μας. Τώρα βέβαια θα υπάρχουν και μερικοί που σκοπος τους είναι να κάνουν κοντρίτσες του τύπου "εμένα ανεβαίνει τόσο και ψήνει καφέδες" τι να κάνουμε απο όλα έχει ο μπαχτσές που λένε, κάτι σαν τις κοντρίτσες με τα αυτοκίνητάκια που στο πίσω κάθισμα έχουμε μια φιάλη και στα φανάρια μας χάνει ο διπλανός τουλάχιστον στο σπόρ αυτό δεν κινδυνεύει κανένας να γίνει αυτοκόλλητος πάνω σε κανένα δένδρο
gorg Απρίλιος 20, 2005 #43 Απρίλιος 20, 2005 Αρχική απάντηση από ταραμας [Σήμερα, στις 00:54] τουλάχιστον στο σπόρ αυτό δεν κινδυνεύει κανένας να γίνει αυτοκόλλητος πάνω σε κανένα δένδρο Το πολύ να τον χτηπήσει το ρεύμα και να πεθάνει ή, ακόμη χειρότερα, να του καεί ο CPU την ώρα που προσπαθεί να εξολοθρεύσει το φίλο του στο Unreal
helloween Μάϊος 1, 2005 #44 Μάϊος 1, 2005 Καί εγώ νομίζω πως το resarator είναι το πιο αθόρυβο σύστημα αφού από εταιρία το δίνει σαν πρόταση με υδρόψυξη για επεξεργαστή, κάρτα γραφικών, και τροφοδοτικό. Ψάξε λίγο την διεύθυνση http://www.quietpc.com/uk/watercooling.php#wcpsu :banging:
skywriter Μάϊος 1, 2005 #45 Μάϊος 1, 2005 Αρχική απάντηση από K.K Παιδιά σήμερα παρέλαβα το rezerator1 και είναι απόλαυση. Όμορφο, 10 βαθμούς κάτω παρόλο που πριν είχα ψύκτρα της thermalright με ανεμιστήρα 90άρι σε full στροφές. Αλλά το κυριότερο και το τονίζω αυτό είναι το ότι απαλάχτηκα από τον θόρυβο. Όχι μόνο του επεξεργαστή αλλά και της κάρτας γραφικών X800XT PL που έκανε σαν μοτοσακό και όταν έπαιζα παιχνίδια σαν αεροπλάνο. Επίσης μου άρεσε η απλότητα της εγκατάστασης του και η καταπληκτική ποιότητα υλικών. Απο ότι καταλαβαίνω έχεις και cpu block και gpu. Τι cpu έχεις και τι θερμοκρασίες? Εγώ έχω έναν prescott 3.0ghz (απο τους πρώτους με την μεγάλη θερμοκρασία) και μια 6800gt η οποία κάνει τρελό θόρυβο και θέλω να απαλαγώ απο αυτόν. απλά αμφιβάλω για το αν το reserator θα αρκεί να κρατήσει το συστημά μου κρύο χειμώνα καλοκαίρι
helloween Μάϊος 18, 2005 #46 Μάϊος 18, 2005 Το Aquarius III είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από αυτά που έχω διαβάσει απο το zalman αλλά αν το ζορίσεις με overclocking τότε ο θορυβός του φτανει στα 48db (δυστυχώς ακούγεται πολύ) αλλά για δες και της titan το TWC A-04 το οποίο είναι πολύ καλύτερο και με δευτερεύον ψυγείο για καλύτερα αποτελέσματα.
Elu Thingol Μάϊος 18, 2005 #47 Μάϊος 18, 2005 6800gt+prescott(c0 θα εννοοεις μαλλον)+reserator=μαμα καιγομαι! Εσυ χρειαζεσαι ενα διπλο ψυγειο(πχ τρανσιτ) και μια 1048 και καποια μπλοκ απο 11 η σκιννυ...Με το res1 θαχεις τεμπς που θα πλησιαζουν αυτες της box ψυξης και σιγουρα δεν ειναι το καλυτερο για την αντιουλα του...
nickthegreek Μάϊος 18, 2005 Author #48 Μάϊος 18, 2005 Τελικά καλά έγραψε ένας φίλος σε ένα άλλο post ότι θερμοκρασίες και ησυχία σπάνια πάνε μαζί. Το ρεσερατόρ το παίρνεις μόνο για ησυχία. Αναλόγως τι σε ενδιαφέρει.
K.K Μάϊος 18, 2005 #49 Μάϊος 18, 2005 Eίπαμε ότι για o/c δεν κάνει όπως δεν κάνει και οποιαδήποτε αερόψυξη. Μόνο με μια βελτιωτική κίνηση. Υπομονή........
Elu Thingol Μάϊος 18, 2005 #50 Μάϊος 18, 2005 Εμενα παντως πανε(σχεδον) μια χαρα....στην πλειοψηφια ομως πραγματι δεν πανε.
taramas Μάϊος 18, 2005 #51 Μάϊος 18, 2005 Το έχω ξαναπεί αλλά θα το ξαναπώ γιατί πιστεύω οτι σε δύο φράσεις υπάρχει όλη η ουσία....Το reserator είναι :α) σαφώς καλύτερο απο οποιαδήποτε αερόψυξη (και έχω δεί πολλές) εκτός ίσως απο την thermalright 120 με την προυπόθεση οτι έχει 120αρη ανεμιστήρα πάνω.β) είναι η προσωποποίηση του αθόρυβου όπως και να το κάνουμε.γ) δεν είναι δυνατόν να ανταγωνιστεί τις καλές υδροψύξεις είναι γεγονός.Συμπέρασμα, αν σε πειράζει ο θόρυβος και την cpu δεν την πηγαίνεις στα ύψη τότε πάρτο είναι οτι καλύτερο, αν θέλεις να παίζεις στα όρια τότε ξέχασέ το και συνάμα ανέξου και τον θόρυβο.
helloween Ιούνιος 6, 2005 #52 Ιούνιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Snips Μας αρέσει δεν μας αρέσει ο GORG έχει δίκιο......Μην λέμε για λεφτά διότι τελικά σε χρήμα και προπάντων σε χρόνο όλοι εμείς που προσπαθούμε να φτάσουμε κάπου προσπαθώντας να αποφύγουμε την ..."σπατάλη"είμαστε χαμένοι..Δοκιμάζουμε 2-3 ψύκτρες, 5-6 ανεμιστήρες, ηχομονωτικά, αλλάζουμε κουτί για να πάρουμε πιο ήσυχα ξοδεύοντας Α ποσό σε χρήματα και Β ποσό σε ώρες.Και ο άλλος που αποφασίζει απο την αρχή να πάρει ένα σύστημα ανάλογο με αυτό που τελικά εμείς έχουμε φτιάξει σταδιακά ξοδεύει ίσως και λιγότερα. Από χρόνο δεν το συζητάω.... Γιατί HARIS πίστεψε με δεν είναι όλοι χομπίστες αλλά πιάνονται σε έναν φαύλο κύκλο κυνηγώντας το καλύτερο, το γρηγορότερο, το πιο Αθόρυβο....αλλά χάνουν την ηρεμία τους. Πόσοι από αυτούς που γράφουμε εδώ πέρνουν έναν CPU και προσπαθούν να τον ανεβάσουν απλώς για να κερδίσουν σε χρήμα την διαφόρα;; Μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Το "highscore" κυνηγάμε. Αλλίως δεν θα σπεύδαμε όλοι να αγοράσουμε τον καινούργιο επεξεργαστή που μόλις κυκλοφόρησε απλώς για να τον ανεβάσουμε και αυτόν.... Όσο για τα benchmarks ήθελα να ξερα τι πραγματικά προσφέρουν εκτός από να μεγαλώνουν την εισροή χρημάτων από μας ...προς τις εταιρίες hardware. Συμφωνώ μαζί σου αλλά μου φαίνεται ο λόγος σου λίγο απογοητευμένος ! Γιατί που ήθελες να φτάσεις και είσαι λίγο down xexe:banging:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.