konnos Σεπτέμβριος 23, 2018 #41 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2018 Τραγικό το soundtrack, είναι και Metallica... Είδα και το βιντεο με ένα απ τα 1:52.ΧΧ και έπαθα σοκ, τα παληκάρια είναι μηχανές, εγώ είμαι λίγο χούλιγκαν μπροστά τους. Τα ξέρω τα λάθη μου, αλλά δεν έχω χρόνο για άπειρη προπόνηση ξανά και ξανά κι έτσι απλώς το διασκεδάζω όσο πιο σοβαρά μπορώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Σεπτέμβριος 23, 2018 Author #42 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2018 πριν 1 λεπτό, το μέλος konnos έγραψε: Τραγικό το soundtrack, είναι και Metallica... Είδα και το βιντεο με ένα απ τα 1:52.ΧΧ και έπαθα σοκ, τα παληκάρια είναι μηχανές, εγώ είμαι λίγο χούλιγκαν μπροστά τους. Τα ξέρω τα λάθη μου, αλλά δεν έχω χρόνο για άπειρη προπόνηση ξανά και ξανά κι έτσι απλώς το διασκεδάζω όσο πιο σοβαρά μπορώ. Ναι, ακριβώς αυτό. Αλλά νιώθω ότι υπάρχει βελτίωση σε αυτόν τον τομέα. Όσα περισσότερα laps κάνω , τόσο με πωρώνει αυτό το sim. Το αμάξι είναι ζωντανό και τα physics έχουν τρελό βάθος. Να ο γύρος από τον 3ο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Σεπτέμβριος 24, 2018 #43 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2018 πριν 11 ώρες, το μέλος liakjim έγραψε: Ναι, ακριβώς αυτό. Αλλά νιώθω ότι υπάρχει βελτίωση σε αυτόν τον τομέα. Όσα περισσότερα laps κάνω , τόσο με πωρώνει αυτό το sim. Το αμάξι είναι ζωντανό και τα physics έχουν τρελό βάθος. Να ο γύρος από τον 3ο Μπράβο jim, ούτε ένα λαθάκι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Etern4L Σεπτέμβριος 24, 2018 #44 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2018 Το δικό μου Hotstint στο Nurburgring. Χρησιμοποίησα το v1 setup του @liakjim αλλά του γέμισα βενζίνη. Όταν το δοκίμασα με άδειο τεπόζιτο ήταν παράξενο, αλλά όταν έβαλα λίτρα έγινε ωραίο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Σεπτέμβριος 24, 2018 #45 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2018 1 hour ago, Aris Teidis said: Μπράβο jim, ούτε ένα λαθάκι! Όχι αυτός είναι ο 3ος στο leaderboard...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Σεπτέμβριος 24, 2018 Author #46 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2018 Μπράβο jim, ούτε ένα λαθάκι!Μακάρι να ήμουν εγώ Άρη.Είναι ο αυτήν την στιγμή 3ος στο leaderboard.Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Σεπτέμβριος 24, 2018 #47 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2018 πριν 2 λεπτά, το μέλος liakjim έγραψε: Μακάρι να ήμουν εγώ Άρη. Είναι ο αυτήν την στιγμή 3ος στο leaderboard. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ούπς, δεν διάβασα την τελευταία φράση Πάντως είμαι σίγουρος ότι και άλλοι που πάνε λίγο ποιο αργά μπορεί να φαίνεται ότι δεν κάνουν λάθη... Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις που (και γιατί) μπορεί να κερδίζει ο άλλος κάποια δέκατα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Σεπτέμβριος 24, 2018 #48 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2018 Εντάξει τα transitions του σε γκαζι φρένο στροφή τιμονιού είναι υπέροχα, μακάρι να είχα την υπομονή να καθίσω ώρες να εξασκηθώ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosna Σεπτέμβριος 24, 2018 #49 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2018 Επειδή το διάβασα κ στο επίσημο φόρουμ ως σχόλιο κ συμφωνώ, με καλές γραμμές έχεις το 54άρι, για πιο κάτω θες σετάπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts