liakjim Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2018 (edited) Οκ, σκέφτηκα να φτιάξω το παρόν θέμα ώστε να μη "βρωμίζουμε" το άλλο με χρόνους. Επίσης ας ανεβάζουμε και setups ώστε να βοηθήσουμε τους άλλους ή και κανά replay. Συνημμένα το setup μου ως τώρα. Λοιπόν για nurburgring hot lap event dry, μέχρι τώρα αυτό Σίγουρα έχω κανά δευτερόλεπτο κάτω. test.zip Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 15, 2018 από liakjim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosna Σεπτέμβριος 15, 2018 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2018 (edited) Rename doc to .json Εγώ κάπου στο 56άρι ήμουν αν θυμάμαι πρέπει να είδα κ 55 ψιλό -έχει κ άλλο αλλά υπομονή γιοκ,ας φτιάξουν το ffb κ μετά-. Αλλά με τέτοιο ffb δεν με προδιαθέτει να συνεχίσω το χότβλάπινγκ. Επίσης να πω οτι για 1η φορά στα χρονικά χρησιμοποίησα κάμερα απτο καπό γιατί το 3όθονο το έβγαλα,το ρίφτ δεν υποστηρίζεται κ με 1 οθόνη κόκπιτ βιού είναι μαζοχισμός αφού η μισή οθόνη είναι αμάξι. test3.doc Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 15, 2018 από sosna 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Σεπτέμβριος 15, 2018 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2018 Μικρή βελτίωση . Υπόψη ότι το πχ PC 92 σημαίνει γρηγορότερος από το 92% του leaderboard. Ο χρόνος του "δεν χάνει" (πάλι αυτός?),είναι το 100% προφανώς. test2.zip 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris1884 Σεπτέμβριος 16, 2018 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2018 https://drive.google.com/open?id=1FNIDBUez6kFccuSSylcVuj3zAImv-Acp 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosna Σεπτέμβριος 16, 2018 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2018 (edited) Έχει άλλο μισό δευτερόλεπτο κάτω. Για πιο πολύ δεν με βλέπω. Με ντιφόλτ σετάπ εκτός από bb κ ECU sto 0. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 16, 2018 από sosna 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Σεπτέμβριος 16, 2018 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2018 Η φάση θυμίζει AC TP που σπαγαμε με το lotus στην magione. Βέβαια εδώ παίζουμε σε παγκόσμιο επίπεδο οπότε όσο να'ναι το 1:52 φαίνεται κάπως...Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesfigas1973 Σεπτέμβριος 16, 2018 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2018 εχει κανεις θεμα με input lag........? με βγαζει off συνεχεια αυτη η καθηστεριση τιμονιου και αποκριση απο το παιχνιδη στα options του παιχνιδιου για το τιμονι εχω βαλει 640 degrees οπως προταθηκε απο καμοιον συμφορπουμιτη στο control panel της Thrustmaster T150 τιμονιερας το εχω στα 900. πραγματικα αρκετο input lag Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Σεπτέμβριος 16, 2018 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2018 εχει κανεις θεμα με input lag........? με βγαζει off συνεχεια αυτη η καθηστεριση τιμονιου και αποκριση απο το παιχνιδη στα options του παιχνιδιου για το τιμονι εχω βαλει 640 degrees οπως προταθηκε απο καμοιον συμφορπουμιτη στο control panel της Thrustmaster T150 τιμονιερας το εχω στα 900. πραγματικα αρκετο input lagΠρέπει να βάλεις το ίδιο νομίζω. Τουλάχιστον στη G27 έτσι έχω 1:1 τιμόνι.Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parisk7 Σεπτέμβριος 16, 2018 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2018 ενω βελτιωσα δεν το δεχεται το game 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru99 Σεπτέμβριος 17, 2018 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2018 πριν 13 ώρες, το μέλος Parisk7 έγραψε: ενω βελτιωσα δεν το δεχεται το game Πάρη, μπορεί να "χάθηκε" η σύνδεση εκείνη την ώρα. Αν ξαναμπείς δες μήπως το είχε κρατήσει και το έκανε update μετά. Αλλιώς γράψ' το στο επίσημο forum τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 17, 2018 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2018 Μου εχει συμβει και σε μενα. Αναγκαζομουν να ριξω τον χρονο για να παρει το καινουργιο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris1884 Σεπτέμβριος 17, 2018 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2018 Κατέβασα λίγο με το ίδιο setup. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Σεπτέμβριος 18, 2018 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2018 Παντως στο qualifying 1 ο χρονος ηταν στο 1.54.512 και στο 2 1.54.007. Τωρα βεβαια δεν ξερουμε τι διαφορα κανουν οι συνθηκες. Εμενα παντως μου μυριζει πειραγμενο .ini η σκριπτακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Σεπτέμβριος 18, 2018 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2018 Παντως στο qualifying 1 ο χρονος ηταν στο 1.54.512 και στο 2 1.54.007. Τωρα βεβαια δεν ξερουμε τι διαφορα κανουν οι συνθηκες. Εμενα παντως μου μυριζει πειραγμενο .ini η σκριπτακι. Τί είναι τα qualifying 1 και 2?Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Σεπτέμβριος 18, 2018 Author #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2018 Για δοκιμάστε Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Σεπτέμβριος 18, 2018 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος liakjim έγραψε: Τί είναι τα qualifying 1 και 2? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://www.blancpain-gt-series.com/results?filter_season_id=8&filter_meeting_id=104 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 18, 2018 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2018 1 hour ago, liakjim said: Για δοκιμάστε Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Fermin Primitivo1 day ago (edited) You camera not is simulation. You play arcade αχαχαχαχα ρε τι καραγκιοζηδες και κομπλεξικοι υπαρχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Σεπτέμβριος 18, 2018 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2018 πριν 8 λεπτά, το μέλος GoMaR έγραψε: Fermin Primitivo1 day ago (edited) You camera not is simulation. You play arcade αχαχαχαχα ρε τι καραγκιοζηδες και κομπλεξικοι υπαρχουν. Ανεβαζει την ιπποδυναμη αυτη η καμερα δεν το ηξερες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Σεπτέμβριος 18, 2018 Author #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2018 Είδες δεν είμαστε οι μόνοι (καραγκιόζηδες και κομπλεξικοί) [emoji39]Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://www.blancpain-gt-series.com/results?filter_season_id=8&filter_meeting_id=104 Α οκ. Προφανώς στο hotlap έχουμε τέλειες συνθήκες που δεν έχεις στην πραγματικότητα. Βάλε και τα λάθη που δυστυχώς έχουμε ακόμα στην έκδοση του ACC ( μερικά τραγικά ) και από εκεί σίγουρα δεν θα πέσουμε 100% στους ίδιους χρόνους.Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 18, 2018 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2018 Just now, liakjim said: Είδες δεν είμαστε οι μόνοι (καραγκιόζηδες και κομπλεξικοί) Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ρε συ, αλλο η πλακα που κανουμε μεταξυ μας και αλλο να πας να γραψεις comment αυτο το πραγμα. Πρεπει να εχει θεμα ο τυπος. Λες και αυτος που οδηγαει incar παιζει πιο simulation. Ασε γιατι αν μπουμε σε αυτο το τρυπακι μπορουμε να βρουμε 1002 πραγματα που μπορει το παιχνιδι να γινει πιο sim, αλλα θα παει μακρια η βαλιτσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts