Snips Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2018 Ένα απλο σετάκι, ξεκούραστο, να μην μας μείνει στους 3 μήνες, με λίγο υποτυπώδες μπασάκι. Τώρα είμαι με ένα σετ των 2.99€ από τα jumbo.... Χρήση, λίγο απ΄ όλα. Gaming, ts3, λίγη μουσική, κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Σεπτέμβριος 12, 2018 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2018 πριν 5 ώρες, το μέλος Snips έγραψε: Ένα απλο σετάκι, ξεκούραστο, να μην μας μείνει στους 3 μήνες, με λίγο υποτυπώδες μπασάκι. Τώρα είμαι με ένα σετ των 2.99€ από τα jumbo.... Χρήση, λίγο απ΄ όλα. Gaming, ts3, λίγη μουσική, κλπ https://www.skroutz.gr/s/12808628/Zeroground-HD-2400G-Keiji.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Σεπτέμβριος 13, 2018 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2018 (edited) Τα έχεις δοκιμάσει; Το skroutz το έψαξα και εγώ....και τα συγκεκριμένα τα είχα δει ήδη, αλλά θέλω καμιά πρόταση που δοκιμάστηκε από συμφορουμίτη. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 13, 2018 από Snips Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts