def Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2005 αποφασησα να αλλαξω κουτι γιατι δενειμαιευχαριστημενος με το κουτι που εχω,therlmatake 1000v, παρολο που εχει 7 ανεμηστηρακια δεν εχει καλο αερισμο μεσα στο κουτι.θα προτιμουσα να μου πρωτεινετε αν υπαρχει κουτι με 12αρια ανεμηστηρακια γυρωστα 200 ευρο διαθετο Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2005 Thermaltake Kandalf 2x120 Μπρος πισω 2χ90 Πανω κ πισω 190 στο HAC Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Απρίλιος 15, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2005 1, Lian - Li 2. Stacker3. κατι φτηνο σε herolchi....Υ.Γ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΘΕΙ ( ΚΑΙ ΝΑΙ...... ΦΩΝΑΖΩΩΩ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 15, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2005 Αρχική απάντηση από PGMΥ.Γ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΘΕΙ ( ΚΑΙ ΝΑΙ...... ΦΩΝΑΖΩΩΩ) Μαμακα μου, τα αυτακια μου :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 15, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2005 ευχαριστω παιδια μαλλον θα προτιμησω το Kandalf:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Απρίλιος 15, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2005 Ειδες ποσο ευκολο ηταν ...μια αναζητηση και μια ματια στο ριβιου το δικο μου και του Ydinopoulou θα σε γλυτωνε απο το να ανοιξεις καινουργιο θρετ και απο μενα να φωναζω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Απρίλιος 15, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2005 Οριστε... Κοιτα τι εκανες ρε def!?!!?!?!? Μας τον τσαντισες!!! Αντε τωρα να τον ηρεμησουμε.... Εεεεελαααα pgm-ακο... ηρεμησε!! Να ερθω να σε παρω να παμε για μπριζολιτσα στα Σελλα??? Ολα θα πανε καλα!!! οοοο-οοοο-οοο τον μπεμπη μας... το καμαρι μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 15, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2005 Αρχική απάντηση από PGM Ειδες ποσο ευκολο ηταν ...μια αναζητηση και μια ματια στο ριβιου το δικο μου και του Ydinopoulou θα σε γλυτωνε απο το να ανοιξεις καινουργιο θρετ και απο μενα να φωναζω! μην γινεσε κακουλης ρε PGM............... εξαλου ο καθενας μπορει να εχει καποιες προτιμισοις(απετισεις) παραπανο απο καποιον αλλο για το τι κουτακι θα παρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 15, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2005 lol @ SLN... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 15, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2005 Αρχική απάντηση από SLNΕεεεελαααα pgm-ακο... ηρεμησε!! Να ερθω να σε παρω να παμε για μπριζολιτσα στα Σελλα??? Ολα θα πανε καλα!!! οοοο-οοοο-οοο τον μπεμπη μας... το καμαρι μας... lolololololololol Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Απρίλιος 15, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2005 [offtopic]Nice idea re SLN ....και εχω μια πεινα ο κακομοιρης.... [/offtopic] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 15, 2005 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2005 :OT: παντος αυτο το παιδι με το που ακουει φαει αλλαζει με την μια κεφια σαν τον γνοστο αδμιν με τα προφιτερολ του :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valderant1416003215 Απρίλιος 20, 2005 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 Kandalf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.