Jump to content

Mνημες Infineon?

Santa Cruz

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μηπως μπορειτε να μου πειτε παιδια την γνωμη σας για αυτες τις μνημες?

Ειναι καλες?

Το Μοb μου ειναι MSI K8N Neo2-54G

Ειναι καλες για την μητρικη μου,αν οχι μπορειτε να μου προτεινετε καποιες αλλες?

Παντως αυτες ειναι 400Hz Dual μιας και εχω 2 χ 256...

Καθε βοηθεια θα ειναι αρκετη!

Ευχαριστω

Πιστεύω καλό θα ήταν να μας έλεγες και τι γράφει πάνω το chip όπως λέει και ο hari1984.

Είχα και εγώ πριν μνήμη Samsung με chip πάνω Infineon DDR400 (HYB25D256800BT-5). Δεν μπορώ να πώ πως είναι και φοβερές για overclock. Στην καλύτερη μου έκαναν 2.5-3-2-11 (ABIT NF7S ver 2 motherboard).

Αυτή βέβαια είναι η προσωπική μου εμπειρία με τα Infineon.

haris1984 οι μνήμες σου τί νούμερα είχαν πάνω? Αν ήταν ίδια τότε μάλλον έπεσα σε κακό κομματί.:o

Αρχική απάντηση από Manolof_Ps [Χθες, στις 17:20]

Πιστεύω καλό θα ήταν να μας έλεγες και τι γράφει πάνω το chip όπως λέει και ο hari1984.

Είχα και εγώ πριν μνήμη Samsung με chip πάνω Infineon DDR400 (HYB25D256800BT-5). Δεν μπορώ να πώ πως είναι και φοβερές για overclock. Στην καλύτερη μου έκαναν 2.5-3-2-11 (ABIT NF7S ver 2 motherboard).

Αυτή βέβαια είναι η προσωπική μου εμπειρία με τα Infineon.

Παιδια μονο τα νουμερα γραφει

256D40022 και 256D40011 :(

• 2 weeks later...

Ηι μαγκες για αλλη μια φορα!

Το cas τους μεσα απο Bios ειναι στο 3 αλλα εχει επιλογη για 2,5 και 2

Να τις παω 2,5 η πρεπει να προετοιμαστω καταλληλα δηλ ψυξη?

Οποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει please!

τρέξε το CPU-Z και κοίτα στο tab SPD τι timings σου δίνει για τις μνήμες σου στα 166 και 200. Ίσως να μπορέσουν να πάιξουν λίγο καλύτερα αλλά μάλλον μέτρια πράγματα

Αρχική απάντηση από tristeno [Σήμερα, στις 20:38]

τρέξε το CPU-Z και κοίτα στο tab SPD τι timings σου δίνει για τις μνήμες σου στα 166 και 200. Ίσως να μπορέσουν να πάιξουν λίγο καλύτερα αλλά μάλλον μέτρια πράγματα

ddr.JPG

??????????

:help:

Santa Cruz πιστεύω οτι θα το σηκώσει το 2.5 cas. Το πείραμα είναι οτι καλύτερο. Αν δεν το σηκώσει το ξαναγυρνάς στο 3.

Κοίτα και τα άλλα settings μήπως και τα καταφέρεις να τα κάνεις 2αρια. Τρέξε κανένα SuperPi και άλλα benchmarks να δείς οτι είσαι εντάξει.

Μακάρι να πετύχεις καλύτερους χρόνους από εμένα με αυτές τις μνήμες.

Αντε και καλά αποτελέσματα.

Eμενα ενα στικακι 512 infenion που ειχε πεσει στα χερια μου ειχε παει 240-245 (δεν θυμαμε ακριβως) me 2.5-3-3 ή 2-5 και 2.8 ρευμα σε μια Gigabyte 8IPE1000.Αρκετα καλη γνωμη για αυτα τα τσιπακια μιας και ειναι value

Αρχική απάντηση από Santa Cruz

Eυχαριστω παιδια η βοηθεια σας ηταν πολυτιμη. :)

τελικα πως τα πηγαν οι μνημες???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.