gdp77 Ιανουάριος 30, 2021 #401 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2021 1 hour ago, iseeklife said: Γεια σας παίδες . Έχω αλλάξει τρεις οδηγούς , τους τρεις τελευταίους , και μου βγάζει μαύρες οθόνες και στους τρεις . Τώρα στον καινούργιο μου βγάζει κάθε οκτώ μέρες .Ελπίζω να μην είμαι μόνο εγώ . Δώσε λίγο παραπάνω info. Σε ποια φάση σου βγαίνουν οι μαύρες. Έχεις OC? Με τι καλώδιο. Σε ένα παιχνίδι ή σε όλα? Στο desktop? Με 20.12.1 adrenaline, στο warzone δεν έχω προβλήματα την τελευταία περίοδο. On 1/3/2021 at 3:47 PM, yanni said: Καλά δεν θεωρώ ότι υπάρχει περίπτωση να το δούμε αυτό σε κάρτες gaming. Σε compute παίζει, αλλά σε gaming δεν νομίζω. Και όμως. Στην επόμενη (το πολύ μεθεπόμενη) γενιά καρτών γραφικών, όλες θα είναι MCM design. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iseeklife Ιανουάριος 30, 2021 #402 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2021 πριν 30 λεπτά, το μέλος gdp77 έγραψε: Δώσε λίγο παραπάνω info. Σε ποια φάση σου βγαίνουν οι μαύρες. Έχεις OC? Με τι καλώδιο. Σε ένα παιχνίδι ή σε όλα? Στο desktop? Με 20.12.1 adrenaline, στο warzone δεν έχω προβλήματα την τελευταία περίοδο. στην επιφάνεια εργασίας μου το κάνει . μέχρι στιγμής δεν μου το κάνει σε παιχνίδια. μόνο στο f1 2020 kai f1 2019 έχω πρόβλημα . oc δεν κάνω . ότι κάνουν οι οδηγοί . για το καλώδιο δεν καταλαβαίνω, τι εννοείς ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιανουάριος 30, 2021 #403 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2021 56 minutes ago, iseeklife said: για το καλώδιο δεν καταλαβαίνω, τι εννοείς ? hdmi / displayport ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iseeklife Ιανουάριος 30, 2021 #404 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2021 έχω δύο οθόνες και τις έχω μέσω dislayport. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Αύγουστος 4, 2022 #405 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2022 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts