morius Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2005 Παίδες έχω 2 απορίες...1.Πως γίνετε να κάνς μεγάλο ΖΟΟΜ σε μία εικόνα αλλά να μην χαλάσει η ανάλυση(με ποιο πρόγραμμα και....)Και 2.(Θέλω βοήθεια από Καλαματιανούς) Ως το Βράδυ όσοι καλαματιανοί ξέρουν να μου πουν που είναι περίπου το 3ο Ενιαίο Λύκειο Καλαμάτας γιατί αύριο δίνω Κρατικό εκεί και...δεν ξέρω που είναι Ευχαριστώ:flower: :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Απρίλιος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2005 Αρχική απάντηση από morius1.Πως γίνετε να κάνς μεγάλο ΖΟΟΜ σε μία εικόνα αλλά να μην χαλάσει η ανάλυση(με ποιο πρόγραμμα και....) H εικόνα δεν πρόκειται να χαλάσει, αν έχει τραβηχτεί με μεγάλη ανάλυση. Δυστυχώς αν η ανάλυσή της είναι μικρή, ότι και να κάνεις στο Zoom θα την δεις αλλοιωμένη ...Ένας πολύ καλός Viewer είναι το ACDsee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Απρίλιος 15, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2005 τι μανία είναυ αυτή με το 3ο λύκειο.... και εγώ στο 3ο λύκειο δίνω (Κοζάνη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Απρίλιος 15, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2005 Αρχική απάντηση από chros26_ [Σήμερα, στις 13:58] τι μανία είναυ αυτή με το 3ο λύκειο.... και εγώ στο 3ο λύκειο δίνω (Κοζάνη) lol όντως δεν ξέρω αλλά που είναι!!!Κρατικό δίνεις και εσύ ρε chros?Αστρολαβος,Ρ@τνετ πείτε τπτ γρήγορα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Απρίλιος 15, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2005 ναι ρε. το Γ1... και ξεκινάμε 7:30!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Απρίλιος 15, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2005 1), ψαξε για το Genuine Fractals Pro 4 (ή.. μπες μσν) ,μην περιμένεις να κάνει και θαύματα, αλλά θα κάνει καλύτερο πάντως interpolation απο το bicubic του photoshop2), αν σε βοηθάει το γεγονός οτι είναι κάπου στην παραλία... (not so sure.. απο τα ξαδέρφια μου το έμαθα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Απρίλιος 15, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2005 Αρχική απάντηση από chros26_ [Σήμερα, στις 16:16] ναι ρε. το Γ1... και ξεκινάμε 7:30!!!! Και εμείς 7,30 αλλά το Γ@μήσι είναι ότι είμαι 10 λεπτά απόσταση από Καλαμάτα με αμάξι και όσο να ναι πρέπει να έχω ξυπνήσει από τις 6,00 Καλή μας επιτυχία ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :( :( Δίνεις και Michigan τον Μαί????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Απρίλιος 15, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2005 Καλή επιτυχία φίλε morius και σε όλα τα παιδία που δίνουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Απρίλιος 15, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2005 όχι. Θα δώσω το proficiency του χρόνου τον Μάϊο....ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris1416003205 Απρίλιος 16, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Εγω παντως εχω παρει Lower και τον Αυγουστο μπορει να εχω παρει και το Proficiency(εχω δωδει)Με αλλα λογια "σφαζω" στα Αγγλικα.Παω 3η Γυμνασιου !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Απρίλιος 17, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Παίδες έχτες το έδωσα,ήταν ΠΑΛΟΥΚΙ με όλη την σημασία της λέεως ειδικά το Reading το πρώτο(είχε 3 όχι 2),το listening κάνανε π@υστια μεγάλη,στην αρχή είχαν βάλει να ακούμε μόνο την εκφώνηση (ακουγόταν μια χαρά) μόλις ξεκινάει το ΤΕΣΤ το κανονικό δεν ακουγόταν σχεδόν τπτ(Η Εγγραφή των ομιλιών είχαν γίνει από απόσταση και...δεν ακουγόταν σχεδόν τπτ) Τώρα όσον αφορά έκθεση και προφορικο ήταν απλός ΓΕΛΕΙΑ Δεν ξέρω ο θεός να βάλει το χέρι του,αλλά και πάλι δίνω τον Μάι το Michigan οπότε δεν χάθηκαν και όλες οι ελπίδες!!!!! Όμως όπως λένε,ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ(για να μην πω τπτ χειρότερο) Ακούστε πως ήταν το πρόγραμμα: 7,30 μπένουμε στον χώρο του σχολείου 8,45 Ήταν η δική μου βάρδια για ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ(βγήκα στις 9,30) 14,00 Δίναμε ΓΡΑΠΤΑ(τελικα δόσαμε στις 15,00) 16,00 Δώσαμε ΕΚΘΕΣΗ 18,00 Δώσαμε LISTENING Δηλαδή αν προσέξατε περίμενα για να γράψω από τις 9,30 ως τις 14,00 για γραπτό :( Εγώ πιστεύω μετά από αυτή την φορά που δόθηκε θα αλλάξουν πολλά πράγματα από εδώ και πέρα.... 1.Ελάχιστα Φροντηστιρια θα στύλουν άλλα παιδιά για Κρατικό(στην πόλη μου έχουμε 8 φροντηστήρια,τα 3 έχουν σταματήσει από πέρυσι και άλλα 4 τώρα ,μέσα στα 4 και το δικό μου φροντηστήριο) και 2. Αφού θα μειωθούν τα παιδιά θα αυξηθούν και τα ,οπότε τότε είναι που δεν θα πηγαίνει κανεις......(Το κρατικό πρωτοξεκίνησε με 30 τώρα ήταν 50 και του χρόνου θα είναι ΜΑΛΛΟΝ 70 άρα....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Απρίλιος 17, 2005 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 εμάς πάλι όλα καλά.... εκτός από το listening, αλλά κι πάλι όχι όλο...Πράγματι η έκθεση και τα προφορικά γ τ που...Τέλος το reading εύκολο μου φάνηκε (Βέβαια έχω κάνει προετοιμασία για το proficiency...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Απρίλιος 17, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από chros26_ [Σήμερα, στις 15:44] εμάς πάλι όλα καλά.... εκτός από το listening, αλλά κι πάλι όχι όλο... Πράγματι η έκθεση και τα προφορικά γ τ που... Τέλος το reading εύκολο μου φάνηκε (Βέβαια έχω κάνει προετοιμασία για το proficiency...) Chros έδινες Γ1 εγώ έδινα Β2:p :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Απρίλιος 17, 2005 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 off topic Τι μου θυμισατε!Εδινα για το Basic(Palso) πριν 1 χρονο και στο listening section περνουσε ο παλιατζης!Τι να πεις! off topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Απρίλιος 17, 2005 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 λολολολ... Καλά τόση ώρα μιλάμε για άλλο επίπεδο...ΥΓ. Καλά και αυτός ο χριστιανός τότε βρήκε να περάσει??? τουλάχιστον έπιασες τπτ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Απρίλιος 18, 2005 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Τόσο λούκι είναι ρε παιδιά.Όχι τίποτε άλλο αλλά βαριέμαι τώρα να περάω πάλι τόση ταλαιπωρία.Δίνω Γ γερμανικά.Αν ήξερα δεν θα το έδινα...Βαριέμαι και να διαβάσω.Έχω δώσει mittelstuffe και kds και τότε με το ζόρι διάβαζα...26 δίνω παρεπιπτώντος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Απρίλιος 18, 2005 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από chros26_ λολολολ... Καλά τόση ώρα μιλάμε για άλλο επίπεδο...ΥΓ. Καλά και αυτός ο χριστιανός τότε βρήκε να περάσει??? τουλάχιστον έπιασες τπτ? Το ξερω οτι μιλατε για αλλο επιπεδο αλλα ειπα να το αναφερω μιας και εχει σχεση και αυτο με αγγλικα.Ναι επιασα πολλα αφου το ξαναβαλανε απο την αρχη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Απρίλιος 18, 2005 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 το ξαναβάλανε??? γιατί? επειδή δεν ακούγονταν καλά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Απρίλιος 18, 2005 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Δεν ακουγοταν τιποτα.Ειχαν και ανοιχτα παραθυρα Τελη Μαιου παντα.Για να μην αναφερθω και στο κασετοφωνο ενα σαραβαλο ηταν με αθλια ποιοτητα ηχου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Απρίλιος 22, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Υπάρχει κανένας άλλος που δίνει Lower τον Μάι(michigan or Cambridge) Εγώ ευτυχώς δίνω michigan τον Μαί!!!!! Παίδες παραπάνω μήπως είστε λίίίίίίίίίίίίίίίγο :OT: :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.