STORM1978 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7, 2018 (edited) Πόσο θα έφευγε το πακέτο cpu/mobo/ram από το πισί μου? 11 μηνών , όλα με κουτιά και εγγυήσεις. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 7, 2018 από STORM1978 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 8, 2018 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2018 πριν 10 ώρες, το μέλος STORM1978 έγραψε: Πόσο θα έφευγε το πακέτο cpu/mobo/ram από το πισί μου? 11 μηνών , όλα με κουτιά και εγγυήσεις. Αρχικά, σου διόρθωσα τον τίτλο. Δεν είναι αγγελία πώλησης, και αν χρειαστείς τέτοια, θα την βάλεις στο κατάλληλο section. Επίσης γράψε ποιο είναι το set για να πάρεις εκτιμήσεις και από αυτούς που χρησιμοποιούν mobile versions του site, γιατί δεν φαίνεται παντού η υπογραφή σου. Αν αυτά που βλέπω είναι σωστά, εκτιμώ πως: cpu- 180 mobo- 150 ram- 130 Πακέτο στα 450 θα ήταν μία νορμάλ τιμή. Με την προϋπόθεση ότι όλα είναι σε άριστη λειτουργική κατάσταση. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
STORM1978 Σεπτέμβριος 8, 2018 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2018 Ευχαριστώ για την διευκρίνιση, δεν ήξερα που να την βάλω. R7 1700, Asrock X370 Taichi, Noctua U14S & Corsair Vengeance LPX 16gb 3000mhz CL15 είναι τα κομμάτια. Στα 500 έλεγα με την ψυκτρα μαζί και ναι είναι σε άριστη λειτουργική κατάσταση από τον περασμένο Νοέμβριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 8, 2018 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2018 Νομίζω πως είναι οκ. Αν θες την αγγελία σου θα την βάλεις στο thread των πωλήσεων Διάβασε και τους κανόνες αγγελιών καλού κακού 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts