Darap21 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2, 2018 Θέλω να αγοράσω εναν ακόμα ssd..Ο λόγος? Θέλω στον ειδη υπάρχον π ειναι 240 GB να βάλω μονο τα windows και οτι εχει σχέση με τα Update κ κάρτα γραφικων.. Και στον άλλον να βάλω μερικά games π παίζω πιο πολυ και photoshop-sony vegas..και θέλω να ειναι γυρω στα 500GB Εκτός samsung ποίοι αλλοι ειναι καλοί??? Λεφτά μέχρι 100-130€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Σεπτέμβριος 2, 2018 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2018 SAMSUNG 860 EVO 500GB δες μήπως χρειάζεσαι την δυναμη ενός Μ2 < λόγω των προγραμμάτων που λες px vegas > Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Σεπτέμβριος 2, 2018 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2018 πριν 5 λεπτά, το μέλος SpirosKGR έγραψε: SAMSUNG 860 EVO 500GB δες μήπως χρειάζεσαι την δυναμη ενός Μ2 < λόγω των προγραμμάτων που λες px vegas > Αυτόν έχω μπανισει αλλά δεν πέφτει η τιμή του λίγο Πως θα το δω αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts