Jump to content

hardcano 13 και ανεμιστήρες

psyber

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

guys εχω προβλημα.Μόλις αγορασα το hardcano 13 απο thermaltake .oι σενσορες ολα ok αλλα δεν χειριζεται του 12αρηδες ανεμιστηρες του κουτιου.ουτε τον ανεμιστήρα της cpu(thermatake polo) ουτε του northbridge(extreme spirit).μου δειχνει κανοικα στροφές αλλά δεν τις αυξομειωνει.εχει προβλημα το πανελ ή οι ανεμιστηρες δεν ρυθμιζονται απο την κατασκευή τους?επιπλεον οι 12αρηδες που ερχονται με τα κουτια εχουν στανταρ στροφές?

Δεν ξέρω πως ρυθμίζονται στο συγκεκριμένο κουτί όμως το σίγουρο είναι ότι ρυθμίζονται. Και αυτό γιατί έχω το xaser3 της ίδιας εταιρίας. Δες την σύνδεση του πάνελ.:)

Το hardcano τους ρυθμίζει έτσι κι αλλιώς όταν είναι στο αυτόματο. Αυξομοιώνει την τάση τους σύμφωνα με τον αντίστοιχο όμως αισθητήρα και την ρύθμιση για θερμοκρασία που του δίνεις. έχει 60 βαθμούς για να φουλάρει απο τη μάνα του...

Προφανώς όμως το έχεις στην manual ρύθμιση και κρατάει σταθερές στροφές.

Αυτό αλλάζει από το ασημί ροδάκι-κουμπι (γράφει auto-manual) χωριστά για κάθε ανεμιστήρα.

• 1 month later...

Μην θυμώνετε που ξεθάβω το topic.

Θα ήθελα τη γνώμη σας.

Θέλω ένα Ηardcano 13 ή ένα Gatewatch

Είδα ότι και τα 2 έχουν Auto mode αλλά το hardcano έχει σαν έξτρα Card Reader.

Το κακό με το 2o είναι ότι πιάνει 2 θέσεις.

Σας παρακαλώ, δώστε μου τη γνώμη σας...

Εχω το 13.

Το έστειλα για RMA και επέστρεψαν καινούριο (στο κουτί το έχω ακόμη). Το πρόβλημα που είχε παρουσιάσει ήταν ότι η μπαταρία του ψόφαγε σε 2-3 μέρες και δεν κρατούσε τις ρυθμίσεις που έκανες... 'ετσι ήμουν αναγκασμένος να δουλεύω σε default ρυθμίσεις πάντα. Στις νέες παρτίδες πρέπει να έχει διορθωθεί το πρόβλημα αυτό.

Κατα τα άλλα λειτουργούσε πολύ καλά και το card reader επίσης.

Ακόμα έχε υπόψην ότι το κουτί σου θα γίνει χάλια από καλώδια (4 αισθητήρες, 4 ρεύματα, 1 usb, 1 τροφοδοσία του...)

Αρχική απάντηση από fonzi [Σήμερα, στις 13:01]

Στις νέες παρτίδες πρέπει να έχει διορθωθεί το πρόβλημα αυτό.

Κι εμενα το ιδιο προβλημα εχει. Να το ξαποστειλω ή θα μου ξαναφερουν το ιδιο προβλημα στη μαπα?

Δεν έχω προβλημα με τα τα καλώδια, αφού έτσι κι αλλιώς τακτοποιώ τα πάντα και σπάνια υπάρχει κάτι που να είναι άσχημο.

Να καταλήξω στο hardcano 13 ;

Μπορείς να μας πεις αν έχει διορθωθεί το πρόβλημα ;

εχω δοκιμασει 3 πανελακια.τα 2 προσωπικα(aerogateII/gatewatch) και το 3ο σε ενα φιλο(harcano13)

τα πανελακια με τις μεγαλες οθονες και τις πολλες επιλογες(gatewatch/hardcano13) ειχαν οντως προβλημα με τη διαρκεια της μπαταριας τους καθως κατα την εκκινηση τραβανε πολλα αμπερ στιγμιαια και ολα πεφτουν πανω στην μπαταρια.

το τελικο συμπερασμα που εβγαλα ειναι οτι το aerogateII ειναι το καλυτερο πανελακι που εχω δει μεχρι τωρα:T:

Αρχική απάντηση από fonzi

Ακόμα έχε υπόψην ότι το κουτί σου θα γίνει χάλια από καλώδια (4 αισθητήρες, 4 ρεύματα, 1 usb, 1 τροφοδοσία του...)

Αν εχεις υπομονη κ φαντασια, ολα κρυβονται. Εγω τα εχω κρυψει πολυ καλα κ δεν φαινεται. Μιλαμε παντα για 4 sensors (CPU,GPU,N/B,HDD) και 2 απο τα 4 fans ειναι για τον Enermax της ΧP120 (CPU) και τον Delta του ΝΒ-1c (N/B).....;)

ρε dinopoulos αν δε βαριεσαι στειλε μια photo του κουτιου να δουμε πωσ τα μαζεψες.εγω περιμενω το αντικατεστημενο 13 απι Ταιβαν .θα ειανι ενταξει?

Eγώ δεν ξέρω αν διορθώθηκε διότι βαρέθηκα να το ξανατοποθετήσω. Πάντως δεν είναι και τόσο σημαντικό διότι και default να μείνουν σχετικά καλά είναι. Εμένα μου την έσπαγε το χρώμα... Ηθελα να διατηρεί το κοκκινωπό.

Περίμενα και μια χρ-120 και είπα να τα βάλω όλα μαζί.

Αντε και να κόψω το πλεγμα μπροστά απο τον 12μμ φαν του heroichi 6a16 (αντε να βρω πως ακριβώς το εννοούν αυτό τώρα...) για να περιορίσω τον θόρυβο.

Απόψε μάλλον.

Λέω τον ένα σένσορα στη cpu και το αντίστοιχο φαν κοντρολ στο ανεμιστήρι της χρ-120. Διότι μετά από s3 mode μου δείχνει λάθος θερμοκρασίες το smartguardian κλπ παρόμοια και λέω καλύτερα να ξαποστείλω τα προγραμματάκια και να ελέγχω με το hardcano τι γίνεται!

Λοιπόν το τοποθέτησα το hardcano και φαίνεται ότι είναι διορθωμένο το πρόβλημα με την μπαταρία. Μόνο που προσέξτε να την αλλάξετε με καινούρια διότι οι κάφροι έχουν πάνω σωσμένες...

Και μια ερώτηση: Οταν ο ανεμιστήρας έχει 2 μόνο καλωδιάκια (κόκκινο-μαύρο) μπορούμε να ρυθμίζουμε τις στροφές του ή όχι;

Και πως βραχυκυκλώνουμε τον αισθητήρα θερμοκρασίας που έχει πάνω ο ανεμιστήρας του κουτιού;

Οπότε να πάω για Hardcano 13....

Για την 1η ερώτηση η πιό πιθανή απάντηση είναι όχι.

Στην 2η δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς.

Nα, ο ανεμιστήρας του 6α16 εχει πάνω ενσωματωμένο αισθητήρα θερμοκρασίας για να ρυθμίζει μόνος του τις στροφές του. Αυτόν μάλλον πρέπει να τον καταργήσω ώστε το πανελ μονο να κάνει τη ρύθμιση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.