greekfragma Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2005 Σαν πολυ καιρο ειχ να ανοιξω θεμα με απορια μου στο λαμπ και δηλωνω συγκινημενος που το πραττω σημερα. Στο ζουμι. εδω και αρκετο καιρο εχω εναν 64αρη 3200+ winchester πανω σε μια DFI UD ο οποιος ειναι πως να το πω...........καταραμενος????? :X: τον εχω υδροψυκτο και με πολυ καλες θερμοκρασιες.27-35βαθμους απο τοτε που τον πηρα δεν πολυασχοληθηκα με οβερκλοκιν οπως με τους προηγουμενους που ειχα καθως ο χρονος μου πλεον ειναι αρκετα περιορισμενος. τον δουλευω στα default ολογια τασεις εξ αρχης. και παμε στα προβληματα που εχω. τρεχοντας το τεστ 8 στο μεμτεστ που απο οτι γνωριζω ειναι ΙMC τεστ πεταει λαθη ακομα και στα default.(περιπου 50 ανα λουπα) τον κατεβασα σημερα απο περιεργεια στα 10χ180.(10λαθη ανα λουπα) εχω δοκιμασει ΟΛΑ τα βιος που εχουν βγει μεχρι σημερα.ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΕΣΤ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 8(modulo20) που παντα πεταει λαθη. μεσα στα windows δεν μου εχει παρουσιασει προβλημα μεχρι στιγμης μιας και δεν κανω καποια πολυ απαιτητικη εργασια σε επεξεργαστικη ισχυ. να σημειωσω οτι οι μνημες ειναι υγιεστατες οπως και το τροφοδοτικο ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ RMA????? :...: ????? να τον καψω δεν παιζει γιατι δεν ειναι το στυλ μου. τα φωτα σας καλα μου παιδια
.38-.45 Απρίλιος 14, 2005 #2 Απρίλιος 14, 2005 μνημες μου χτυπουσαν στο 8 κι οχι imc. ολα στα default, μολις εδινα ταση στις μνημες αρχισαν να βγαζουν λαθη.
Chosen Απρίλιος 14, 2005 #3 Απρίλιος 14, 2005 Κλοκάρισε στεγνά. Έχει παρατηρηθεί κι αλλού το κουφό να πετάει λάθη στα defaults και να ξεμπλοκάρει στα +300/500 MHz.
chroma Απρίλιος 14, 2005 #4 Απρίλιος 14, 2005 Δοκίμασε τις μνήμες αλλού, δοκίμασε και αυτό που έχεις με άλλες μνήμες. Αλλιώς δε σε κόβω να βγάζεις άκρη. Αν καταλήξεις οτι είναι cpu, rma χωρίς πολλά.
greekfragma Απρίλιος 14, 2005 Author #5 Απρίλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 00:17] μνημες μου χτυπουσαν στο 8 κι οχι imc. ολα στα default, μολις εδινα ταση στις μνημες αρχισαν να βγαζουν λαθη. θενκς δημητρη για τη παρατηρησηθα δοκιμασω τις δικες μου σε αλλον υπολογιστη να δω τι παιζει και θα ξαναποσταρωαλλα ακομα και σε ψηλοτερα φσβ οι μνημες δεν μασανε στο 5 και 6....ειναι καθαρες ακομα και με περισσοτερα βολτ και σφιχτοτερα ταημινγκς.στα 10χ180 που ολα ειναι καθαρα μονο το 8 συνεχιζει τα λαθη.......τι να πω....θα το ψαξω καλυτερα.....το θεμα ειναι οτι δεν εχω και πολυ χρονο για το πισι...:cry:
.38-.45 Απρίλιος 14, 2005 #6 Απρίλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 00:32] ... ακομα και σε ψηλοτερα φσβ οι μνημες δεν μασανε στο 5 και 6....ειναι καθαρες ακομα και με περισσοτερα βολτ και σφιχτοτερα ταημινγκς. αυτο ακριβως λεω. και σε μενα το ιδιο γινοτανε. καποια στιγμη κατα λαθος, το αφησα να τρεξει ολα τα τεστ, και τοτε ειδα τα λαθη στο 8, που δεν εφευγαν με τιποτα, παρα μονο με λιγοτερα απο 2.8 βολτ.
greekfragma Απρίλιος 18, 2005 Author #7 Απρίλιος 18, 2005 λοιπον επανερχομαι δριμυτερος.............σημερα μου ηρθε η φαεινη ιδεα να κανω τα εξης κουλο. αλλαξα τις μνημες απο τις πορτοκαλι θεσεις(2-4) και τις πηγα στις κιτρινες(1-3) επισης τις αναποδογυρισα......το 1ο ντιμακι(το καλο που ηταν στην 2 πηγε στην 3) και το 2ο ντιμακι(το χειροτερο που ηταν στην 4 πηγε στην 1)...... δεν ξερω ποσο κουλο ακουγεται αλλα πλεον δεν εχω πουθενα λαθη στο τεστ 8(modulo20) δηλαδη πλεον ειμαι καθαρος σε ολο το μεμτεστ επισης αυτη τη στιγμη ολοκληρωσα το cpu test του S&M και του stress prime στα 10χ240 με μαμα ρευμα και μνημες 1:1@2.7volt και απο οτι φαινεται ο επεξ δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα Συμπερασμα.......Η' θα το σπασω ή θα το κλοκαρω μεχρι θανατου........παρακαλω τα φωτα σας....οτι νομιζετε οτι μπορει να συμβαινει ή τι μπορει να φταιει ειμαι ολος αυτια να το ακουσω Υ.Γ. οποιος καλος γνωστης στα μεμτεστ στρεσαρισμα επεξεργαστη κλπ κλπ μπορει να με βοηθησει περνωντας μια βολτα απο τα Fragmas labs κερναω καφε και ταβλακι οποτε γουσταρει.......εγω πλεον εχω χασει την μπαλα και δεν ξερω τι να πρωτοκοιταξω......
SLN Απρίλιος 18, 2005 #8 Απρίλιος 18, 2005 Εγω μπορω να ερθω σκετο για καφε και ταβλι... ??? (Παραδιδω και κατ'οικον μαθηματα) Δεν ξερω πολλα για μνημες αλλα εχω καλη διαθεση...
greekfragma Απρίλιος 18, 2005 Author #9 Απρίλιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 21:02] Εγω μπορω να ερθω σκετο για καφε και ταβλι... ??? (Παραδιδω και κατ'οικον μαθηματα) Δεν ξερω πολλα για μνημες αλλα εχω καλη διαθεση... εσυ εισαι παντα καλοδεχουμενος και το ξερεις (παραδιδεις κατ'οικον?ωραια να μας φτιαξεις και καφε να μας στησεις και το ταβλι να ειμαστε ετοιμοι....) περαν της πλακας.ειμαι στα 10χ250 με 1.425 ροκσταβλος(στρες πραημ/Σ&Μ/call of duty) δεν ξερω ποσο μπορει να συνεχιστει αυτη η ανασταση......(ελπιζω και μετα το πασχα) αλλα αντε μπας και παρει μπρος ο κ@λοεπεξεργαστης γιατι ειχα ξενερωσει τοσο καιρο στα default:mad: περιμενω κι αλλες γνωμες απο τα γνωστα καλοπαιδα-επιστημονες στο ειδος :daisy:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.