panosX Σεπτέμβριος 20, 2018 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2018 Μια χαρά δουλεύει τις YI , απλά η HIK είναι HIK και προωθεί τα προϊόντα τις σωστά έναντι του κινεζοανταγωνισμού (dahua, TVT κλπ ) , ρίχνει και παραπάνω προσπάθεια σε software . Απλά εδω θες να κανεις την δουλειά σου (με αλλα λόγια θες αξιοπιστία υλικού) και ειναι καλή λύση η HIK γιατί εαν κάνεις σωστή επιλογή καταστήματος θα εχεις κ την κατάλληλη εγγύηση/ υποστήριξη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimaki MBG Σεπτέμβριος 20, 2018 Author #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2018 (edited) Δυστυχώς δε ξερω αν υπαρχει αντιπροσωπος η καποιο επισημο καταστημα χικ κτλ. Και στα σκρουτζομαγαζα γινεται χαμος δε ξερω ποιο να επιλεξω που να εχει τη μεγαλυτερη γκαμα καμερων χικ. Θελω δηλαδη λιγο support πριν αγορασω για να παρω κατι που θα με καλύψει και βεβαια να μην ειναι overkill, να παω καπου να συζητησω να αγορασω και να φυγω, δυστυψως αυτο δε γινεται με τα eshop. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 20, 2018 από Jimaki MBG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimaki MBG Οκτώβριος 10, 2018 Author #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2018 Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια παιδια , έγινε η αγορά τελικά και η εγκατάσταση και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τελικά πήρα τις Yi τέσσερεις κάμερες μια χαρά όλα, εύκολες στην εγκατάσταση και παρακολούθηση, με τις sd το σύστημα δουλεύει άψογα, και δε χρειάζεται καν subscription που φοβομουνα. Για την απλή χρήση που θέλω είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Όλα κόστισαν 170 Ευρώ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts