georgeps Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22, 2018 Καλησπέρα στη παρέα. Θα ήθελα να ακούσω μερικές προτάσεις για εργαλεία για ηλεκτρονικούς που έχετε δοκιμάσει. Για παράδειγμα θέλω ενα καλό σετ με ηλεκτρονικά κατσαβίδια για επισκευες κινητων κλπ αλλά και ενα καλό σετ με νουμερα για φιλιπς πχ από 1 και κάτω. Εχω βολευτεί με σετάκια από ebay, bangood κλπ για τις μικρες επισκευές που κάνω αλλά θα ήθελα σιγά σιγά να πάω ένα βήμα παραπέρα. Ισως θα μπορούσαμε να γράφουμε εδώ για διάφορα εργαλεία για ηλεκτρονικούς που μπορει να έχουμε χρησιμοποιήσει και να μας έκαναν καλή εντύπωση. ΥΓ 1 : έριξα μια ματιά για παρόμοιο θέμα , δεν βρήκα κάτι. αν δεν το είδα ας μεταφερθει παρακαλω ΥΓ 2 : ξέρω ότι υπάρχει και 'διπλανό' φόρουμ ειδικά για ηλεκτρονικούς αλλά είπα να ρωτήσω εδώ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Αύγουστος 23, 2018 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2018 Εδώ έριξες καμία ματιά; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeps Αύγουστος 23, 2018 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2018 τυφλος εντάξει. Σε ευχαριστώ @rory Μπορεί να διαγραφεί το θέμα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts