sundance Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2018 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2018 Καλησπέρα!Θέλω να στήσω ένα νέο desktop, με χρήση εφαρμογές γραφείου, σχεδιαστικά προγράμματα, light photoshop και light gaming. (αντικειμενικά πιο σημαντικό από cpu και gpu, είναι η cpu, μιας και τα σχεδιαστικά προγράμματα που δουλεύω χρησιμοποιούν ακόμη και για rendering την cpu)Πολύ σημαντικό να είναι ήσυχο το σύστημα, η σταθερότητα και η αντοχή στον χρόνο. Overclocking δεν με πολυενδιαφέρει. Ποια η γνώμη σας? Αν εχετε καποια βελτιωση να προτεινετε, ευπροσδεκτη. Ποιο κατάστημα θα προτιμούσατε για την συναρμολόγηση του pc? Είμαι επαρχία. (είμαι μεταξύ e-shop και vision studio) (με ενδιαφέρει η αγορά του hardware και το στήσιμο του συστήματος από το ίδιο μαγαζί)
edward Αύγουστος 21, 2018 #2 Αύγουστος 21, 2018 Πολύ καλό build,αδύναμη κάρτα γραφικών,υπερβολικά τα 32gb και το vision studio άψογο όσες φορές ψώνισα.
sundance Αύγουστος 22, 2018 Author #3 Αύγουστος 22, 2018 Γιατί θεωρείς υπερβολικά τα 32 gb? Για την κυρια χρήση που το θέλω (σχεδιαστικά προγράμματα) πιο σημαντικά είναι cpu+ram και όχι η gpu. Για να γλυτώσω έως 50€ από την μητρική, τι θα μου προτείνατε? Η ψυκτρα του 2700χ επαρκεί ή θα χρειαστώ άλλη? (δεν θα κάνω Overclocking, αλλά θέλω ήσυχο σχετικά σύστημα)
Recommended Posts