Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα!
Θέλω να στήσω ένα νέο desktop, με χρήση εφαρμογές γραφείου, σχεδιαστικά προγράμματα, light photoshop και light gaming. (αντικειμενικά πιο σημαντικό από cpu και gpu, είναι η cpu, μιας και τα σχεδιαστικά προγράμματα που δουλεύω χρησιμοποιούν ακόμη και για rendering την cpu)
Πολύ σημαντικό να είναι ήσυχο το σύστημα, η σταθερότητα και η αντοχή στον χρόνο. 
Overclocking δεν με πολυενδιαφέρει. 

• Ποια η γνώμη σας? Αν εχετε καποια βελτιωση να προτεινετε, ευπροσδεκτη.
  • Ποιο κατάστημα θα προτιμούσατε για την συναρμολόγηση του pc? Είμαι επαρχία. (είμαι μεταξύ e-shop και vision studio) 

(με ενδιαφέρει η αγορά του hardware και το στήσιμο του συστήματος από το ίδιο μαγαζί)

999999.PNG

Πολύ καλό build,αδύναμη κάρτα γραφικών,υπερβολικά τα 32gb και το vision studio άψογο όσες φορές ψώνισα.

Γιατί θεωρείς υπερβολικά τα 32 gb? 

Για την κυρια χρήση που το θέλω (σχεδιαστικά προγράμματα) πιο σημαντικά είναι cpu+ram και όχι η gpu. 

•  Για να γλυτώσω έως 50€ από την μητρική, τι θα μου προτείνατε? 
  • Η ψυκτρα του 2700χ επαρκεί ή θα χρειαστώ άλλη? (δεν θα κάνω Overclocking, αλλά θέλω ήσυχο σχετικά σύστημα)