Aten-Ra Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2005 Καλησπέρα σε όλους Όσους τους ενδιαφέρει, μπορείτε να δείτε ένα Ελληνικό Review του OClabs WBNKB5 WaterBlock εδώ http://www.ocslabs.gr/content/view/88// Ελπίζω να το βρείτε ενδιαφέρον Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Απρίλιος 14, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 τελείως διαφορετική λογική... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aten-Ra Απρίλιος 14, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Voudas ti enoeis ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Απρίλιος 14, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 εεεεε.......ναι....και εδω ρωτηστε οτι θελετε αυτον που τα σχεδιασε....http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=11367 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Απρίλιος 14, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 όσο καλοπροαίρετος και αν είμαι, ένα ριβιού πρέπει να είναι αντικειμενικό. εμένα μου φάνηκε αβανταδόρικο. θα μπορούσε να λέει τις διαφορές θερμοκρασίας χωρίς σχόλιο πχ. όταν χάνει με 1 βαθμό ίσως είναι λάθος (αν κέρδιζε φαντάζομαι δεν θα ήταν), και oced που χάνει με 2 βαφτίζεται ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ... συν τα υπόλοιπα σχόλια...επίσης βλέπω υποκύψατε στο "αίτημά" του για βγάλσιμο καπακιού, κάτι που κατευθείαν βγάζει τα αποτελέσματα εκτός σύγκρισης από το 95% των πιθανών αγοραστών...σύγκριση max oc πως και δεν έγινε ανάμεσα στα μπλοκς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aten-Ra Απρίλιος 14, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Αν πρόσεξες δεν βγείκε κάποια βαθμολογία που να λέει ότι το ένα είναι καλύτερο από το άλω.αυτό το αφήνουμε στον καθένα να το αποφασίσει.Για το καπάκι δεν κατάλαβα.τι υποκύψαμε ?? δεν έχει βγει κανένα καπάκι από τα CPU.το μόνο που βγεικε είναι το καπάκι από το Socket.Όσο αφορά το max O/C, αυτό με το συγκεκριμένο Setup δεν γίνετε αφού δεν μπορούμε να ανεβάσουμε όσο θέλουμε το FSB και δεν νομίζω ότι 10-20MHz κάνουν την διαφορά και αν είναι τόσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Απρίλιος 14, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 για το καπάκι παρανόηση δική μου, το ξαναδιάβασα και είναι δικό μου το λάθοςγια το μαξ oc το είπα επειδή το ζητάει επίμονα ο Νίκος (Καββαδίας) και είναι όντως ενδιαφέρον κριτήριο, δεν ήταν κακό σχόλιοφίλε μου δε το λέω με κακή πρόθεση αλλά τα δικά μου ελληνικά μου λένε πως είναι αβανταδόρικη η παρουσίαση, όχι συγκριτικό ανάμεσα στα 2... γνώμη μου...Από την αρχή βλέπουμε το πόσο αποτελεσματικό είναι το OClabs WBNKB5.ο OClabs WBNKB5 συνεχίζει να αποδίδει τα μέγιστα λόγω της σχεδίασης MonoBlock και της καλής κατασκευής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Απρίλιος 14, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Aten-RaΑν κανεις τον κοπο και διαβασεις το λινκ που σου εδωσε ο Βασιλης πιο πανω θα δεις μια συζητηση και διαοφρες προτασεις για μεθοδολογια review Ακολουθησατε κατι απο αυτες τις προτασεις κατα το δικο σας τεστ?Θερμοκρασία CPU (Motherboard Monitor & Speedfan)Αν δεν κανω λαθος και τα 2 διαβαζουν απο τους ιδιους αισθητηρες πανω στην μητρικη οποτε ποιος ο λογος για 2 προγραμματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aten-Ra Απρίλιος 14, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Οκ, δεν θα μπω στην διαδικασία του αν είναι η δεν είναι αβανταδόρικο. Ο καθένας διαβάζοντας το review και βλέποντας τους αριθμούς μπορεί να βγάλει το δικό του συμπέρασμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikosKavvadias Απρίλιος 25, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2005 Καλησπέρα σε όλους, λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν είχα την ευκαιρία να γράψω πιο νωρίς και ζητω συγγνώμη για την τυχόν καθυστερημένη απάντηση μου. Είδα το review από την πρώτη μέρα που βγήκε online και δυο μέρες μετά έστειλα mail στον webmaster για να κάνει μερικές μικροδιορθώσεις λόγο του ότι είχε μπερδέψει την OCLabs με την Overclock Labs που δεν είναι το ίδιο πράγμα, βεβαια ο ανθρωπος δεν ευθύνεται διότι το ίδιο λάθος έχει γίνει επανειλημμένα από πόλους webmaster, εδώ το update: (UpDate 18-04-2005: Να διευκρινίσουμε όμως την διαφορά που υπάρχει από το όνομα Overclock Labs και από το OCLabs. Overclock Labs είναι το όνομα της εταιρείας ενώ το OCLabs είναι το hardware site που είναι online από το 2001. Το www.overclockLabs.com δημιουργήθηκε το 2003 και αποτελεί τον επίσημο δικτυακό τόπο της εταιρείας Overclock Labs. Το όνομα OCLabs δόθηκε στα προϊόντα της εταιρείας τιμής ένεκεν ως προς το Hardware site OCLabs, που αρχικά είχε δημιουργηθεί εξολοκλήρου για Extreme OverClocking reviews και guides.) Στα σχόλια σας τώρα: Αρχική απάντηση από Voudas τελείως διαφορετική λογική... Αγαπητέ Βούδα, δεν μου δημιουργεί απορίες η στάση σου ως προς την δικη μας σχεδιαστική γραμμή/φιλοσοφία και ούτε μου έχει δημιουργηθεί ποτε τέτοιο πρόβλημα απο την αρνητκή στάση τον public users στα international forums. Είναι ελάχιστοι αυτοί που έχουνε καταλάβει το πως πραγματικά δουλεύει το MonoBlock και που ακριβώς βασίζεται η σχεδιαστική καινοτομία του (patent pending - brevetto industriale), να είσαι σίγουρος όμως ότι σε λίγο καιρό θα καταλάβουνε (σχεδόν) όλοι οι net users, πως και γιατί, σχεδιάστηκε με αυτόν τον τρόπο και φυσικότατα τα απόλυτα πλεονεκτήματα του, σε σχεση με τα διασημότερα international Blocks, αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός μας/priority στο άμεσο μέλλον. Αρχική απάντηση από Βασιλης εεεεε.......ναι....και εδω ρωτηστε οτι θελετε αυτον που τα σχεδιασε.... http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=11367 Αγαπητέ Βασίλη, δεν πιστεύω να έγινε κάποια συγκεκριμένη ερώτηση επί του θέματος, αν όντως είχε γίνει θα είχα απαντήσει με τεχνικό τρόπο, δεν βλέπω όμως να έγινε κάποια παρόμοια κίνηση. Αυτό σημαίνει ή ότι οποιος ήτανε να ρωτήσει τα κατάλαβε όλα ή ότι δεν κατάλαβε τίποτα αλλα ντρέπεται να ρωτήσει. Προσωπικά είμαι σε θέση να απαντήσω για το οτιδήποτε, εκτος από 2-3 μεθόδους εργοστασιακής κατασκευής, που είναι και industrial secrets, στη διάθεση σας λοιπόν για τα υπόλοιπα. Αρχική απάντηση από Voudas όσο καλοπροαίρετος και αν είμαι, ένα ριβιού πρέπει να είναι αντικειμενικό. εμένα μου φάνηκε αβανταδόρικο. θα μπορούσε να λέει τις διαφορές θερμοκρασίας χωρίς σχόλιο πχ. όταν χάνει με 1 βαθμό ίσως είναι λάθος (αν κέρδιζε φαντάζομαι δεν θα ήταν), και oced που χάνει με 2 βαφτίζεται ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ... συν τα υπόλοιπα σχόλια... επίσης βλέπω υποκύψατε στο "αίτημά" του για βγάλσιμο καπακιού, κάτι που κατευθείαν βγάζει τα αποτελέσματα εκτός σύγκρισης από το 95% των πιθανών αγοραστών... σύγκριση max oc πως και δεν έγινε ανάμεσα στα μπλοκς? Προσωπικά δεν σε βρίσκω καθόλου καλοπροαίρετο, αυτή είναι και η άποψη μου ως προς τα γραφόμενα σου. Τουλάχιστον φαινομενικά και εξ αποστασεος, προσπαθείς να βρείς άμεσος το παραμικρό ψεγάδι στο review. Το +/- 1C (max 2C), προσωπικά δεν μου λέει τίποτα από την στιγμή που το review δεν βασίστηκε σε καθεαυτού lab test περιβάλλον και εκτος αυτού όχι μονο δεν το βρίσκω αβανταδόρικο ως προς την Overclock Labs, αλλα το βρίσκω και καθεαυτού αβανταδόρικο ως προς την άλλη εταιρεία και βεβαιος να εξηγήσω άμεσος τι εννοώ. Ο reviewer έγραψε: Όσο αφορά το max O/C, αυτό με το συγκεκριμένο Setup δεν γίνετε αφού δεν μπορούμε να ανεβάσουμε όσο θέλουμε το FSB και δεν νομίζω ότι 10-20MHz κάνουν την διαφορά και αν είναι τόσα. που για μένα προσωπικά μεταφράζεται: κάναμε ένα test για να δούμε τις διαφορες και την μέση τιμή απόδοσης ανάμεσα σε δυο Block χωρίς να τα πιέσουμε στο πραγματικό όριο τους. Για να γίνω λοιπόν αρκετά πιο συγκεκριμένος, θα προσθέσω ότι όταν είχα μιλήσει με τον reviewer του ζήτησα επανειλημμένως να γίνει το test του Max stable overclock, όπως και να χρησιμοποιηθούνε επαγγελματικοί Pt100 Sensors (+/- 0.1C) κάτω από τι CPU (πχ. http://www.oclabs.com/temp/pt100.jpg ). Ο ανθρωπος μου εξηγησε καθαρά ότι την συγκεκριμένη στιγμή δεν ήταν εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο διότι δεν διάθεταν τα κατάλληλα μέσα και διότι δεν ήταν δυνατόν λόγο τύπου Hardware. Αρα τα παιδιά στο OCSLabs.gr αυτό μπόρεσαν να κάνουν και αυτό έκαναν. Αν τώρα κάποιος από σας, ή και ακόμα όλοι σας, βλέπετε το συγκεκριμένο review σαν αβανταδόρικο, τότε λυπάμε πολύ, αλλα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα σας διαψεύσω/διαψεύσουμε και με το παραπάνω μιας που λόγο τέτοιον περιπτώσεων στα international forum μας δημιουργούνται επανειλημμένως προβλήματα σε καθημερινή βάση και έχουμε πλέον απηβδήσει. Όπως είχα πει και στον Admin του Thelab.gr στο παλιότερο topic: μπορούμε κάλλιστα να περιμένουμε να γίνει το review και μετά να σας το βγάλουμε άκρως αναξιόπιστο, δεν είναι όμως κάτι τέτοιο που πρέπει να γίνετε αλλα είναι κάτι που πρέπει να αποφεύγετε. Αυτό είναι και το μοναδικό πρόβλημα στην Ιταλία, ότι συγκριτικό review βγει να το βγάζουνε άμεσος αναξιόπιστο, αυτές οι κινήσεις βέβαιος γίνονται λόγο οικονομικόν συμφερόντων. Προσωπικά έχω αντιμετωπίσει αρκετές τέτοιες περιπτώσεις και έχω αποκομίσει αρκετές αρνητικές εμπειρίες μιας και που βέβαιος έχει τύχει να είμαστε η εταιρεία που οι ανταγωνιστές κοιτάνε να την κάνουνε να φαλιρίσει με κάθε νόμιμο και παράνομο τρόπο. Δεν υπάρχει όμως κανένα πρόβλημα από την μεριά μας, εμείς τους δώσαμε εδώ και ενάμισι χρόνο την ευκαιρία να το καταφέρουνε, τώρα λοιπόν που αποτύχανε επανειλημμένα θα περάσουμε με την σειρά μας στην αντεπίθεση και θα δείξουμε σε όλους σε international επίπεδο ποσα αχλάδια βάζει ο σάκος και γιατί αποκαλούνε τα σύκα, σύκα και τι σκάφη, σκάφη. Αρχική απάντηση από Voudas για το καπάκι παρανόηση δική μου, το ξαναδιάβασα και είναι δικό μου το λάθος για το μαξ oc το είπα επειδή το ζητάει επίμονα ο Νίκος (Καββαδίας) και είναι όντως ενδιαφέρον κριτήριο, δεν ήταν κακό σχόλιο φίλε μου δε το λέω με κακή πρόθεση αλλά τα δικά μου ελληνικά μου λένε πως είναι αβανταδόρικη η παρουσίαση, όχι συγκριτικό ανάμεσα στα 2... γνώμη μου... Τα λάθη είναι ανθρωπινα, η άμεση αναγνώριση τους είναι κάτι το απόλυτα τιμητικό. Το Max stable OC είναι το μοναδικό test/κριτήριο που γίνετε με το απόλυτα χαμηλότερο κόστος: Arctic Silver 5 και δυο θερμόμετρα από 10ευρο το καθένα (αέρας νερό στο σωλήνα εισόδου του Block). Θα επιμείνω λοιπόν ότι δεν βρίσκω κάτι το αβανταδόρικο, αντίθετος δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος βλέποντας ακόμα ένα review που δεν έχει γίνει με τα κριτήρια που έχω ζητήσει και που άρχισα να ζητάω από τους webmasters εδώ και πολυ καιρό. Η τοποθέτηση μου είναι απλούστατη: από τι στιγμή που δεν πιέστηκαν τα δυο Block στα πραγματικά τους όρια, ώστε να δούμε πιο θα κάνει Crash και ποιο θα συνεχίσει να δουλεύει, δεν βλέπω και το λόγο ώστε να βγει κάποιος νικητής και φυσικότατα σωστά δεν βγήκε νικητής διότι απλούστατα δεν μπορεί να υπάρξει. Προσωπικά νοιώθω απογοητευμένος διότι ήτανε μια καλή ευκαιρία να αποδείξουμε ότι είμαστε άκρως ανώτεροι από τα αμερικανικα Block και βέβαιος να αποκτήσουμε ενα πολύ μεγαλύτερο feed back από τον κόσμο, ευκαιρία που βέβαιος χάθηκε και δεν ξέρω και κατά ποσο θα μπορούσε να γίνει εφικτή στο μέλλον υπό τις παρούσες συνθήκες, ελπιζω λοιπον σε μια συντομη αποκαταστηση κανοντας την πρεπουσα υπομονη. Τέλος πάντων, για να κλείσουμε προσωρινά με αυτό το θέμα, θα σας αφήσω μερικά links που απλά επαληθεύουνε αυτά που έγραψα παραπάνω (σε περιπτωση spam, ας γινουν edit). http://www.azpoint.net/news/Articoli_7743.asp?Pag=5 (MonoBlock 2003 model-4 -> νικάει με 7+C το γνωστό Ιταλικό Ultrablock) http://www.azpoint.net/articoli.asp?id=6799 (MonoBlock 2003 model-4 -> γεμάτο με αρνητικά σχόλια, μέχρι που οι ανταγωνιστές βγήκανε και γράψανε ότι το κάνουμε μονο με Air Cooling review όταν οι ίδιοι φοβόντουσαν να στείλουνε τα δικά τους για comparisons) http://news.hwupgrade.it/11511.html (τα πλέον αρνητικά σχόλια για μας προσπάθεια να βγει το παραπάνω review αναξιόπιστο) Και τέλος τα πρόσφατα review από το Hard-h2o.com: WBNKB5 - http://www.hard-h2o.com/review/bloquescpu/oclabs-wbnkb5.html - http://www.hard-h2o.com/review/bloquescpu/oclabs-wbnkb5_2.html WBNKC2 - http://www.hard-h2o.com/review/bloqueschipset/oclabs-wbnkc2.html - http://www.hard-h2o.com/review/bloqueschipset/oclabs-wbnkc2_2.html Αν και εδώ δεν υπάρχει metro σύγκρισης (comparison), είναι από τα καλύτερα review που έχω δει στο international Web, λόγο του ότι έχουνε γίνει αρκετά καλά τα test με τα υλικά που έχουνε στην διάθεση τους. Πάντα στην διάθεση σας για περισσότερες διευκρινίσεις, φιλικά Νίκος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Απρίλιος 25, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2005 Οκ απλα δεν μπορεις να στηριχτεις στην δικαιολογια "σφαλμα η αστοχια μετρησης".Γιατι πολυ απλα αυτο ειναι ακανονιστο και ισχυει για ολους και για κανεναν ταυτοχρονα.Επισης προσωπικα θα ηθελα να δω το μπλοκ σε συγκριτικο πανω στην δοκιμασμενη πλατφορμα 478 με northy οπου και εχουν δοκιμαστει μεχρις στιγμης τα κορυφαια αν δε κανω λαθος μπλοκ του eleven και cathar.Εμενα σαν πελατη αυτη η συγκριση με νοιαζει και μονο!Φιλικα,Nos Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Απρίλιος 25, 2005 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2005 Όμορφο φαίνεται........Από τα reviews και τις απαντήσεις δεν κατάλαβα τίποτα απολύτως.........Δεν ξερω Ιταλικά........Τώρα μία δική μου αποψη είναι ότι καλά θα ήταν ο τρόπος σφιξίματος να "καλυτερεύσει" κάπως, προσθέτοντας ίσως κάποια ελατήρια και κάποια "MAX stop" ........Γιατί ο ανθρωπάκος που θα το πάρει, θα αρχίσει να σφίγγει, να σφίγγει, μέχρι πού?.......μέχρι να ακούσει "κράκ"....?..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Απρίλιος 25, 2005 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2005 δε προκειται να ακουστει τιποτα. μονο αν κρεμαστεις επανω του, ισως να καταφερεις να σπασεις κατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Απρίλιος 25, 2005 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 δε προκειται να ακουστει τιποτα. μονο αν κρεμαστεις επανω του, ισως να καταφερεις να σπασεις κατι. Μην το λες. Ο μέσος μ@λ@κ@ς είναι ακατανίκητος και είμαι σίγουρος οτι θα το καταφέρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.K Απρίλιος 25, 2005 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2005 Εμένα πραγματικά μου φαίνεται τουλάχιστον ενδιαφέρον..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikosKavvadias Απρίλιος 30, 2005 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2005 Καλησπέρα παιδιά, χαίρομαι που καταφέρνουμε να μιλάμε και να κάνουμε εναν καθεαφτου εποικοδομητικό διάλογο Αρχική απάντηση από Nos-Dio Οκ απλα δεν μπορεις να στηριχτεις στην δικαιολογια "σφαλμα η αστοχια μετρησης".Γιατι πολυ απλα αυτο ειναι ακανονιστο και ισχυει για ολους και για κανεναν ταυτοχρονα. Επισης προσωπικα θα ηθελα να δω το μπλοκ σε συγκριτικο πανω στην δοκιμασμενη πλατφορμα 478 με northy οπου και εχουν δοκιμαστει μεχρις στιγμης τα κορυφαια αν δε κανω λαθος μπλοκ του eleven και cathar.Εμενα σαν πελατη αυτη η συγκριση με νοιαζει και μονο! Φιλικα, Nos Πολύ σωστή η τοποθέτηση σου, απλά πρέπει να βρούμε κάποια εναλλακτική λύση ώστε να μη χρειάζεται να μπαίνουμε στον κόπο του σφάλματος αστοχίας μέτρησης. Για την 478 κανένα πρόβλημα, όπως έχω ξαναπεί σε international επίπεδο οποιος webmaster θέλει να αναλάβει την ευθύνη να κάνει ένα review με το Ν και με το Σ, ευχαρίστως να δεσμευτώ προσωπικά μαζί του ώστε να γίνει το review το συντομότερο δυνατό, άλλωστε τα dirrect comparisons αρχίζουν και μπαίνουνε στα prioritys μας. Αν και προσωπικά προτιμώ το socket 462, διότι παρέχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα γνωστά 478-754-775-939-940, ωστόσο δεν έχω κανένα πρόβλημα να γίνει το comparison σε άλλες πλατφόρμες, αρκεί να πιεστεί το hardware στο απολυτο έπακρο. Θα ήθελα και να ρωτήσω κάτι με την ευκαιρία, τι το ιδιαίτερο έχει το Block του Cathar και το βάζετε στη μέση κάθε φορα? Του Eleven πιστεύω να καταλαβαίνω πάνω κάτω με τι φιλοσοφία έχει φτιαχτεί, του Cathar όμως πραγματικά δυσκολεύομαι να καταλάβω, τέλος πάντων ίσος είναι γιατί είναι ξένος (όπως άλλωστε και οι Αμερικανοι) και οι ξένοι μάλλον θα βρίσκονται σε υψηλότερο τεχνολογικό επίπεδο σε σχέση με μας, θέλω όμως να ελπίζω ότι ένα καλο comparison θα μας λύσει τις οποιες σχετικές απορίες. Τέλος πάντων μιας που εδώ σε μας περιμένουνε εδώ και χρονια καποια comparisons και επειδή δεν γίνονται και ούτε υπάρχουνε βλέψεις ώστε να γίνει κάποιο, αποφασίσαμε να αρχίσουμε να τα κάνουμε σε καθεαυτού Lab Tests εμείς η ίδιοι και με την ευκαιρία να δούμε αν θα μας ειναι δυνατόν να παραχωρήσουμε το hardware/θερμόμετρα, σε άλλους webmaster εντός συνόρων, ώστε να επαληθευτούνε από ξένες πηγες τα test comparison που θα βγάλουμε online στους επόμενους μήνες, μιας που προβλέπω ότι θα αρχίσουνε να ανασκουμπώνονται πολλοί και διάφοροι producers που τα αποφεύγουνε και προτιμάνε να μας δυσφημούνε με εμμεσο τρόπο στα forums. Με την ευκαιρία αν θέλετε να δείτε καποιο απο τα international Block στα comparisons μας, στη διάθεση σας να το συζητήσουμε. Αρχική απάντηση από hipro5 Όμορφο φαίνεται........Από τα reviews και τις απαντήσεις δεν κατάλαβα τίποτα απολύτως.........Δεν ξερω Ιταλικά........Τώρα μία δική μου αποψη είναι ότι καλά θα ήταν ο τρόπος σφιξίματος να "καλυτερεύσει" κάπως, προσθέτοντας ίσως κάποια ελατήρια και κάποια "MAX stop" ........Γιατί ο ανθρωπάκος που θα το πάρει, θα αρχίσει να σφίγγει, να σφίγγει, μέχρι πού?.......μέχρι να ακούσει "κράκ"....?..... Αγαπητέ Hipro, ο τρόπος σφιξίματος έχει εξελιχθεί σχεδόν στο έπακρο, χωρίς αυτό να υποδηλώνει ότι στο μέλλον δεν θα καταφέρουμε να επινοήσουμε κάτι το καλύτερο, για την ώρα όμως αυτό είναι το καλύτερο που μπορούμε να διαθέσουμε με τα παρόντα μέσα κατασκευής. Προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι θα χρειαζότανε κάποια ελατήρια για το Max Stop, διότι δεν βλέπω τον λόγο ύπαρξης τους. Τα καινούργια Clips (μονοκόμματα), έχουνε σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να λυγίζουνε σε περίπτωση σφιξίματος παραπάνω από το κανονικό. Όσο αναφορά το σφίξιμο από το χρηστη η υπόθεση είναι πολύ απλή: σφίγγει μονο με τα δυο δάχτυλα και αυτό είναι όλο, το Block θα κινείται (rotation / rotazione) η δεν θα κινείται όσο και αν σφίξει, αυτό έχει να κάνει λόγο με το ότι ορισμενα Core δεν είναι απόλυτος επίπεδα (planarità orizzontale 100%). Σε γενικές γραμμές το μονο KΡΑΚ που έχει ακουστεί ποτε είναι στη motherboard μου (Duron 650) το 2002 και αυτό γιατί πήρα μια πένσα και έσφιγγα (τιν τοτε βιδα) με όση δύναμη είχα. Πιστεύω να έγινα αρκετά κατανοητός, αν όμως θέλεις να αναλύσουμε περαιτέρω το θέμα, στη διάθεση σου και φυσικότατα με την ευκαιρια να αναλύσουμε και τους διαφορους τρόπους σφιξίματος όσο αναφορά τις τέσσερις περιφερειακές τρύπες τις motherboard. Αρχική απάντηση από .38-.45 δε προκειται να ακουστει τιποτα. μονο αν κρεμαστεις επανω του, ισως να καταφερεις να σπασεις κατι. Σωστότατος, απλά επιβεβαιοσες τα παραπάνω γραφόμενα μου, thanks Αν θέλεις, στείλε μας σε παρακαλώ ένα mail εδώ: info@overclocklabs.com με την διεύθυνση σας, τηλ, κτλ...ώστε να μπορεσουμε να σηνενοηθουμε και να κοιτάξουμε να σας στείλουμε το/τα Block για το review σας, όπως είχαμε συζητήσει στο άλλο topic. Αρχική απάντηση από LL_NEO Μην το λες. Ο μέσος μ@λ@κ@ς είναι ακατανίκητος και είμαι σίγουρος οτι θα το καταφέρει Εγώ θα διαφωνήσω, όχι με αυτό που γραφεις για τους users, αλλα για τους webmaster, θα θέσω μονο το ακολουθο ερώτημα: πως είναι δυνατόν να καταφέρνει να βάζει ανάποδα δυο διαφορετικά Block (δικα μας) και να τα βγάζει να χάνουνε στο review, λογικό βεβαια το αποτέλεσμα αφού τα βάζει ανάποδα, και να μην είναι σε θέση να καταλάβει ότι κάνει λάθος ? Αρχική απάντηση από K.K Εμένα πραγματικά μου φαίνεται τουλάχιστον ενδιαφέρον..... Αγαπητέ, πίστεψε με ότι ενδιαφέρει παρα πόλους αναποφάσιστους users στο τι Block να προτιμήσουνε στην Ιταλία από τα τρία πιο διαδεδομένα OCLabs Lunasio PCTuner, η πλέον γνωστη δικαιολογία είναι: πάρε αυτό που κοστίζει πιο λίγο η αυτό που σαρέσει πιο πολύ διότι η διαφορα κυμαίνεται ναι και όχι στο 0.1C. Έλα σου όμως ότι εγώ ξερω που σε καποια test σε ορισμένες περιπτώσεις τους ρίχνουμε 5 και 6C και έχω που περιμένω από το Δεκέμβρη του 2003 τα comparison και comparison δεν βλέπω? Η μονη λύση λοιπόν, κατά την προσωπική μου άποψη παντα, είναι να τα κάνουμε μονοι μας. Σκεφτόμαστε βέβαιος να δώσουμε και κάποιο συμβολικό ποσο (πχ.1000euro) σαν bonus σε οποιον καταφέρει να μας τα βγάλει ψεύτικα ή αναξιόπιστα. Αυτό και μονο γιατί κανεις δεν πρόκειται να το καταφέρει και όσο γιαυτό δεσμευομαι προσωπικά χωρις απολυτος κανενα προβλημα. Φιλικά και καλές γιορτές σε όλους, Νίκος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.