hot_sauce Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20, 2018 (edited) Καλημέρα παίδες! Θελω να αγοράσω κάτι από το ευρωπαϊκό κατάστημα της EVGA αλλά έχω δυο απορίες. 1) Στο site τους έχουν πληρωμή μόνο μέσω PayPal. Θα με χρεώσει τίποτα επιπλέον (απο το ποσο που έβλεπα στο site της EVGA) τo PayPal όταν θα πάω να κάνω την πληρωμή από εκεί; 2) Γνωρίζετε αν τα πακέτα μας τα παραδίδει courier και, εάν ναι, ποιο; Ένα άγχος μη χαθεί το πακέτο το έχω. Ελπίζω να το δει κάποιος που έχει αγοράσει κάτι από εκεί στο παρελθόν. Ευχαριστώώώ Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 20, 2018 από GoMaR Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Αύγουστος 20, 2018 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2018 Μιλαμε για επισημο site μιας εταιριας που εχει το 50% της αγορας των Nvidia καρτων. Τι ακριβως να παει στραβα? Με την καρτα σου πληρωνεις κανονικα μεσω paypal, δεν χρειαζεται να εχεις λογαριασμο. Με DHL ειχε ερθει το δικο μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 20, 2018 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2018 Μια χαρά είναι το σάιτ. Έχω πάρει την κάρτα της υπογραφής μου από εκεί Ερχεται με ups και αν είσαι Αττική ή Θεσσαλονίκη μένει στη ups και στην παραδίδουν , στην επαρχία αλλάζει κούριερ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hot_sauce Αύγουστος 20, 2018 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2018 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!Δεν ανησυχώ μην πάει κάτι στραβά με την EVGA αλλά για το αν θα χρεώσει κάποιο επιπλέον fee το PayPal κατά την πληρωμή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 20, 2018 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2018 πριν 3 ώρες, το μέλος hot_sauce έγραψε: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Δεν ανησυχώ μην πάει κάτι στραβά με την EVGA αλλά για το αν θα χρεώσει κάποιο επιπλέον fee το PayPal κατά την πληρωμή... Αν υπάρχει κάποια τέτοια περίπτωση θα στο χρεώσει κατά το checkout. Πριν πληρώσεις δηλαδή. Άρα τι φοβάσαι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hot_sauce Αύγουστος 20, 2018 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2018 πριν 1 λεπτό, το μέλος tommybertsen έγραψε: Αν υπάρχει κάποια τέτοια περίπτωση θα στο χρεώσει κατά το checkout. Πριν πληρώσεις δηλαδή. Άρα τι φοβάσαι; Σωστός! Απλά για να μην ενθουσιάζομαι και τελικά φάω την πίκρα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 20, 2018 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2018 Όταν είχα αγοράσει εγώ, είχα paypal balance πάντως. Γιατί ήταν τα capital controls ακόμη, και δεν με άφηνε να συνδέσω κάρτα στο paypal (και συνδεδεμένη που είχα, δεν την δεχόταν τότε - τώρα λογικά την δέχεται χωρίς θέμα). Δεν είχε υπάρξει κανένα έξτρα fee. Σε ένα grey market κλειδάδικο θυμάμαι να ζητάει 0.49 fee αν πληρώσεις με PayPal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hot_sauce Αύγουστος 21, 2018 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2018 Η αγορά έγινε. Κανένα επιπλέον fee. Όλα καλά! Με το καλό να έρθει!! :-D 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Αύγουστος 22, 2018 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2018 Δε μας λες και τι καλό αγόρασες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hot_sauce Αύγουστος 22, 2018 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2018 Βεβαίως!Το bundle με την 1080 και το 650άρι τροφοδοτικό! :-D :-D 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Αύγουστος 22, 2018 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2018 Τελικα η ΕΒΓΑ πρεπει να βγηκε η πιο κερδισμενη με την παρουσιαση των 20χχ.. Καποια εγιναν και sold out. Μεγιες η καρτα και το τροφοδοτικο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hot_sauce Αύγουστος 22, 2018 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2018 Ε αξίζαν τα bundlάκια! Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 22, 2018 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2018 πριν 9 ώρες, το μέλος hot_sauce έγραψε: Βεβαίως! Το bundle με την 1080 και το 650άρι τροφοδοτικό! το 650ρι G3 έδινε, σωστά; Με τις 1080ti δίνει το 850 G2... Τσίπηδες, τς τς τς 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hot_sauce Αύγουστος 22, 2018 Author #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2018 Δεν θυμάμαι...τώρα πάντως παίζουν και bundles με 1070! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 22, 2018 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2018 πριν 1 λεπτό, το μέλος hot_sauce έγραψε: Δεν θυμάμαι...τώρα πάντως παίζουν και bundles με 1070! Τι εννοείς δεν θυμάσαι; Spoiler Επίσης ξαναβγήκε το bundle με την 1080ti @GoMaR Link to comment Share on other sites More sharing options...
hot_sauce Αύγουστος 22, 2018 Author #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2018 (edited) πριν 4 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Τι εννοείς δεν θυμάσαι; Aυτή τη στιγμή έχει bundles μόνο με 650άρια και 750άρια, όλα G3! Δεν θυμάμαι τί ήταν το 850άρι! To 650άρι που πήρα εγώ, ναι, ήταν G3! Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 22, 2018 από hot_sauce Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Αύγουστος 22, 2018 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2018 10 minutes ago, tommybertsen said: Τι εννοείς δεν θυμάσαι; Reveal hidden contents Επίσης ξαναβγήκε το bundle με την 1080ti @GoMaR Παω για RTX 8000 εγω ρε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_noob Αύγουστος 22, 2018 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2018 Πολύ καλά τα πακέτα, άμα μπορούσα να πουλήσω τα δικά μου άμεσα θα πήγαινα σε 1080ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Σεπτέμβριος 10, 2018 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2018 Ξερουμε αν μπορει να κοπει τιμολογιο απο το επισημο site? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hot_sauce Σεπτέμβριος 10, 2018 Author #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2018 Δεν το ξέρω αλλά ρώτησέ τους. Απαντησαν,σχετικα γρήγορα, σε όσα mail τους έστειλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts