R@tNET Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2005 Θέλω την βοήθεια σας παιδιά... ξέρω ότι είστε κυρίαρχοι :worship: στο διαδίκτυο ( ADLSάδες ) ... και κάπου θα έχετε συναντήσει κανένα πρόγραμμα που να κάνει από Mp3 σε AMR για κινητό τηλέφωνο... έχω ψάξει ξανά... και ξανά... και δεν έχω βρει κανένα freeware... Σας ευχαριστώ...
Makis Hourdakis Απρίλιος 14, 2005 #2 Απρίλιος 14, 2005 Να υποθέσω οτι έχεις siemens; Τη δουλειά που θες την κάνει το Mobile Phone Manager της Siemens. Θα το βρείς στη σελίδα της siemens (www.siemensmobile.com).
oekab1992 Απρίλιος 15, 2005 #3 Απρίλιος 15, 2005 Γεια σας παιδιά, και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα. Εχω το Sony Ericsson K700i, πριν 3 βδομάδες το πήρα. Αγόρασα και καλώδιο USB, εγκατέστησα όλη την σουίτα προγραμμάτων που είχε το CD του τηλεφώνου αλλά και το CD που συνοδευόταν με το καλώδιο αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό με την μετατροπή αρχείων.Ως γνωστόν, το τηλεφωνάκι αυτό αναπαράγει μουσικά αρχεία mp3, midi, και amr (τα amr οταν τα παιρνάω στο PC αναπαράγονται μόνο απο το Real Player). Τα αρχεία video που αναπαράγει ειναι mp4 και 3gp (τα 3gp ειναι αυτά που κάνει η κάμερα όταν γίνεται εγγραφή video). Πέρασα στον υπολογιστή ενα βιντεάκι που είχα γράψει, στο τηλέφωνο το λέει 3gp, όμως στον υπολογιστή το αναγνωρίζει και πάλι σαν amr (με video όμως, όχι μόνο audio όπως ανέφερα παραπάνω).Οπότε σας ρωτώ..... πως μπορώ να μετατρέψω μέσω PC οποιοδήποτε αρχείο ήχου (wav, mp3, wma κτλ) σε amr και ανάποδα, δηλαδή απο amr σε wav, mp3 κτλ?Επίσης, πως μπορώ να μετατρέψω οποιοδήποτε αρχείο Video απο avi, mpeg κτλ σε 3gp ή amr ώστε να παίζει απο το εν λόγω κινητό, αλλά και το ανάποδο, πως μπορώ να μετατρέψω αρχεία amr/3gp σε avi κτλ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ, ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ!!!!
louis_gas Απρίλιος 15, 2005 #4 Απρίλιος 15, 2005 AMRConverter wav2amr την ιδια δουλεια κανουν και τα δυο@Makis Hourdakis που σου ρθε οτι εχει siemens??@oekab1992 εχω το Nokia Multimedia Player απο το cd του κινητου μου και τα παιζει ολα amr, 3gp, κα. πρεπει να το εχει στην ιστοσελιδα της νοκια. Τωρα για να μετατρεψεις αρχεια avi και mpeg σε 3gp κανε μια αναζητηση στο google και θα βρεις. γραψε avi to 3gp και θα βρεις μπολικα
R@tNET Απρίλιος 16, 2005 Author #5 Απρίλιος 16, 2005 Συγνώμη... αλλά και τα δύο είναι ελεεινά... το ένα χειρότερο από το άλλο... κάνουν κωδικοποίηση :drool:. Και να επισημάνω ότι αναφερόμαστε... από Mp3 σε AMR. .<<< M P 3 = > A M R >>>. thnx...
Makis Hourdakis Απρίλιος 16, 2005 #6 Απρίλιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από louis_gas@Makis Hourdakis που σου ρθε οτι εχει siemens?? Επειδή τα AMR τα προτοείδα όταν πήρα το M65 νόμιζα πως τα χρησιμοποιούν αποκλειστικά τα Siemens...
R@tNET Απρίλιος 16, 2005 Author #7 Απρίλιος 16, 2005 Σωστός... εγώ έχω ένα μοντέλο της SIEMENS πιο πριν... το M55.
louis_gas Απρίλιος 16, 2005 #8 Απρίλιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από R@tNET [Σήμερα, στις 11:39] Συγνώμη... αλλά και τα δύο είναι ελεεινά... το ένα χειρότερο από το άλλο... κάνουν κωδικοποίηση :drool:. Και να επισημάνω ότι αναφερόμαστε... από Mp3 σε AMR. .<<< M P 3 = > A M R >>>. thnx... ε ναι ειναι ελεεινα αλλα τη δουλεια τους την κανουν .. νομιζω οτι δεν ειναι προβλημα να κανεις wav τα mp3 και μετα με το προγραμμα amr. τελος παντων κανε μια αναζητηση στο google γραψε mp3 to amr και θα βρεις μπολικα προγραμματα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.