direct1811 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2005 Επειδή τυνχάνει να είμαι σε φάση αγοράς Notebook νομίζω οτι συμφέρει πραγματικά να κάνεις την αγορα μεσω διαδικτύου με τις τιμές που βρίσκεις στα φυσικά καταστήματα βλέπε ΠΛΑΙΣΙΟ.Είναι όμως πραγματικά το eSHOP το καλύτερο & παράλληλα φθηνότερο ηλεκτρονικό κατάστημα αυτή την στιγμή?Αν & έχω αγοράσει αρκετές φορές ψιλοπράγματα απο αυτούς η εξυπηρέτηση τους δεν ήταν & οτι καλύτερο.Απο την άλλη & με την προυπόθεση οτι τα 1000 δεν είναι λίγα, βλέπω αξιόλογες προσπάθειες απο το HARDSHOP,E-DIRECT & COMPUTER4U,με το τελευταίο όλη αυτή την εβδομάδα να προσπαθεί να είναι φθηνότερο απο το eSHOP ακόμα & μισό ευρώ.Αν παρατηρήσουμε το SKROUTZ το N/B της ΗΡ 2040 που με ενδιαφέρει είναι την μία βραδιά φθηνότερο στο eSHOP την άλλη είναι φθηνότερο στο Computer4u.Έχει ψωνίσει κανένας απο αυτούς (Computer4u) να πει μια γνώμη??? :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Απρίλιος 14, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από direct1811 Επειδή τυνχάνει να είμαι σε φάση αγοράς Notebook νομίζω οτι συμφέρει πραγματικά να κάνεις την αγορα μεσω διαδικτύου με τις τιμές που βρίσκεις στα φυσικά καταστήματα βλέπε ΠΛΑΙΣΙΟ.Είναι όμως πραγματικά το eSHOP το καλύτερο & παράλληλα φθηνότερο ηλεκτρονικό κατάστημα αυτή την στιγμή?Αν & έχω αγοράσει αρκετές φορές ψιλοπράγματα απο αυτούς η εξυπηρέτηση τους δεν ήταν & οτι καλύτερο.Απο την άλλη & με την προυπόθεση οτι τα 1000 δεν είναι λίγα, βλέπω αξιόλογες προσπάθειες απο το HARDSHOP,E-DIRECT & COMPUTER4U,με το τελευταίο όλη αυτή την εβδομάδα να προσπαθεί να είναι φθηνότερο απο το eSHOP ακόμα & μισό ευρώ.Αν παρατηρήσουμε το SKROUTZ το N/B της ΗΡ 2040 που με ενδιαφέρει είναι την μία βραδιά φθηνότερο στο eSHOP την άλλη είναι φθηνότερο στο Computer4u.Έχει ψωνίσει κανένας απο αυτούς (Computer4u) να πει μια γνώμη??? :unsure: Το computer4u είναι πράγματι η αποκάλυψη που έβγαλε ο skroutz. Δεν έχει τύχη να ψωνίσω κάτι από εκεί αλλά πιστεύω πως δεν θα είχες πρόβλημα να το πράξεις καθώς αρκετοί φίλοι μου έχουν αγοράσει από το συγκεκριμένο κατάστημα. Ακόμα επειδή είσαι καινουργίο μέλος στο thelab.gr τα μέλη έχουν 3% έκπτωση στο play247.gr. Υπάρχουν σχετικά post με το πως παίρνεις αυτή την έκπτωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
direct1811 Απρίλιος 15, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2005 Thanks για το reply όμως αν δεις το SKROUTZ αυτή την στιγμή ακόμα και με την έκπτωση που δίνει το PLAY247.GR στα μέλη του FORUM το Computer4u είναι 50 φθηνότερο!!!!!!!!!!!!!(1012-3%=999 αντί 946,99) Είμαι σε δίλημα!!!!! :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Απρίλιος 15, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2005 Αρχική απάντηση από direct1811 Thanks για το reply όμως αν δεις το SKROUTZ αυτή την στιγμή ακόμα και με την έκπτωση που δίνει το PLAY247.GR στα μέλη του FORUM το Computer4u είναι 50 φθηνότερο!!!!!!!!!!!!!(1012-3%=999 αντί 946,99) Είμαι σε δίλημα!!!!! :unsure: E 1012 -3%=981.64 Προφανός και ακόμα σε συμφέρει το computer4u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 15, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2005 Το Computer4u πόσο χρεώνει για μεταφορικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Απρίλιος 15, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Το Computer4u πόσο χρεώνει για μεταφορικά; Το κόστος αποστολής για την Αττική, έχει διαμορφωθεί στα 4,50 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) για κάθε παραγγελία καθαρής αξίας μέχρι 50 , ενώ για παραγγελίες καθαρής αξίας άνω των 50 δεν υπάρχει χρέωση μεταφορικών. Για την επαρχία, το κόστος αποστολής διαμορφώνεται στα 5,50 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) για κάθε παραγγελία καθαρής αξίας μέχρι 50 ενώ για παραγγελίες καθαρής αξίας άνω των 50 δεν υπάρχει χρέωση μεταφορικών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
direct1811 Απρίλιος 18, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Τελικά την έκανα την αγορά!!!!!Παρέλαβα σήμερα απο το Computer4u & πραγματικά οι τύποι οχι μόνο ήταν εξυπηρετικότατοι αλλά & ήταν οκ & στους χρόνους παράδωσης που μου είχαν πει.Με κέρδισαν απο το πρώτο τηλέφωνο αν & τους ταλαιπώρησα ομολογώ μέχρι να πιστό για την αγορά.Μετά απο αυτό SO LONG ESHOP Ευχαριστώ για όλα!!!!!!:clap: :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.