Jump to content

Πληροφορίες του Hwinfo σε tablet.

Lamogio

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους, έχω ένα tablet το οποίο δεν το χρησιμοποιεί κανείς και θέλω ασύρματα κατά προτίμηση να δείχνει τις πληροφορίες του hwinfo από το pc.

Για παράδειγμα την θερμοκρασία του επεξεργαστή, της κάρτας ή οτιδήποτε άλλο επιλέξω. Το tablet τρέχει android.

Δεν ξέρω αν γίνεται αυτό που λέω αλλά νομίζω κάπου το έχω δει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.  

Το προγραμματάκι του @trib δείχνει ιδανικό. Καλή φάση, δεν το γνώριζα.

Ίσως τώρα να θυμάσαι αυτό εδώ το thread.

Επιτραπέζια οθόνη LCD με USB input(AIDA64,Goverlay κτλ.) - Page 2 - Παρουσιάσεις Μελών - TheLab.gr

όπου είχα αναφέρει και μια ιδέα με πρόγραμμα τύπου VNC

post-188-1416077615,4874.jpg

• Like 2

πριν 7 ώρες, το μέλος trib έγραψε:

Αυτό εδώ εννοείς;

https://www.trigonesoft.com/

Το δοκίμασα αυτό αλλά κάτι δεν μου άρεσε ?

πριν 7 ώρες, το μέλος yanni έγραψε:

Το προγραμματάκι του @trib δείχνει ιδανικό. Καλή φάση, δεν το γνώριζα.

Ίσως τώρα να θυμάσαι αυτό εδώ το thread.

Επιτραπέζια οθόνη LCD με USB input(AIDA64,Goverlay κτλ.) - Page 2 - Παρουσιάσεις Μελών - TheLab.gr

όπου είχα αναφέρει και μια ιδέα με πρόγραμμα τύπου VNC

Μπράβο ρε @yanni και προσπαθούσα να το βρω αυτό το θέμα. Θα του ρίξω ένα διάβασμα να δω τι παίζει και άμα δεν τα καταφέρω θα δώσω ξανά μια ευκαιρία στο άλλο.

Χρησιμοποιείς ακόμα κάτι τέτοιο ?

Έγινε επεξεργασία από Lamogio
  • Like 1

Κάποια στιγμή σταμάτησα να το χρησιμοποιώ με αυτόν τον τρόπο το tablet. Αλλά βρήκα άλλη ιδέα για αξιοποίησή του, χρήσιμη όταν έχεις να γράψεις κείμενα που θέλουν εναλλαγές Ελληνικού και Αγγλικού πληκτρολογίου και δεν γνωρίζεις τυφλό σύστημα (που σημαίνει ότι αν δεν πιάσει το Shift+Alt κάθεσαι και γράφεις σε λάθος γλώσσα χωρίς να το έχεις καταλάβει).

Πάλι TightVNC, πάλι εμφάνιση συγκεκριμένου κομματιού της οθόνης στην οθόνη του tablet. Η ευχάριστη έκπληξη εδώ είναι ότι όταν στέλνεις μικρότερης ανάλυσης εικόνα σε αυτή του tablet, το VNC πρόγραμμα του tablet κάνει αυτόματα μεγέθυνση. Ουσιαστικά στέλνω ένα κομματάκι 60 x 32 pixels σε μια οθόνη ανάλυσης 800 x 480 pixels. Η ιδέα είναι να έχω το tablet ακριβώς δίπλα στο πληκτρολόγιο, έτσι ώστε να έχω ανά πάσα στιγμή εικόνα της γλώσσας που είναι ενεργή. Μιλάμε για το ίδιο αρχαίο tablet με Android 1.6, 128ΜΒ μνήμης και μονοπύρηνο VIA επεξεργαστή στα 150-300MHz. :slap: Τροφοδοσία από το τροφοδοτικό του, μόνο όταν χρειάζεται. Όταν δεν χρειάζεται απλά βγάζω το καλώδιο της τροφοδοσίας Ευτυχώς δουλεύει χωρίς μπαταρία, ευτυχώς δεν τα έχει παίξει.

keyboard screen 0.jpg

keyboard screen 1.jpg

• Like 1

πριν 2 ώρες, το μέλος yanni έγραψε:

Κάποια στιγμή σταμάτησα να το χρησιμοποιώ με αυτόν τον τρόπο το tablet. Αλλά βρήκα άλλη ιδέα για αξιοποίησή του, χρήσιμη όταν έχεις να γράψεις κείμενα που θέλουν εναλλαγές Ελληνικού και Αγγλικού πληκτρολογίου και δεν γνωρίζεις τυφλό σύστημα (που σημαίνει ότι αν δεν πιάσει το Shift+Alt κάθεσαι και γράφεις σε λάθος γλώσσα χωρίς να το έχεις καταλάβει).

Πάλι TightVNC, πάλι εμφάνιση συγκεκριμένου κομματιού της οθόνης στην οθόνη του tablet. Η ευχάριστη έκπληξη εδώ είναι ότι όταν στέλνεις μικρότερης ανάλυσης εικόνα σε αυτή του tablet, το VNC πρόγραμμα του tablet κάνει αυτόματα μεγέθυνση. Ουσιαστικά στέλνω ένα κομματάκι 60 x 32 pixels σε μια οθόνη ανάλυσης 800 x 480 pixels. Η ιδέα είναι να έχω το tablet ακριβώς δίπλα στο πληκτρολόγιο, έτσι ώστε να έχω ανά πάσα στιγμή εικόνα της γλώσσας που είναι ενεργή. Μιλάμε για το ίδιο αρχαίο tablet με Android 1.6, 128ΜΒ μνήμης και μονοπύρηνο VIA επεξεργαστή στα 150-300MHz. :slap: Τροφοδοσία από το τροφοδοτικό του, μόνο όταν χρειάζεται. Όταν δεν χρειάζεται απλά βγάζω το καλώδιο της τροφοδοσίας Ευτυχώς δουλεύει χωρίς μπαταρία, ευτυχώς δεν τα έχει παίξει.

Ωραίο αυτό το κόλπο, εγώ θέλω να κάνω τον άλλον τρόπο που λες στο άλλο θέμα με την "ψεύτικη" οθόνη, που να είναι του tablet.

Αλλά έλα που στα 10αρια δεν μπορώ να το βρω...

• Like 1