Jump to content

Βοηθεια για επιλογη μνημης...

Solid Snake

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω βρει αυτες

τις μνημες στα multirama.

Ειναι καλες για το συστημα μου?

-3200+ 939

-Dfi nf4 ultra-d

-ocZ Powerstream 520

Φυσικα ολες οι γνωμες ειναι δεκτες:flower:

PS: Οι μνημες θα πανε αργοτερα για o/c...:devil:

Οι μνημες ειναι πολυ καλες με δεδομενο οτι εχεις το dfi που μπορει να δωσει το ρευμα που χρειαζονται (3,2++) για να δουλεψουν συμφωνα με τις δυνατοτητες τους. Εχε υποψη σου ομως οτι το ιδιο καταστημα (καθως και πολλα αλλα) εχουν τις twinmos (speed premium η απλες με part number: xxxxxxAA4T) που φορανε τα ιδια τσιπακια και κοστιζουν 100 ευρω λιγοτερα

Δες και τα θεματα στο "memory overclocking" σχετικα με υττ...

το θεμα ειναι οτι οι vx εχουν brainpower pcb...και αυτο σημαινει πολλα μιας και το pcb παιζει σημαντικο ρολο...αλλα και η δικη μου γνωμη ειναι οτι για λιγα μονο mhz παραπανω δεν αξιζουν 100+ευρω...

ψαξε για utt ή bh5 σε twinmos και εισαι τζετ...

Παντως άλλο το service της ocz δε μπορούμε να το συκγρίνουμε με τις twinmos

Αν και θεωρώ ότι είναι πολλά τα χρήματα για τις ocz...

Στα 400(pc3200) ,αλλα με chips που ο κωδικος τους(part number) να τελειωνει σε 1A4T!

Edit:Λαθος Part Number..καλυτερα 1Α4Τ.Sorry...:o

Αρχική απάντηση από haris1984

το θεμα ειναι οτι οι vx εχουν brainpower pcb...και αυτο σημαινει πολλα μιας και το pcb παιζει σημαντικο ρολο...αλλα και η δικη μου γνωμη ειναι οτι για λιγα μονο mhz παραπανω δεν αξιζουν 100+ευρω...

ψαξε για utt ή bh5 σε twinmos και εισαι τζετ...

brainpower φορανε και οι twinmos, απλα δεν ειναι διαλεγμενα τσιπακια... με αποτελεσμα να ειναι ψιλο λοττο..... ειδικα με τις τελευταιες παρτιδες utt που ηρθαν.... γνωμη μου να πας στις speedpremium μπας και βρεις bh5, ας ποσταρει τα τελευταια ψηφια του s/n για bh-5 καποιος γιατι μου διαφευγουν αυτη τη στιγμη.

Ειναι σχεδιασμενες για amd μητρικες? Aν τις βαλω κι εγω στο συστημα της υπογραφης θα δω ασπρη μερα ?

Αρχική απάντηση από deadlock7

Αν εχεις σκοπο να δωσεις πολυυυ ρευμα δεν θα εχεις προβλημα!:)

Nομιζω οτι μπορει να δωσει μεχρι 3,3v απο το bios. θελει κι αλλο?

Αρχική απάντηση από DuKe [Χθες, στις 22:41]

δίνει η msi 3.3v?? πλακα κανεις!

Τι στοιχημα βαζεις ??? :devil::devil:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.