Jump to content

Recommended Posts

Χμμ δυστυχώς δεν φαίνονται καλά τα πράγματα....πάρε μεγενθυτικό φακό και ψάξε τη μητρική τι να σου πω...

Δεν μένουν και πολλά πράγματα να κάνεις έτσι όπως τα λες...

(edited)

AI controlled με οτι ρυθμισεις προτεινε για τα 5. Το αφησα 30-35 λεπτα...Μια χαρα ειναι η μητρικουλα

@idonthave επεσες στην περιπτωση ρε γαμωτο?

Annotation.png

Έγινε επεξεργασία από Lazy Dog
  • Like 1

Και κάποιο feedback για 3 μητρικές (Tachichi, Gigabyte Maste & Hero)

https://www.overclock.net/forum/6-intel-motherboards/1638955-z370-z390-vrm-discussion-thread-289.html#post27699240

Reveal hidden contents

Έχουν ακόμη παιδικές ασθένειες φαίνεται τα περισσότερα....

On 3/11/2018 at 4:33 ΜΜ, το μέλος icy20 έγραψε:

Σου βρηκα τη λυση. Φερνεις τη cpu μεχρι να ερθει η δικη μου και εισαι ετοιμος. Χαχαχα

Expand  

:hehe: Πωλείται 9900k κάνω μετάβαση σε ryzen 

On 3/11/2018 at 4:33 ΜΜ, το μέλος Jargon έγραψε:

Χμμ δυστυχώς δεν φαίνονται καλά τα πράγματα....πάρε μεγενθυτικό φακό και ψάξε τη μητρική τι να σου πω...

Δεν μένουν και πολλά πράγματα να κάνεις έτσι όπως τα λες...

Expand  

Έχω κοιτάξει και τα πινάκια στην mb (για το cpu) αν έχει στραβώσει κάποιο, δεν..

θα βγάλω photo την mb πριν την πάω, μην μου λένε άλλα μετά.

On 3/11/2018 at 4:36 ΜΜ, το μέλος Lazy Dog έγραψε:

@idonthave επεσες στην περιπτωση ρε γαμωτο?

Expand  

συμβαινούν αυτά, απλά είναι η μ@λ... του περίμενε πάνω στο περίμενε πάλι,

να ξεμπερδεύω γρήγορά θελώ, το manager περιμένει :bleh:

ααα και δεν έχω φτάσει ακόμα στην τοποθέτηση της 2080....:hehe:

On 3/11/2018 at 4:48 ΜΜ, το μέλος idonthave έγραψε:

συμβαινούν αυτά, απλά είναι η μ@λ... του περίμενε πάνω στο περίμενε πάλι,

Expand  

κουραγιο αδερφε,εγω θα ειχα σουταρει ζαπρε στα ματια απο την ολη φαση..........

• Agree 1

Οτι δεν του αναβει το pc LOL πως γινεται να μην το καταλαβες μετα απο ολα αυτα? Παιρνει μπροστα μονο οταν γουσταρει...

• Like 2

Η μητρική πάει για επιστροφή, 

κούμπωσα τον 9900κ σε b360 chipset με τα ίδια πράγματα που ξεκίνησα

να ετοιμάζω αρχικα το pc, χωρίς κανένα μα μου σου του και ΣΙΑ άναψε,

όπως θα έπρεπε απ'την αρχή.

20181103_203907.thumb.jpg.415318a61686800b6fb2d1742c7f07c5.jpg20181103_203907b.thumb.jpg.0d37c7ef5100d57c6a655502fe3e2871.jpg

Απλά το μόνο θέμα στο ubuntu που είμαι τώρα,υπάρχει ένα bug και δεν βλέπει

την igpu και δουλεύω με εικονική κάρτα γραφικών αν το διάβασα σωστά.

Τέσπα, τουλάχιστον εντοπίστηκε που είναι το πρόβλημα.

• Like 2

Ατυχία όντως κι είναι πάντα ο φόβος μου όταν αγοράζω από το εξωτερικό....όχι μην δεν μου το αλλάξουν αλλά τα 600 χρόνια που θα μου πάρει...

Υ.Γ. Έχω φουσκώσει όσο δεν παίρνει από το φαγητό......λύσαξαν να πάμε στο La Pasteria να φάμε γλουτένες το κερατό μου....

Δεν πρόκειται να περιμένω, αν δεν έχουν μητρική θα αγορασθεί από αλλού.

Υπομονή  :whip: capout :bleh:

On 3/11/2018 at 9:12 ΜΜ, το μέλος fatalara έγραψε:

Ελπιζω να μην εχει προεκτασεις στα καλωδια.

Expand  

μαμά καλώδια, 4 psu δοκιμάστηκαν  :p

On 3/11/2018 at 10:41 ΜΜ, το μέλος Jargon έγραψε:

Ατυχία όντως κι είναι πάντα ο φόβος μου όταν αγοράζω από το εξωτερικό....όχι μην δεν μου το αλλάξουν αλλά τα 600 χρόνια που θα μου πάρει...

Expand  

Από Ελλάδα αγοράσθηκαν (τελικά) τα πράγματα

Εντάξει δεν έχεις shipping μπελά κι έξοδα τότε...

Ε κοίταξε μήπως μπορείς να το επιστρέψεις για refund και να πάρεις κάτι άλλο - αν χρειάζεσαι κάτι βέβαια.

On 3/11/2018 at 4:40 ΜΜ, το μέλος Jargon έγραψε:

Έχουν ακόμη παιδικές ασθένειες φαίνεται τα περισσότερα....

Expand  

Συγνώμη κιόλας αλλά σε πλατφόρμα που είναι χρόνια στην αγορά είναι αστείο να μιλάμε για παιδικές ασθένειες και 2 φορές αστείο να περνάει στα ψιλά. Γιατί μην μου πείτε οτι είναι τόσο διαφορετική από την προηγούμενη.

Πόσο περισσότερο όταν σταυρώθηκε η AMD για αντίστοιχα θέματα με την έλευση των Ryzen.

Τελικά είναι αλήθεια αυτό που είχε γράψει κάποιος εδώ μέσα οτι τα προβλήματα αν είναι σε intel αντιμετωπίζονται με υπομονή και κατανόηση αλλά όταν είναι από την αντίθετη πλευρά αρχίζουν οι αφορισμοί.

Sorry για το off topic.

On 4/11/2018 at 8:01 ΠΜ, το μέλος Efialtis έγραψε:

Συγνώμη κιόλας αλλά σε πλατφόρμα που είναι χρόνια στην αγορά είναι αστείο να μιλάμε για παιδικές ασθένειες και 2 φορές αστείο να περνάει στα ψιλά. Γιατί μην μου πείτε οτι είναι τόσο διαφορετική από την προηγούμενη.

Πόσο περισσότερο όταν σταυρώθηκε η AMD για αντίστοιχα θέματα με την έλευση των Ryzen.

Τελικά είναι αλήθεια αυτό που είχε γράψει κάποιος εδώ μέσα οτι τα προβλήματα αν είναι σε intel αντιμετωπίζονται με υπομονή και κατανόηση αλλά όταν είναι από την αντίθετη πλευρά αρχίζουν οι αφορισμοί.

Sorry για το off topic.

Expand  

Τι σχέση έχει αυτό με το νήμα; Ναι, λες sorry για το offtopic. Πρέπει να απολογηθεί κάποιος για την ένταση με την οποία κράζει την Intel (ή την AMD αντιστοίχως) ; 

Προτείνω να χαλαρώσουμε και να αφήσουμε τις εντάσεις στην άκρη. 

On 3/11/2018 at 10:45 ΜΜ, το μέλος idonthave έγραψε:

Από Ελλάδα αγοράσθηκαν (τελικά) τα πράγματα

Expand  

Αν είναι από το κιτρινομάγαζο, όχι απλά φωτογραφία, βίντεο θα τραβήξεις την μητρική. Και θα την τραβήξεις και την ώρα που τους την δίνεις στα χέρια.

"Έφερα πίσω την τάδε μητρική, μισό λεπτό να την βγάλω, να δείτε, όλα τα πινάκια ίσια, μισό να βγάλω και βιντεάκι που σας την παραδίδω με ΟΛΑ ΤΑ PINS ΙΣΙΑ :mad:"

• Like 3
  • Haha 4
(edited)

:hehe:

On 4/11/2018 at 9:09 ΠΜ, το μέλος yanni έγραψε:

Αν είναι από το κιτρινομάγαζο, όχι απλά φωτογραφία, βίντεο θα τραβήξεις την μητρική. Και θα την τραβήξεις και την ώρα που τους την δίνεις στα χέρια.

Expand  

δεν την έχει φέρει :bleh:, έχω τραβήξει ήδη βίντεο,φωτογραφίες τα πάντα όλα,

από msystems είναι

On 4/11/2018 at 8:01 ΠΜ, το μέλος Efialtis έγραψε:

Expand  

Οι ατέλειες, ελλείψεις, προβλήματα στις μητρικές αφορούν τους κατασκευαστές όχι την Intel.

Όντως z370 είναι σχεδόν τα ίδια με z390 με κάποια έξτρα και "βελτιώσεις"(που θα πρέπει να γίνονται και πράξη) και απ'το να δίνουν βάρος στα λεντάκια

έπρεπε να δώσουν βάρος στα temps, sensors, memory controller....να δουλεύουν σωστά και μετά να κοιτάξουν τα φρου φρου κι αρώματα

με τα φωτάκια. (αυτά για τις μητρικές)

Όσον αφορά το σουρωτήρι την intel ακόμα και πριν βγουν τα επίσημα reviews έχει φάει "κράξιμο".. (για θερμοκρασίες, τιμές..)

Έγινε επεξεργασία από idonthave
  On 4/11/2018 at 10:36 ΠΜ, το μέλος idonthave έγραψε:

:hehe:

δεν την έχει φέρει :bleh:, έχω τραβήξει ήδη βίντεο,φωτογραφίες τα πάντα όλα,

από msystems είναι

Οι ατέλειες, ελλείψεις, προβλήματα στις μητρικές αφορούν τους κατασκευαστές όχι την Intel.

Όντως z370 είναι σχεδόν τα ίδια με z390 με κάποια έξτρα και "βελτιώσεις"(που θα πρέπει να γίνονται και πράξη) και απ'το να δίνουν βάρος στα λεντάκια

έπρεπε να δώσουν βάρος στα temps, sensors, memory controller....να δουλεύουν σωστά και μετά να κοιτάξουν τα φρου φρου κι αρώματα

με τα φωτάκια. (αυτά για τις μητρικές)

Όσον αφορά το σουρωτήρι την intel ακόμα και πριν βγουν τα επίσημα reviews έχει φάει "κράξιμο".. (για θερμοκρασίες, τιμές..)

Expand  

Μας εσκισες. Και εγω απο msystems το εχω παρει. Ελπιζω να μην φαω την ιδια πιπα ?

• Haha 1
(edited)
  On 4/11/2018 at 10:57 ΠΜ, το μέλος icy20 έγραψε:

Μας εσκισες. Και εγω απο msystems το εχω παρει. Ελπιζω να μην φαω την ιδια πιπα ?

Expand  

DOA

Έκανα μ@λ...ια που δεν την έλεγξα με τον 8100 από την αρχή, δεν ήθελα να ξεστήνω μιας & υπολόγιζα άλλους χρόνους

με την διαθεσιμότητα του cpu, αλλά οι μα.. πληρώνονται.

Δύσκολο 2στα2 

Διαθεσιμότητα βλέπω 7-10 εργάσιμες για την hero...αν δεν την βρω αλλού

μπορεί να πάω σήν MSI MEG Z390 Ace θα εξαρτηθεί και από την  διαθεσιμότητα.

Έγινε επεξεργασία από idonthave