ARMAGEDDON Οκτώβριος 11, 2018 #301 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2018 Αφού ενοχληστέ και με τα μπεεεε τι να πω σε intel δεν ξαναγράφω καθίστε μόνοι σας οι λόρδοι να τα λέτε με τα τσάγια σας ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Οκτώβριος 11, 2018 #302 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2018 (edited) ασχέτως τιμής-αξίας του 9600κ για 6core...ειναι η πρώτη φορά που βλέπω εδώ να είναι φθηνότερα απ'εξω https://www.msystems.gr/index.php?category=1421&product=25831 https://www.caseking.de/detail/index/sArticle/50482?sPartner=185&utm_source=geizhals&utm_medium=cpc&utm_campaign=geizhals&campaign=psm/geizhals&wt_mc=preisvergleich.geizhals.feed Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 11, 2018 από sstav Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Οκτώβριος 11, 2018 #303 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2018 14 hours ago, icy20 said: Ναι μονο που εγω ειχα παρομοια συμπεριφορα με cpu των σχεδον 300 ευρω απο την κοκκινη. Αυτο ηθελα να πω... Γιαυτο αν παλι μου δινοταν η δυνατοτητα παλι intel θα επελεγα για βασικο συστημα. τι προβλημα εχεις δλδ γιατι και εγω τον 2700 εχω και δεν εχω κανενα θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Οκτώβριος 11, 2018 #304 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2018 (edited) πριν 14 ώρες, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε: Έστειλα κάποια λύση γενικά τα windows μπουκώνουν την ram με άχρηστα πράματα και δεν την αδειάζουν , δεν είναι έτοιμα έχουν προβλήματα ακόμα στα AMD Reveal hidden contents και η nvidia μπουκώνει έναν core και του σκίζει τα ήπατα για να βγάλει draw calls περισσότερα κλπ θέλουν φτιάξιμο και οι drivers της Δλδ... για να καταλαβω κι εγω ο ασχετος...., για τα προβληματα των WINDOWS και για τους drivers της NVidia φταιει η AMD....???? Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 11, 2018 από cabdik Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikosD Οκτώβριος 11, 2018 #305 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2018 Θέλω να ρωτήσω την παρέα των Intel fans που έχουν μαζευτεί σε αυτό το νήμα.Έχει κάποιος μια εξήγηση/ άποψη γιατί μόνο 1 στους 3 επεξεργαστές που έβγαλε η Intel σε αυτή την πρώτη φουρνιά έχει hyperthreading ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Οκτώβριος 11, 2018 Author #306 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε: Αφού ενοχληστέ και με τα μπεεεε τι να πω σε intel δεν ξαναγράφω καθίστε μόνοι σας οι λόρδοι να τα λέτε με τα τσάγια σας ! Γιατί, ρε συ, Νικόλα, σε πρόβατα απευθύνεσαι; Όσοι έχουμε intel, είμαστε λόρδοι. Μάλιστα. Λόρδοι Byron, ας πούμε; Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω το κόλλημά σου με την intel. Σε τεχνολογικό forum γράφουμε, δεν είμαστε σε στάνη ούτε σε αρένα.... πριν 2 λεπτά, το μέλος NikosD έγραψε: Θέλω να ρωτήσω την παρέα των Intel fans που έχουν μαζευτεί σε αυτό το νήμα. Έχει κάποιος μια εξήγηση/ άποψη γιατί μόνο 1 στους 3 επεξεργαστές που έβγαλε η Intel σε αυτή την πρώτη φουρνιά έχει hyperthreading ; Hint: επειδή ξεκίνησα ο ίδιος το νήμα, ο τίτλος αφορά την 9η γενιά επεξεργαστών της intel. Εδώ γράφουμε όσοι ενδιαφερόμαστε γι' αυτούς, ασχέτως του αν θα αγοράσουμε κάποιον εξ αυτών. Αυτό δεν μας κάνει intel fanboys. Σοβαρέψου, γιατί αρχίζω και πιστεύω ότι δεν είσαι amd fan αλλά intel hater. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikosD Οκτώβριος 11, 2018 #307 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2018 Hint: επειδή ξεκίνησα ο ίδιος το νήμα, ο τίτλος αφορά την 9η γενιά επεξεργαστών της intel. Εδώ γράφουμε όσοι ενδιαφερόμαστε γι' αυτούς, ασχέτως του αν θα αγοράσουμε κάποιον εξ αυτών. Αυτό δεν μας κάνει intel fanboys. Σοβαρέψου, γιατί αρχίζω και πιστεύω ότι δεν είσαι amd fan αλλά intel hater.Hint:Το σοβαρέψου να το πεις στους φίλους σου.Μάθε αγγλικά τα στοιχειώδη - άλλο fan άλλο fanboy.Και να είσαι fanboy δεν τρέχει και τίποτα, δεν είναι βρισιά.Γενικά χαλαρώστε με την πάρτη μου και μαζευτείτε λίγο.Οι μαγκιές από τα πληκτρολόγιο τελείωσαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 11, 2018 #308 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2018 Ο επομενος που θα ειναι εριστικος προς αλλους χρηστες, θα ξαναμπει στο φορουμ 28η Οκτωβρη... 5 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Οκτώβριος 11, 2018 #309 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2018 Η συνεχεια... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Οκτώβριος 11, 2018 Author #310 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2018 πριν 48 λεπτά, το μέλος YDinopoulos έγραψε: Ο επομενος που θα ειναι εριστικος προς αλλους χρηστες, θα ξαναμπει στο φορουμ 28η Οκτωβρη... Δεν θ' απαντήσω στον @NikosD, σεβόμενος την επισήμανσή σου. Έχω υποπέσει σ' αυτό το παράπτωμα 2-3 φορές (είμαι νευρικός, το αναγνωρίζω) και δεν θέλω να το επαναλάβω. Δεν θα κάνω block (σωστά το γράφω, νομίζω, άνοιξα τα βιβλία αγγλικών που είχα στο γυμνάσιο -ναι, είμαι και είρων-) τον συμφορουμίτη @NikosD, διότι θεωρώ άκρως αντιδημοκρατική μια τέτοια κίνηση. Εξάλλου, ο καθένας κρίνεται με βάση τα γραφόμενά του. Δεν κατανοώ τη λογική των flame posts τύπου πριν 2 ώρες, το μέλος NikosD έγραψε: Θέλω να ρωτήσω την παρέα των Intel fans που έχουν μαζευτεί σε αυτό το νήμα. Έχει κάποιος μια εξήγηση/ άποψη γιατί μόνο 1 στους 3 επεξεργαστές που έβγαλε η Intel σε αυτή την πρώτη φουρνιά έχει hyperthreading ; ή πριν 4 ώρες, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε: Αφού ενοχληστέ και με τα μπεεεε τι να πω σε intel δεν ξαναγράφω καθίστε μόνοι σας οι λόρδοι να τα λέτε με τα τσάγια σας ! ούτε τη μετατροπή του νήματος σε χώρο αντιπαραθέσεων/διαξιφισμών/προσβολών. Αυτό που δεν δέχομαι, είναι να χαρακτηρίζονται συλλήβδην οι συμμετέχοντες στο παρόν νήμα "πρόβατα" ή "fans (ήτοι fanboys, για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας)", τη στιγμή που αυτοί είναι αξιολογότατα μέλη της κοινότητας, η δε συζήτηση που διεξάγεται εδώ ουδεμία σχέση έχει με fanboyισμούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Οκτώβριος 11, 2018 #311 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2018 Πάμε μία προσπάθεια για on topic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Οκτώβριος 12, 2018 #312 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2018 Asus is afraid Intel “cannot fulfil their customers’ demand” for Z390 chipsets Παράθεση .... “Ideally this should take the most of the focus from Z370,” Jackie Hsu, VP and director at Asus, says. “However, based on the current Intel supply chain, we are afraid they cannot fulfil their customers’ demand so we still need to maintain a small supply of Z370 to fulfil our customers’ demand. I think that this is the plan we are going to stick to, unless Intel can fulfil. But, until now, we haven’t got the confident answer saying they will fulfil.” ... As one of the largest motherboard manufacturers going, Asus, nor its consumers, can afford to have stock dry up as Intel’s latest chips make it out to the market. Intel has been under increasing pressure lately due to growing manufacturing constraints affecting its 14nm fabs. Intel interim CEO, Bob Swan, recently released an open letter in an attempt to address the tumultuous rumours and outline mitigations to combat the worrying shortage. This has resulted in an extra $1 billion injected into its fabs to boost production. True salvation, however, will only come in the form of even denser processes to replace the overloaded 14nm node, the likes of which have been held up while Intel figures out the secret blend of herbs and spices required to get 10nm yields past the bar required for volume production. This is expected to occur sometime next year. Shortages could well affect Intel’s CPUs, .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Οκτώβριος 12, 2018 #313 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2018 έρωτας https://www.anandtech.com/show/13407/intel-z390-motherboard-overview-every-motherboard-analyzed/18 αλλά https://www.msystems.gr/index.php?category=1317&product=25853 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Οκτώβριος 12, 2018 #314 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2018 Απειρα λεφτα. Τα μισα και αν. Εγω πηρα F gaming αν θυμάμαι καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Οκτώβριος 12, 2018 #315 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2018 Προσωπικά κλειδώνω προς gigabyte z390 aorus pro ή αν βγει γύρω στα 220-230 η ultra 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Septic Οκτώβριος 12, 2018 #316 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2018 Οπότε η extreme θα παίζει στα 600€, καλή τιμή [emoji23][emoji23][emoji23] Την έχουν χάσει την μπάλα λιγο με τις τιμές!Sent from my SM-G955F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Οκτώβριος 12, 2018 #317 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2018 17 minutes ago, Septic said: Οπότε η extreme θα παίζει στα 600€, καλή τιμή Την έχουν χάσει την μπάλα λιγο με τις τιμές! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Μια χαρά είναι... με μόλις 3 χιλιάρικα παίρνεις gaming PC χωρίς οθόνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Οκτώβριος 12, 2018 #318 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2018 5 hours ago, Septic said: Οπότε η extreme θα παίζει στα 600€, καλή τιμή Την έχουν χάσει την μπάλα λιγο με τις τιμές! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Τώρα ? Δεν θυμάσαι μάλλον την Rampage Extreme X99 (? ή X299 ήταν ) στα 999€ και δώρο 1€ ρέστα από 2 500αρικα :p 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Οκτώβριος 12, 2018 #319 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2018 Ευτυχώς που θα παίζει και τους 8-core , η Asrock Z170 OCF ... γιατί δέν παλεύονται αυτές οι τιμές. Φαντάσου να μήν υπήρχε και η AMD ? Τί να πώ ... ήμαρτον Κάθε πέρσι και καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex70 Οκτώβριος 12, 2018 #320 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2018 Τελικά έχει βγει καμία φήμη ή πληροφορία γιατί οι τελευταίοι Intel δεν έχουν hyperthreading ;Θεωρώ ότι ήταν ένα από τα δυνατά χαρτιά που πουλούσε πάντα η Intel με τους επεξεργαστές της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts