DEADLAZARUS Μάϊος 16 Author #341 Κοινοποίηση Μάϊος 16 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιούνιος 4 Author #342 Κοινοποίηση Ιούνιος 4 Samsung Odyssey G80SD 32" 4K 240Hz Smart QD-OLED Monitor with Added Matte Anti-glare Coating - TFTCentral TFTCENTRAL.CO.UK Share this contentOriginally announced back in January 2024 for CES, we have some further... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιούνιος 4 #343 Κοινοποίηση Ιούνιος 4 Παναγια μου ματ. Καλυτερα να παιζω με κλειστα ματια... Και ποσο μαλλον samsung που δεν δινει καν burn in warranty και 2 χρονια συνολικη εγγυηση χαχαχαχχαχαχαχαχ γελαει ο κοσμος Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιούνιος 4 #344 Κοινοποίηση Ιούνιος 4 9 λεπτά πριν, το μέλος icy20 έγραψε: Παναγια μου ματ. Καλυτερα να παιζω με κλειστα ματια... Και ποσο μαλλον samsung που δεν δινει καν burn in warranty και 2 χρονια συνολικη εγγυηση χαχαχαχχαχαχαχαχ γελαει ο κοσμος πες τα!! ωστοσο οσο περιεργο και αν μας φαινεται υπαρχει κοσμος που θελει ακομα ματ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούνιος 4 #345 Κοινοποίηση Ιούνιος 4 Πάρτε ρε εκεί μια 55 άρα 65 oled και τελειώνετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιούνιος 4 #346 Κοινοποίηση Ιούνιος 4 33 λεπτά πριν, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε: Πάρτε ρε εκεί μια 55 άρα 65 oled και τελειώνετε Ναι θα παιζω cod σε 55αρα. λογικα σε καναπε και με κοντρολλερακι αρα καλυτερα να παω τουαλετα να την #$%#. σορρυ κιολας 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιούνιος 4 #347 Κοινοποίηση Ιούνιος 4 1 ώρα πριν, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε: Πάρτε ρε εκεί μια 55 άρα 65 oled και τελειώνετε καλα σου λεει ο απο πανω βεβαια θες και την 65αρα σου αλλα θες και την οθονη σου το καθενα για την δικια του χρηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούνιος 4 #348 Κοινοποίηση Ιούνιος 4 2 ώρες πριν, το μέλος icy20 έγραψε: Ναι θα παιζω cod σε 55αρα. λογικα σε καναπε και με κοντρολλερακι αρα καλυτερα να παω τουαλετα να την #$%#. σορρυ κιολας Έχει και 42αρα oled πάρε εκεί να γουστάρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιούνιος 5 #349 Κοινοποίηση Ιούνιος 5 18 ώρες πριν, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε: Έχει και 42αρα oled πάρε εκεί να γουστάρεις Η 32 ειναι οριακα στο μαξιμουμ της αποστασης που μπορει να μπει. Αρα οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιούνιος 5 #350 Κοινοποίηση Ιούνιος 5 42 λεπτά πριν, το μέλος icy20 έγραψε: Η 32 ειναι οριακα στο μαξιμουμ της αποστασης που μπορει να μπει. Αρα οχι Σε competitive δεν γινεται να πας παραπανω. Για να μην πω 27αρα. 32 ειναι η χρυση τομη στην παρουσα φαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staxtis Ιούνιος 11 #351 Κοινοποίηση Ιούνιος 11 On 5/6/2024 at 11:06 ΠΜ, το μέλος BloodMage έγραψε: Σε competitive δεν γινεται να πας παραπανω. Για να μην πω 27αρα. 32 ειναι η χρυση τομη στην παρουσα φαση Εγω competitive σε 32 δεν μπόρεσα να παίξω ποτε. Φοβερά μεγάλο monitor.27 Ειναι το ταβάνι μου για competitive gaming.(CSGO-CS2) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιούνιος 11 #352 Κοινοποίηση Ιούνιος 11 32 λεπτά πριν, το μέλος Staxtis έγραψε: Εγω competitive σε 32 δεν μπόρεσα να παίξω ποτε. Φοβερά μεγάλο monitor.27 Ειναι το ταβάνι μου για competitive gaming.(CSGO-CS2) Ναι αν παιζεις μονο competitive πας σε 27αρα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιούνιος 11 #353 Κοινοποίηση Ιούνιος 11 Περίμενα υποτίθεται να δω και τις άλλες υλοποιήσεις για το νέο QD-OLED third gen panel της Samsung, κακώς. Η G80SD έχει matte panel και δεν έχει USB C που το θέλω (πόσο μάλλον KVM) Το ΠΛΑΙΣΙΟ λέει ήδη έχει δώσει κάποιες ASUS PG32UCDM και εγώ είμαι στην αναμονη για νέα παραλαβή. MSI και AORUS στις τιμές που έχουν στην Ελλάδα δεν έχει νόημα έναντι της ASUS. Και με τη λογική ότι το ΠΛΑΙΣΙΟ είναι και το επίσημο Service Center για την ASUS στην Ελλάδα, νομίζω θα είμαι καλυμμένος. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιούνιος 17 Author #354 Κοινοποίηση Ιούνιος 17 Gigabyte AORUS FO32U2P Review - RTINGS.com WWW.RTINGS.COM The Gigabyte AORUS FO32U2P is a flat 32-inch, 4k gaming monitor with a 240Hz refresh rate. As a part of... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιούνιος 26 Author #355 Κοινοποίηση Ιούνιος 26 Philips Evnia 32M2N8800: Technical Specifications of 31.5-inch 4K QD-OLED Gaming Monitor WWW.GURU3D.COM MMD, a division of TPV, has introduced the Evnia 32M2N8800 gaming monitor. This 31.5-inch 4K... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιούλιος 15 #356 Κοινοποίηση Ιούλιος 15 On 11/6/2024 at 5:33 ΜΜ, το μέλος tragikos έγραψε: Περίμενα υποτίθεται να δω και τις άλλες υλοποιήσεις για το νέο QD-OLED third gen panel της Samsung, κακώς. Η G80SD έχει matte panel και δεν έχει USB C που το θέλω (πόσο μάλλον KVM) Το ΠΛΑΙΣΙΟ λέει ήδη έχει δώσει κάποιες ASUS PG32UCDM και εγώ είμαι στην αναμονη για νέα παραλαβή. MSI και AORUS στις τιμές που έχουν στην Ελλάδα δεν έχει νόημα έναντι της ASUS. Και με τη λογική ότι το ΠΛΑΙΣΙΟ είναι και το επίσημο Service Center για την ASUS στην Ελλάδα, νομίζω θα είμαι καλυμμένος. Τελικά την πήρα πριν κάνα μήνα στα 1490€ από το MSystems όπου τους είχα στείλει email και με ενημέρωσαν άμεσα μόλις είχαν διαθεσιμότητα. Το ΠΛΑΙΣΙΟ απ' όπου είχα κάνει προπαραγγελία, ανέβασε πλέον την τιμή από τα 1499€ που την είχε στα 1699€!!! 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιούλιος 15 #357 Κοινοποίηση Ιούλιος 15 22 λεπτά πριν, το μέλος tragikos έγραψε: Τελικά την πήρα πριν κάνα μήνα στα 1490€ από το MSystems όπου τους είχα στείλει email και με ενημέρωσαν άμεσα μόλις είχαν διαθεσιμότητα. Το ΠΛΑΙΣΙΟ απ' όπου είχα κάνει προπαραγγελία, ανέβασε πλέον την τιμή από τα 1499€ που την είχε στα 1699€!!! μεγειες!! περιμενουμε εντυπωσεις, ειδικα απο το “semi glossy” coating που σε καποιους δεν αρεσει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιούλιος 16 Author #358 Κοινοποίηση Ιούλιος 16 LG 32GS95UE-B Review - RTINGS.com WWW.RTINGS.COM The LG 32GS95UE-B is a flat 32-inch, 4k gaming monitor with a 240Hz refresh rate. As a part of LG's... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιούλιος 20 Author #359 Κοινοποίηση Ιούλιος 20 Samsung Odyssey OLED G8/G80SD S32DG80 Review - RTINGS.com WWW.RTINGS.COM The Samsung Odyssey OLED G8/G80SD S32DG80 is a flat 32-inch, 4k gaming monitor with a 240Hz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιούλιος 24 Author #360 Κοινοποίηση Ιούλιος 24 LG 32GS95UE Review - TFTCentral TFTCENTRAL.CO.UK The first 32" WOLED technology monitor to be released, with 4K 240Hz as well as dual-mode 1080p... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts