GFFermari Ιανουάριος 14 #241 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιανουάριος 15 #242 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15 10 ώρες πριν, το μέλος GFFermari έγραψε: λουκουμακι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 15 #243 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15 Το εχω ψησει και εγω αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdim Ιανουάριος 25 #244 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25 (edited) Το απόλυτο 4K monitor για εργασία είναι ένα: Dell UltraSharp 43 4K Monitor (U4323QE) - Computer Monitors | Dell USA WWW.DELL.COM Shop the Dell UltraSharp 43 Inch 4K USB-C Hub Monitor (U4323QE), connect up to 4 PCs on a quad screen with 4K resolution, or view... Και εξηγώ: 1. Έχει ορθογώνιο subpixel layout (BGR) το οποίο με κατάλληλες ρυθμίσεις το υποστηρίζουν και τα windows και το MacOS. Οι OLED έχουν μη συμβατική διάταξη Subpixel με αποτέλεσμα στο κείμενο και στο γραμμικό σχέδιο να μην είναι πολύ καθαρά τα γράμματα και οι γραμμές. Οι OLED έχουν είτε τριγωνική διάταξη είτε ορθογώνια με επιπλέον white subpixel. Το cleartype δεν λειτουργεί σωστά στις OLED 2. Έχει IPS panel, άρα ευρεία γωνία θέασης. Όταν είσαι κοντά και η οθόνη είναι μεγάλη, στο IPS δεν υπάρχει αισθητή αλλοίωση των χρωμάτων στα άκρα. Αντίθετα στις VA (πολλές QLED είναι VA) είναι συχνά ορατό το contrast shift. 3. Έχει USB-C charge & σήμα. Αν έχετε mac με ένα καλώδιο έχετε και την τροφοδοσία και το σήμα της οθόνης. Γλιτώνετε και το κόστος ενός φορτιστή USB-C (περίπου 100€ κοστιζει ο φορτιστής των μεγάλων MacBook ). 4. Υποστηρίζει διάφορα layout. Μπορεί να λειτουργήσει και ως 4 ανεξάρτητες οθόνες, 1/4 της οθόνης από κάθε είσοδο σήματος. 5. Έχει ενσωματωμένο USB hub με συμβατικές και με USB-C θύρες. 6. Auto KVM. Χρήση έως και 4 υπολογιστών με ένα πληκτρολόγιο και ποντίκι. 7. Γενικά η Dell είναι αξιόπιστη. Αυτή την στιγμή σας γράφω από μια Dell 3008wfp, την αγόρασα το 2010. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 25 από sdim 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιανουάριος 25 #245 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25 να προσθεσω και ενα επιπλεον μειων για τις OLED/QDOLED για οσους θελουν καθαρα επαγγελματικη χρηση, ειναι το pixel shift. Σε παιχνιδια και βιντεο δεν ειναι αντιληπτο αλλα οταν κανεις δουλεια κειμενο/προγραμματισμο/σχεδιο κλπ κλπ το καταλαβαινεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
navaho7 Φεβρουάριος 2 #246 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2 On 25/1/2024 at 2:02 ΜΜ, το μέλος BloodMage έγραψε: pixel shift δηλαδή; ζαχαρώνω την samsung odyssey g8 και ψάχνω λόγους να γλυτώσω λεφτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Φεβρουάριος 2 #247 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2 9 λεπτά πριν, το μέλος navaho7 έγραψε: δηλαδή; ζαχαρώνω την samsung odyssey g8 και ψάχνω λόγους να γλυτώσω λεφτά ειναι κατι το οποιο εχουν ολες οι oled γιατι βοηθαει στο burn in και μαλιστα καποιες δεν σε αφηνουν να το απενεργοποιήσεις ουσιαστικα σου μετακινει ολη την οθονη/εικονα ενα πιξελ πιο δεξια/αριστερα/πανω η κατω αναλογα. Ειναι αντιληπτο (αν και καποιοι δεν το παρατηρουν, πραγμα βεβαια που μου κανει εντυπωση). Για να σου ειμαι ειλικρινής στην αρχη ειχα ξενερωσει (πιο πολυ γιατι δεν το ηξερα πριν την αγορασω και το ανακαλυψα εκ των ημέτερων) αλλα πλεον δεν με απασχολει το βλεπω σχεδον καθε φορα, ειδικα αν διαβαζεις η κανεις δουλεια σιγουρα θα το δεις, οταν παιζεις σιγουρα ΔΕΝ θα το δεις. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Φεβρουάριος 2 #248 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2 46 λεπτά πριν, το μέλος navaho7 έγραψε: ζαχαρώνω την samsung odyssey g8 Μεγαλη προσοχη με την εγγυηση της samsung συναδελφος πηρε την G9 (1600E οθονη) και ειχε 2 κολλημένα pixel ακριβως στο κεντρο της οθονης και απλα η samsung σηκωνει τα χερια ψηλα, ειναι μεσα στα φυσιολογικα πλπαισια λεει. Θα σου προτεινα την dell που εχω εγω μιας και φορανε ιδιο πανελ με την G8 και εχουν ιδια τιμη, αλλα θα εχεις την εγγυηση της dell που καλυπτει τα παντα ακομα και burn in για 3 χρονια 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Φεβρουάριος 2 #249 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2 Γιαυτο δεν παιρνεις sammy οθονη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Φεβρουάριος 6 #250 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6 https://videocardz.com/newz/asus-announces-2-year-warranty-for-oled-burn-in-issue-msi-pledging-3-year-warranty-for-oleds 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Φεβρουάριος 7 #251 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7 MSI/alienware εχουν 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Φεβρουάριος 7 #252 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7 Η dell καλυπτει και το burn in στα 3 χρονια 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Φεβρουάριος 18 Author #253 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18 https://www.tweaktown.com/articles/10671/asus-oled-premium-care-defends-the-rog-swift-pg32ucdm-gaming-monitor-from-burn-in/index.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Φεβρουάριος 19 Author #254 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Φεβρουάριος 20 Author #255 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20 https://videocardz.com/newz/msi-mpg-321urx-4k-240hz-qd-oled-monitor-to-cost-950-at-launch Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Φεβρουάριος 20 #256 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20 Εγω κατω απο 1300 δεν την εχω δει πουθενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Φεβρουάριος 20 #257 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20 Αυτες οι μειωμενες ειναι κλασικα αμερικη χαχαχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Φεβρουάριος 21 Author #258 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21 Asus ROG Swift PG32UCDM Review - TFTCentral TFTCENTRAL.CO.UK One of the first 32" 4K 240Hz OLED monitors released to market featuring a QD-OLED panel, USB type-C, KVM, and familiar Asus... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Φεβρουάριος 24 Author #259 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24 Asus ROG Swift PG32UCDM Review | TechSpot WWW.TECHSPOT.COM The Asus ROG Swift PG32UCDM is one of the highly anticipated gaming displays to launch in 2024, sporting... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Φεβρουάριος 24 #260 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24 (edited) Ένα συγκριτικό θέλω με τα 3 4k monitors της 3ης γενιάς QD-OLED, από MSI, Dell και ASUS, αν και κυρίως κοιτάω MSI και ASUS Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 29 από tragikos λάθος video 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts