GFFermari Σεπτέμβριος 4, 2022 #181 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2022 Asus ROG Swift PG42UQ OLED review - TFTCentral TFTCENTRAL.CO.UK Designed as a desktop monitor, the PG42UQ is a 42" OLED display with 4K, 138Hz refresh rate, G-sync and monitor-type features 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Σεπτέμβριος 5, 2022 #182 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2022 Γαζωνει το μονιτορ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Σεπτέμβριος 5, 2022 #183 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2022 15 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Γαζωνει το μονιτορ. Αφου του εκαναν τη χαρη να του βαλουν κ Approved τζιφρα, παλι καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Σεπτέμβριος 5, 2022 #184 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2022 Δεν στεκομαι πλεον στο τι λεει το tftcentral. Καπως την εχουν δει αυτοι και τα βγαζουν ολα αχρηστα γιατι καποιος τους ειπε οτι ετσι κερδιζουν. Υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Σεπτέμβριος 11, 2022 #185 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2022 (edited) η 48αρα c2 στα 999 WWW.E-SHOP.GR TV LG OLED48C21LA 48'' OLED SMART 4K ULTRA HD LG ÔÇËÅÏÑÁÓÇ LED SKU:PER.158747 ....αντε και να πεσει η 42αρα που μπορει να χρησιμοποιηθεί ως μονιτορ Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 11, 2022 από sstav Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Σεπτέμβριος 11, 2022 #186 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2022 3 ώρες πριν, το μέλος sstav έγραψε: η 48αρα c2 στα 999 WWW.E-SHOP.GR TV LG OLED48C21LA 48'' OLED SMART 4K ULTRA HD LG ÔÇËÅÏÑÁÓÇ LED SKU:PER.158747 ....αντε και να πεσει η 42αρα που μπορει να χρησιμοποιηθεί ως μονιτορ πληροφοριακά μπορείς να βάλεις και την extra εγγύηση για 5 χρόνια LG Premium Care WWW.SERVICE-LG.COM LG Premium care for your LG home appliance and electronic products. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Σεπτέμβριος 12, 2022 #187 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2022 Asus pg42qu 1899 στην Ευρώπη. Καλημέρα, καληνύχτα ο επόμενος. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larry Σεπτέμβριος 12, 2022 #188 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2022 [offtopic] 4Κ σε λιγότερες από 27" παίζει κάτι; Έχω ένα lenovo laptop με 4K στις 15" και προσπαθώ να βρω κάτι για δεύτερο monitor, ώστε να έχω 200% scaling σε 4Κ και στα 2. Τα μόνα που βλέπω είναι ένα της LG σε 4Κ στις 24" , και το αντίστοιχο 5Κ (5120Χ2880) στις 27" που είναι βασικά το ίδιο με το Apple Studio Display, φυσικά σε τραγικές τιμές αν τα συγκρίνεις με αντίστοιχα 27" 4Κ. Καταλαβαίνω ότι πολλές ίντσες, gsync, Hz etc πουλάνε περισσότερο αλλά θα περίμενε κανείς ότι θα υπήρχε περισσότερη ποικιλία για όσους δεν έχουν αετίσια μάτια και θέλουν παραπάνω pixel density. [/offtopic] Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Οκτώβριος 4, 2022 #189 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2022 Report: LG Display will soon start production of 27" and 32" OLED panels - FlatpanelsHD WWW.FLATPANELSHD.COM First monitors are expected to arrive in early 2023 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Νοέμβριος 5, 2022 Author #190 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2022 https://www.techspot.com/review/2559-asus-rog-pg42uq/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Δεκέμβριος 24, 2022 Author #191 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2022 http://www.guru3d.com/news_story/benq_ex480uz_48_inch_gaming_oled_display.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιανουάριος 20, 2023 Author #192 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2023 Philips Evnia 42M2N8900 138Hz OLED with HDMI 2.1 | PCMonitors.info PCMONITORS.INFO The Philips Evnia 42M2N8900 features a 41.5" OLED panel with 3840 x 2160 ('4K' UHD) resolution... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Ιανουάριος 20, 2023 #193 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2023 Αν κάνει κ αυτή 1.5Κ σαν την asus, τι να το κάνω; Είπαμε θέλω matte panel αλλά διπλή τιμή από τις LG, είναι κοροϊδία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Ιανουάριος 20, 2023 #194 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2023 4 ώρες πριν, το μέλος GFFermari έγραψε: Αν κάνει κ αυτή 1.5Κ σαν την asus, τι να το κάνω; Είπαμε θέλω matte panel αλλά διπλή τιμή από τις LG, είναι κοροϊδία. Τι να το κάνεις το Matte panel... 42 LG C2, και είσαι άρχοντας. Glossy panel για ζωντανά χρώματα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Ιανουάριος 20, 2023 #195 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2023 56 λεπτά πριν, το μέλος Trooper έγραψε: Τι να το κάνεις το Matte panel... 42 LG C2, και είσαι άρχοντας. Glossy panel για ζωντανά χρώματα. Έχω μπαλκονόπορτα πίσω που κοιτάει νότο. Κ δε μου αρέσει να βλέπω αντανακλάσεις γενικά. Αλλά αυτό ακριβώς, έχεις την C2 να μοιράζει πόνο στις 800 λίρες κ λιγότερα κ έρχονται οι asus, κλπ με το ίδιο πάνελ αλλά ματ στα 1400. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Ιανουάριος 20, 2023 #196 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2023 2 ώρες πριν, το μέλος GFFermari έγραψε: Έχω μπαλκονόπορτα πίσω που κοιτάει νότο. Κ δε μου αρέσει να βλέπω αντανακλάσεις γενικά. Αλλά αυτό ακριβώς, έχεις την C2 να μοιράζει πόνο στις 800 λίρες κ λιγότερα κ έρχονται οι asus, κλπ με το ίδιο πάνελ αλλά ματ στα 1400. Με heatsink και χωρις ABL ομως. Σημαντικο οταν παιζεις παιχνιδια ειδικα στο pc. 200 ευρω κατω θα μπορουσαν να ειναι αλλα τελος παντων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Ιανουάριος 20, 2023 #197 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2023 1 ώρα πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Με heatsink και χωρις ABL ομως. Σημαντικο οταν παιζεις παιχνιδια ειδικα στο pc. 200 ευρω κατω θα μπορουσαν να ειναι αλλα τελος παντων. Το heatsink δε ξερω σε τι βοηθάει, εχω παιξει ώρες σερί, δεν εχω δει καποιο πρόβλημα με θερμοκρασιες. Οσο για το ABL, αν εννοεις το auto dimming, το εχω κανει disable μεσα απο τα advanced settings που ειναι accessible απο ειδικό τηλεκοντρόλ (κανει 10 ευρω). Η διαφορά στην τιμή για μένα δεν αξίζει, η C2 ειναι φανταστική και δεν το εχω μετανοιώσει ουτε λεπτό. Μεχρι και κολπο για να κλεινει η tv σαν μονιτορ βρήκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Ιανουάριος 20, 2023 #198 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2023 2 ώρες πριν, το μέλος Trooper έγραψε: Το heatsink δε ξερω σε τι βοηθάει, εχω παιξει ώρες σερί, δεν εχω δει καποιο πρόβλημα με θερμοκρασιες. Οσο για το ABL, αν εννοεις το auto dimming, το εχω κανει disable μεσα απο τα advanced settings που ειναι accessible απο ειδικό τηλεκοντρόλ (κανει 10 ευρω). Η διαφορά στην τιμή για μένα δεν αξίζει, η C2 ειναι φανταστική και δεν το εχω μετανοιώσει ουτε λεπτό. Μεχρι και κολπο για να κλεινει η tv σαν μονιτορ βρήκα. Δεν διαφωνώ, απλά πλέον έχεις χάσει την εγγύηση να ξέρεις. Το heatsink κάνει αυτό ακριβώς που έκανες εσύ με το τηλεκοντρόλ. Σβήνουν τα pixel ποιο γρήγορα και μειώνεται ο χρόνος του image retension κατά πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Ιανουάριος 21, 2023 #199 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2023 15 ώρες πριν, το μέλος Trooper έγραψε: Το heatsink δε ξερω σε τι βοηθάει, εχω παιξει ώρες σερί, δεν εχω δει καποιο πρόβλημα με θερμοκρασιες. Οσο για το ABL, αν εννοεις το auto dimming, το εχω κανει disable μεσα απο τα advanced settings που ειναι accessible απο ειδικό τηλεκοντρόλ (κανει 10 ευρω). Η διαφορά στην τιμή για μένα δεν αξίζει, η C2 ειναι φανταστική και δεν το εχω μετανοιώσει ουτε λεπτό. Μεχρι και κολπο για να κλεινει η tv σαν μονιτορ βρήκα. To heatsink επιτρέπει μεγαλύτερη φωτεινότητα ή/και παρατείνει το χρόνο ζωής του panel. Στα ίδια χρήματα και ποιότητα εικόνας, προφανώς είναι προτιμότερο να έχει, αλλά ίδιο πάνελ 50% ακριβότερα, δεν νομίζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Ιανουάριος 21, 2023 #200 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2023 Ότι έχει heatsink αυτή την διαφορά έχει σε τιμη. 300-400 ευρώ είτε είναι τηλεόραση είτε μόνιτορ. Μόνο το qd oled δεν το χρειάζεται τόσο αν και νομίζω φέτος θα βάλουν. Να δούμε πόσο θα πάει και εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts