Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα στην παρέα.

Έχω ένα desktop στο οποίο θέλω να δώσω wireless δυνατότητες με ένα Technicolor TD5136V2 που έχω να κάθεται.

Το concept ειναι:

Router -> Wi-Fi -> Technicolor -> Ethernet -> Desktop.

Έψαξα κάμποσο στο internet, σκαλιά τις ρυθμίσεις του, αλλά ακρη δεν κατάφερα να βρω...

Έχει κάνεις καμιά ιδέα πώς να το κάνω;

Ευχαριστώ!

Έχει επιλογή "bridge mode" στο setup του, αλλά δε μου βγάζει βήμα να το συνδέσω με κάποιο ασυρματο δίκτυο.

Αν το τεκνικόλορ δεν είναι συνδεδένο στο δίκτύο με καλώδιο πώς θα πάρει ίντερνετ; Είναι και ασύρματο ριπίτερ;

Η σκέψη ήταν να παίρνει internet ασύρματα από το βασικό router και να το δίνει μεσω καλωδίου στο desktop.

Αφού είδα και έπαθα, έκανα δουλειά με ένα TP-link tl-wr740n που είχα ξεχάσει ότι είχα να κάθεται, με μια αναζήτηση και ένα σεταρισμα του 5λεπτου...

Ευχαριστώ για το χρόνο σας, όπως και να έχει! [emoji16]

To bridge mode του technicolor είναι για να δουλεύει σαν σκέτο modem αφήνοντας το routing σε κάποια άλλη συσκευή.

• Like 1

Μπορεί να γίνει access point και να δίνει μεσω wifi η ethernet στους υπολογιστές σου αλλά πρέπει να συνδεθει με καλωδιο απο το μοδεμ - ρουτερ σου

• 4 years later...
  • 4 weeks later...