Darap21 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1, 2018 Ψάχνω να αγορασω ακουστικά για τρέξιμο μέχρι 30€ το πολυ..εχει κανείς να προτείνει κατι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Αύγουστος 2, 2018 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2018 https://www.skroutz.gr/s/11904264/Xiaomi-Mi-Sport-Bluetooth.html?from=drop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Αύγουστος 2, 2018 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2018 Είναι δοκιμασμένα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Αύγουστος 2, 2018 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2018 Τα έχω πάνω από δύο χρόνια, έχουν ικανοποιητικό ήχο και πολύ καλή αυτονομία. Καμία σχέση βέβαια σε ποιότητα με τα Sennheiser Sports που είχα αποκτήσει με τριπλάσια χρήματα και που παρέδωσαν το πνεύμα με το τέλος της εγγύησης. Αν μπορείς να περιμένεις λένε ότι είναι καλά αυτά https://www.gearbest.com/earbud-headphones/pp_692653.html?wid=1433363 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 2, 2018 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2018 https://www.rtings.com/headphones/reviews/best/by-usage/sports-fitness Τα Jaybird και τα Anker είναι μέσα στην τιμή που ψάχνεις. Δεν τα έχω δοκιμάσει, αλλά γενικά συμβουλεύομαι τη συγκεκριμένη σελίδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_noob Αύγουστος 2, 2018 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2018 Εγώ προτείνω τα Anker Είχα αγοράσει ένα παλιότερο μοντέλο για το γυμναστήριο και έμεινα αρκετά ικανοποιημένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iseeklife Αύγουστος 2, 2018 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2018 εγώ θα σου πρότεινα να μην χρησιμοποιείς ακουστικά όταν τρέχεις για να ακούς το σώμα σου και την καρδιά σου .έχω δοκιμάσει και τους δύο τρόπους τρεξίματος και κατέληξα να τρέχω χωρίς ακουστικά. είναι και πιο υγιές. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmich Αύγουστος 2, 2018 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2018 Προσωπικά χρησιμοποιώ τα Anker SoundBuds Slim εδώ και τρεις μήνες περίπου. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος με μόνο παράπονο το ότι η μπαταρία προς το τέλος της πέφτει πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να κλείνουν ενώ είμαι έξω. Ωστόσο αν τσέκαρα πάντα την μπαταρία τους πριν βγώ δεν θα είχα θέμα. Δεν έχω δοκιμάσει άλλα bluetooth ακουστικά. Με βάση την τιμή τους (τα πήρα κάτω από 20 ευρώ) και συγκρινοντάς τα με σημαντικά ακριβότερα ενσύρματα θεωρώ ότι αξίζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Αύγουστος 15, 2018 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2018 Πηγα χθες public να δω αν έχει τπτ και έχει κάτι creative 50€ Την καρδιά μου την ακούω μέσω του ρολογιού μου.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts