Jump to content

TWINMOS ME κατάληξη ...9F081CADT

Snips

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Snips

λένε τίποτα αυτές;?

2.5-3-3-8 timings..Μ.TEk chips γράφει.

sοrry no UTT

τωρα μενει να δεις τι καταληξη 'θα εχουν'

παιδια ειναι απλο. ειτε Mtec ειτε twinmos ΑΑ4Τ καταληξη

Αρχική απάντηση από Snips

δεν πειράζει ...δεν είναι δικές μου....

thats the spirit

ετσι ειχε γινει και την παραμονη της πρωτοχρονιας που μου επεσαν τα πρωτα UTT στα χερια. Δεν ειναι δικα μου , ειχα πει και τους εσκασα 3.5 :p

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 20:20]

ετσι ειχε γινει και την παραμονη της πρωτοχρονιας που μου επεσαν τα πρωτα UTT στα χερια. Δεν ειναι δικα μου , ειχα πει και τους εσκασα 3.5 :p

LOL:hehe: :rofl::hehe:

...αρα εχεις γνωμη για τα powerchips :)

0.13 και 0.11, ειναι η διασταση κατασκευης. τα μεγαλα (0.175 ΒΗ-5) τους δινεις ρευμα και προσπαθεις να τα σκασεις. τα πιο μικρα (0.13 CH-5, BH5 wannabe) τους δινεις οσο ρευμα εδωσες στα αλλα τα ασκαστα και τα παιρνεις στο χερι. βεβαια, ζεσταινονται και λιγοτερο, και ανεβαινουν πιο ευκολα με λιγοτερη ταση (γενικα, μην το δεσεις κομπο κι ολας).

Αρχική απάντηση από .38-.45

...αρα εχεις γνωμη για τα powerchips :)

0.13 και 0.11, ειναι η διασταση κατασκευης. τα μεγαλα (0.175 ΒΗ-5) τους δινεις ρευμα και προσπαθεις να τα σκασεις. τα πιο μικρα (0.13 CH-5, BH5 wannabe) τους δινεις οσο ρευμα εδωσες στα αλλα τα ασκαστα και τα παιρνεις στο χερι. βεβαια, ζεσταινονται και λιγοτερο, και ανεβαινουν πιο ευκολα με λιγοτερη ταση (γενικα, μην το δεσεις κομπο κι ολας).

ευχαριστώ δηλαδή είναι bh-5 τα powerchips??????/

• 2 weeks later...

δεν φταίει η dfi αλλά ο mem controler της cpu. Εδώ εγώ είχα 2*512 mushkin bh5 με διαφορετικό spd όμως η κάθε μία και δεν μπορούσε να τις δει και τις δυο μαζί με τίποτα ότι και αν έκανα. Και σε ότι αλλο main και αν δοκίμασα για athlon 64 (socket 754,939) τα ίδια. Αλλά σε athlon xp (nforce2) και P4 παίζανε μια χαρά.Όταν ο mem controler βλέπει δυο διαφορετικά spd και ας έχεις στο manual τα timmings τα παίζει φένεται. Αντε να δούμε μπας και στον venice τα πράγματα θα ειναι καλύτερα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.