Kiris Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29, 2018 Καλημέρα σε όλους! ψάχνω για οικονομικο TVBOX τι προτείνετε ? και απο που? Υ.Γ. Ελπίζω να το δημοσίευσα στην σωστη ενότητα :! Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 29, 2018 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2018 Χμμμ θα ήθελα κι εγώ να κόψω λίγο κίνηση από αυτά τα κουτάκια. Υπάρχει ένας σκασμός από κινέζικα που υποτίθεται ότι είναι μια χαρά αλλά σίγουρα έχουν τις διαφορές τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiris Ιούλιος 29, 2018 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2018 Γι αυτον τον λόγω είπα και εγώ να πάρω γνώμες πριν προβώ σε αγορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 4, 2018 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2018 Έχω το beelink GS1. Καλό είναι για να βλέπεις ταινίες, κάνα youtube και γενικά πολύ χαλαρά πράγματα. Το GT1 ίσως είναι καλύτερο, αλλά το GS1, νομίζω έχει καλύτερη υποστήριξη στα βίντεο. Δεν είμαι και ειδήμων Ικανοποιημένος είμαι, συνολικά, αλλά αν μπορούσα θα έπαιρνα κάποιο λίγο δυνατότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Αύγουστος 4, 2018 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2018 (edited) ΟΚ, για πες τουλάστιχον τι κολλάει και θα ήθελες δυνατότερο; Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 4, 2018 από schumifer Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 5, 2018 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2018 Δεν κολλάει κάπου, ειδικά στις ταινίες. Γενικά στην χρήση του δεν είναι ότι ταχύτερο, αλλά στα 60€ δεν βρίσκεις εύκολα κάτι τέτοιο. Χρησιμοποιώ επιτυχώς το kodi ως media player Το πήρα από εξωτερικό , Ευρωπαϊκή αποθήκη, συνέφερε ακόμη και με τα μεταφορικά (από το να το πάρεις Ελλάδα που έβγαινε στα 100+ ). Αυτό που δεν μου άρεσε είναι το ότι δεν γίνονται updates πλέον και ότι είναι rooted αλλά αν βάλεις κάποιο superuser πάνω, γίνεται soft brick το εργαλείο. Κατά τα άλλα, το χρησιμοποιώ συχνά. Btw , θερμαίνεται αρκετά, αλλά είναι τόσο μικρό, που είναι λογικό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Αύγουστος 5, 2018 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2018 (edited) αν δεν κολλάει όταν ζεσταίνεται δεν πειράζει, ας κάψει όσο θέλει youtube? Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 5, 2018 από schumifer Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 5, 2018 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2018 Κανονικά αναπαράγει YouTube. Έχω παρατηρήσει πολύ σπάνια "σπασίματα", ίσως να έφταιγε και η κωδικοποίηση. Δεν ξέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts