GRAVITY Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2018 (edited) γεια σας θελω να αγορασω ενα modmic απο εξωτερικο γνωριζετε απο που μπορω να το αγορασω αλλα ομως δεν θελω να χρεωθω μεταφορικα και τελωνιακα.. μονο να πληρωσω το ποσο που κοστιζει το modmic επισης τι διαφορες εχουν MODMIC 4 MODMIC ,, BUSINESS και MODMIC 5? γνωριζετε απο που μπορω να το αγορασω αλλα ομως δεν θελω να χρεωθω μεταφορικα και τελωνιακα.. η χρηση του θα εινε για GAMES,, CHATS SKYPE,., FACEBOOK,, DISCHORD, απλα δεν γνωριζω πιες εινε οι διαφορες τους Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 22, 2018 από GRAVITY Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrkon Ιούλιος 24, 2018 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2018 Για δε μπαίρνεις αυτό δα https://www.e-shop.gr/zalman-zm-mic1-microphone-p-PER.806372 Πολάν γκαλόν κομπάρε... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRAVITY Ιούλιος 24, 2018 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2018 θελω να αγορασω ενα MODMIC οπως σα\ς ειπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 24, 2018 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2018 Ο επομενος που θα σπαμαρει, θα μπορεσει να ποσταρει παλι της Παναγιας... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRAVITY Ιούλιος 24, 2018 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2018 σε ευχαριστω YDinopoulos απλα οτι εχουν γραψει τωρα στο θεμα μου εινε μονο σπαμαρισμα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 24, 2018 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2018 Ναι , Gravity , ενώ εσύ με τα 45 προφίλ, δεν έχεις σπαμάρει καθόλου στο φόρουμ. Σε αφήνω λίγο ακόμη, να δω που μπορείς να φτάσεις (την υπομονή μας). Spoiler Παιδιά πείτε του που να βάλει το modmic (τι στην ευχή είναι αυτό δεν έχω ιδέα), και αφήστε τα ειρωνικά πόστ. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Ιούλιος 24, 2018 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRAVITY Ιούλιος 24, 2018 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2018 απλα δεν μπορω να καταλαβω επειδη εχω τα akg 712 pro το modmic που ακριβως θα το βαλω δεν εχει καπια βαση το akg 712 pro για να μπει το modmic? περα απο αυτο θελω να ρωτησω.. επειδη χρησιμοποιω το skype , facebook ktl πιο modmic να αγορασω? για την καλυτερη ποιοτητα ηχου οταν θα μιλαω με τους φιλους μου και οταν θα με ακουνε και θα τους ακουω? MODMIC 4 η MODMIC ,, BUSINESS? περα απο αυτο εχω και μηχανικο πληκτρολογιο. απλα καπου διαβασα οτι το MODMIC ,, BUSINESS εινε καλυτερο στο θεμα ηχο απο το MODMIC 4 απλα οπιος γνωριζει περι MODMIC ας με ενημερωσει και να μπορει να μου δωσει καπιες πληροφοριες για το πιο πρεπει να αγορασω Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRAVITY Ιούλιος 31, 2018 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2018 μπορειτε να με βοηθησετε σας παρακαλω?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 1, 2018 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2018 Εαν καποιος γνωριζει θα σου απαντησει. Δεν χρειαζεται να κανεις bump στο θεμα. Καλημερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staxtis Αύγουστος 1, 2018 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts