edward Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21, 2018 Δεν βρίσκω άκρη πια.Όταν ανοίγω το wifi στο κινητό,πέφτει το internet στον υπολογιστή.Όταν το κλείνω,επανέρχεται πάλι.Μου'χει σπάσει τα νεύρα.Καμιά ιδέα?Το Thomson TG585 έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Ιούλιος 21, 2018 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2018 Κοίτα αν έχεις IP conflict, δηλαδή για κάποιο λόγο παίρνει το κινητό σου την ίδια IP με του PC. Βάλε μια άλλη στο PC για δοκιμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Ιούλιος 21, 2018 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2018 Έχω static ip.Τώρα άλλαξα Ip και δεν το κάνει,όμως αύριο ή σε μια βδομάδα πάλι τα ίδια.Όποτε το πιάσει χωρίς να'χω πειράξει κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 21, 2018 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2018 Ή θα βάλεις να παίρνουν όλοι ρυθμίσεις από τον dhcp server ή θα ρυθμίσεις τον dhcp server να μη δίνει τη static IP που έχεις βάλει στον υπολογιστή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Ιούλιος 21, 2018 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2018 πριν 30 λεπτά, το μέλος trendy έγραψε: Ή θα βάλεις να παίρνουν όλοι ρυθμίσεις από τον dhcp server ή θα ρυθμίσεις τον dhcp server να μη δίνει τη static IP που έχεις βάλει στον υπολογιστή. Μπορείς να μου πεις και με ποιό τρόπο αν σου είναι εύκολο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 21, 2018 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2018 Από τις ρυθμίσεις του ρούτερ σου, συνήθως βρίσκεται σε υπομενού στο lan. Ορίζεις το DHCP address pool και χρησιμοποιείς για στατικές αυτές που δε δίνει ο DHCP server. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts