Jump to content

beta bios K8nf9

dohc161416003179

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ψάχνωντας, βρήκα αυτό το site που έχει κάποια Beta Bios για Gigabyte K8Nf-9....Βέβαια δεν νομίζω να είμαστε πολλοί στο Lab με αυτή τη μητρική, αλλά έχω δοκιμάσει το f3j.zip bios και δουλέυει πολύ καλά. Σημαντική διαφορά είναι ότι προσθέτει τη δυνατότητα αλλαγής συχνότητας επεξεργαστή και μνημών της κάρτας γραφικών μέσω του Bios στο ίδιο τμήμα που πειράζουμε τον επεξεργαστή και τις μνήμες. Επίσης παρατήρησα ότι μείωσε πολύ το χρόνο φόρτωσης των win...

http://www.lejabeach.com/Gigabyte/k8nf9/k8nf9bios.html.

Φυσικά είναι beta, δηλαδή όχι επίσημα, οπότε η ευθύνη είναι του χρήστη.

:OT: Παραθέτω και μια διεύθυνση που περιέχει ΠΟΛΛΑ για την Κ8nf-9.

http://www.rhcf.com/sisubb/ultimatebb.php/forum/41.html

• 3 weeks later...

....Η Gigabyte έβγαλε σαν official το F3 bios. Παρέχει μισά multi για τον επεξεργαστή καθώς και 180 για τις μνήμες.

Αρχική απάντηση από dohc16 [Χθες, στις 13:14]

....Η Gigabyte έβγαλε σαν official το F3 bios. Παρέχει μισά multi για τον επεξεργαστή καθώς και 180 για τις μνήμες.

Έχει βέβαια ένα μικρό προβληματάκι που ενδέχεται να προκαλέσει προβλήματα... ΔΕΝ παίρνει τα μούλτι του ΗΤ, με αποτέλεσμα μια και που έχει όριο τα 800(ή 1600 αν προτιμάτε) να κρασάρει στο ποστ....Αν είναι δυνατόν:(

Εγώ πάντως από τότε που έβαλα το F3 με ΗΤ=5 και 220 fsb, δεν έχω κανένα πρόβλημα..:)

(σε Α64 3.2 Winnie)

post-748-1416071887,0169_thumb.jpg

Διόρθωσε με αν κάνω λάθος, αλλά 220 χ 5 μας κάνει 1100 κι εσύ έχεις 880. ...Το 880 δια του 220 μας κάνει 4. ’ρα παίζεις με πολλαπλασιαστή 4 κι όχι 5.

Έχεις δίκιο!!!!:o Πάντως στο bios μου δείχνει ΗΤ=5..........?????

Sorry έπρεπε να το προσέξω,μάλλον δεν μας τα λέει καλά η Gigabyte:confused:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.