Seek & Find Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2018 Μου αρεσουν αυτα εδω τα μπλουζινια Μπορω να τα βρω καπου αλλου χωρις τελωνειο; Για πειτε καμια ιδεα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούλιος 12, 2018 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2018 Ναι, πάρε το λογότυπο και πήγαινε να τα τυπώσεις σε κάποιο ανάλογο κατάστημα 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 12, 2018 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2018 Πόσα θες να πάρεις και φοβάσαι το τελωνείο; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούλιος 12, 2018 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2018 πριν 14 λεπτά, το μέλος astrolabos έγραψε: Πόσα θες να πάρεις και φοβάσαι το τελωνείο; Τι εννοείς πόσα; Όλα! Αφού σου λέει τα θέλει πολύ Πάντως αν μιλάμε για 2-3 δε νομίζω να τα σταματήσουν στο τελωνείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 12, 2018 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2018 πριν 5 ώρες, το μέλος Seek & Find έγραψε: Για πειτε καμια ιδεα.. καμια ιδεα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιούλιος 12, 2018 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2018 Καταρχας θελω userbar και αντιστοιχο group trolllllllll στον πηδηχτουλη.. για παραγγελια 60€ δε θα φαω τελωνειο; παει πολυ μετα ρε φ@#στη μου.. Κανα ευρωπαικο μαγαζακι με τετοια; εεεε; φανταστικοι Φανμπουδες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 12, 2018 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2018 Εγώ συμφωνώ με τον @UltraB. Θα μου πεις δεν είναι το ίδιο, αλλά θα πάρεις μία κενή μπλούζα της αρεσκείας σου, και θα βάλεις τη στάμπα που θέλεις. Το θέμα είναι να βρεις την στάμπα, αυτό θα είναι το πιο δύσκολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιούλιος 12, 2018 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2018 Ακριβως.. που να τη βρω.. ειναι και το να καλυτερο απο το αλλο ρε γμτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 12, 2018 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2018 https://techblog.gr/internet/telonio-ti-tha-pliroso-8907/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 12, 2018 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2018 Δεν παίζει να βρεις κάτι στου injustice 2 το official ? https://www.injustice.com/ Δύσκολα από ότι βλέπω, chars έχει κυρίως. Έχει και WP αλλά δεν είναι τα ίδια και δεν ξέρω πχοιότητα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιούλιος 12, 2018 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2018 Ευχαριστω παιδες ελπιζω να βρω κατι. Να 'στε καλα ραααααααα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούλιος 12, 2018 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2018 http://lmgtfy.com/?q=injustice+2+png 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts