pnick Νοέμβριος 28, 2021 Author #161 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2021 (edited) Έχω καιρό να βάλω κάτι εδώ. Ας βάλω και εδώ τις τελευταίες μου δουλειές. Πρώτα μια προσπάθεια να αναπαραγάγω σε 3d μια αληθινή φωτογραφία. Μου ήρθε η ιδέα κάνοντας modelling κάποια έπιπλα της Fredericia, και είπα να κάνω ένα likeness study σε μια φωτογραφία που είχανε στο site, αυτή εδώ Εδώ η δική μου προσπάθεια στο blender: Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 28, 2021 από pnick 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Νοέμβριος 28, 2021 Author #162 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2021 Εδώ μια δοκιμή που είχα κάνει στο LuxCoreRender, μια δωρεάν μηχανή rendering για το blender που έχει και bidirectional path tracing και εκπληκτικά caustics. Κατέβασα την 2.1 Benchmark σκηνή από εδώ και έκανα κάποιες αλλαγές βάζοντας δικά μου αντικείμενα, όπως π.χ. κάτι καρέκλες που είχα σχεδιάσει παλιά στο Rhino. To αποτέλεσμα μου άρεσε, αν και σαν renderer είναι αρκετά αργός και δεν έχει την ευελιξία του Cycles που δουλεύω συνήθως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Νοέμβριος 28, 2021 Author #163 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2021 Ένα αυτοκίνητο που επιτέλους ολοκλήρωσα, ένα Audi Q8, μου πήρε σχεδόν 1.5 μήνα να το τελειώσω. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts