GoMaR Αύγουστος 23, 2018 #81 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2018 εννοειται. Το βαφω τωρα και θα φτιαξω shaders.. Απλη παρουσιαση μονο. Το τελικο πιστευω να το δειτε στην τηλεοραση 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Αύγουστος 23, 2018 Author #82 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2018 Να μας το πεις όταν είναι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Αύγουστος 23, 2018 #83 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2018 Λοιπον αφου μου εβγαλε την ψυχη ο Redshift με τα μαπς απο το substance.. του πεταξα ενα νερο στα γρηγορα, ενα hdri και τελος. Η αποσταση στο διαφημιστικο θα ειναι πιο μακρια, οποτε και αυτη η λεπτομερια που εφτιαξα ειναι υπερ αρκετη. Απλα παντα φτιαχνουμε περισσοτερο μηπως προτιμησει ο πελατης να το φερει πιο κοντα το αντικειμενο. Τα χρωματα ειναι βασει προιοντος. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Αύγουστος 23, 2018 Author #84 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2018 3 minutes ago, GoMaR said: Λοιπον αφου μου εβγαλε την ψυχη ο Redshift με τα μαπς απο το substance.. του πεταξα ενα νερο στα γρηγορα, ενα hdri και τελος. Η αποσταση στο διαφημιστικο θα ειναι πιο μακρια, οποτε και αυτη η λεπτομερια που εφτιαξα ειναι υπερ αρκετη. Απλα παντα φτιαχνουμε περισσοτερο μηπως προτιμησει ο πελατης να το φερει πιο κοντα το αντικειμενο. Τα χρωματα ειναι βασει προιοντος. Πολύ ωραίο Ιάσονα! Άντε να δούμε και την δουλειά σου να παίζει live. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Αύγουστος 24, 2018 #85 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2018 (edited) Χαχα... Μια απο τις εργασιες μου στη σχολη παλια.. Θα ανεβασω και τα ενδιαμεσα.. Α ρε εποχες.. Spoiler Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 24, 2018 από GoMaR 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Αύγουστος 24, 2018 #86 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2018 (edited) Με σπιτάκια, παράθυρα κι αυλές ξεκινάνε όλοι τις ζωγραφιές Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 24, 2018 από sstav 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Σεπτέμβριος 5, 2018 Author #87 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2018 Τις τελευταίες μέρες έφτιαξα αυτό. Θα μου έρθει και η έμπνευση για το δωμάτιο εποχής. Πού θα πάει; Modeling στο Blender, texturing στο SP, και rendering στο Cycles. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 7, 2018 #88 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2018 Αυτος ο Redshift με εκπλησει.. Ηθελα να φτιαξω υφη σοκολατας.. (crop) γτ η υπολοιπη σκηνη δεν εχει τπτ ενδιαφερον. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 18, 2018 #89 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2018 Ετοιμο και το logo του γραφειου που δουλευω.. 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Σεπτέμβριος 19, 2018 Author #90 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2018 Από ό,τι βλέπω η 2080 έχει σημαντική βελτίωση στο blender rendering σε σχέση με την 1080ti. Το μεγάλο μείον παραμένει η μικρότερη Vram. Θα προτιμούσα 1000 φορές τα 11gb της 1080ti. https://www.hardwareluxx.de/index.php/artikel/hardware/grafikkarten/47377-die-geforce-rtx-2080-ti-und-rtx-2080-founders-edition-im-test.html?start=14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 20, 2018 #91 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2018 (edited) Δυστηχως στο Vray δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Η διαφορα κυμαινεται στο ~25%. (μιλαω για την 2080τι) Τωρα αν γραφτει εφαρμογη με RT / tensor cores κλπ δε ξερω. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 20, 2018 από GoMaR Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Σεπτέμβριος 26, 2018 Author #92 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2018 Ανεβάζω εδώ την τελευταία μου δουλειά στο blender. Ευχαριστώ πολύ τον Ιάσονα ( @GoMaR ) για την επικοινωνία που είχαμε, και την βοήθειά του. Ήταν σημαντική. Τα περισσότερα μοντέλα είναι δικά μου με texturing στο SP. Κάποια (το φωτιστικό δαπέδου, το φωτιστικό τοίχου, τα βιβλία κ.λπ.) είναι δωρεάν από το 3dsky.org. Θα ακολουθήσουν και κάποια close-ups με dof εν καιρώ. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Σεπτέμβριος 27, 2018 Author #93 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2018 Και υπό άλλη γωνία 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Σεπτέμβριος 28, 2018 Author #94 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2018 Και μια τρίτη και τέλος 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Οκτώβριος 1, 2018 Author #95 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2018 Το βάζω εδώ, γιατί ο άνθρωπος έχει κάνει εκπληκτική δουλειά. Από τις καλύτερες δουλειές εξωτερικού χώρου που έχω δει. Modeling στο Blender και rendering στο Octane Standalone (αν το θυμάμαι καλά). https://blenderartists.org/t/honeycomb-house/1128002 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raziel Οκτώβριος 2, 2018 #96 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2018 11 hours ago, pnick said: Το βάζω εδώ, γιατί ο άνθρωπος έχει κάνει εκπληκτική δουλειά. Από τις καλύτερες δουλειές εξωτερικού χώρου που έχω δει. Modeling στο Blender και rendering στο Octane Standalone (αν το θυμάμαι καλά). https://blenderartists.org/t/honeycomb-house/1128002 Δεσπότες κάνει ο τύπος,μόνο πολύ έμπειρο μάτι θα καταλάβει ότι είναι cgi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Οκτώβριος 6, 2018 #97 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2018 On 2/10/2018 at 12:23 ΠΜ, το μέλος pnick έγραψε: Το βάζω εδώ, γιατί ο άνθρωπος έχει κάνει εκπληκτική δουλειά. Από τις καλύτερες δουλειές εξωτερικού χώρου που έχω δει. Modeling στο Blender και rendering στο Octane Standalone (αν το θυμάμαι καλά). https://blenderartists.org/t/honeycomb-house/1128002 Whaaaaaaaaaaaaaaaaat? ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ!! Δεν υπήρχε περίπτωση να καταλάβω ότι είναι render.... Μπορεί να είμαι παντελώς άσχετος με τα 3d rendering stuff, αλλά παρακολουθώ τις δουλειές σας (ας είναι καλά ο @GoMaR που μου έχει δείξει τι μπορεί να κάνει με την κατάλληλη γνώση και τα κατάλληλα προγράμματα). Μπράβο παιδιά! 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 7, 2018 #98 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2018 Μιας και μιλαμε για artists, ας δωσουμε συγχαρητηρια και στον Ελληνα Σταυρο Καραγιαννη που κερδισε τον διαγωνισμο σε character art.https://www.artstation.com/contests/wild-west/challenges/42 Το ξερω το παιδι προσωπικα, εχουμε δουλεψει και μαζι 2-3 φορες. Ειναι πολυ καλος στο zbrush και εννοειται εχει λιωσει στο διαβασμα ανατομιας σωματος. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Οκτώβριος 17, 2018 Author #99 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2018 Μιας και ξεκίνησα να ανεβάζω μοντέλα σιγά σιγά στο Gumroad και στο Blender Market, είπα να κάνω κάποιες διορθώσεις σε ένα παλιό μοντέλο barcelona chair που είχα φτιάξει. Προσπάθησα να βγεί όσο πιό κοντά γινόταν στο αυθεντικό design που διατηρεί η Knoll, όπως εδώ: Spoiler Πιστεύω ότι πλησίασα αρκετά: 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 18, 2018 #100 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2018 Εντωμεταξύ αυτή τη καρέκλα τν είχα δει σε ένα ξενοδοχείο στην Ουάσιγκτον. Όλο έλεγα να τν βγάλω φωτογραφία και ολο το ξεχνουσα το project με τν κάψουλα ναυάγησε 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts