MusicFool Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2005 Ζητείται προγραματακι Παιδιά την καλησπέρα μου,Γνωρίζει κανείς προγραματακι που μόλις Τελειώνει την εκτύπωση ο εκτυπωτής να κάνει κάποιο Ήχο στο PC και να σε ειδοποιεί ;;;;;Ευχαριστώ, για τον χρόνο σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1k3man Απρίλιος 16, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 musicfool ψαξε για printer utilities σε καποιο download site.. ισως βρεις.. π.χ. download.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Απρίλιος 16, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από n1k3man musicfool ψαξε για printer utilities σε καποιο download site.. ισως βρεις.. π.χ. download.com :confused: Σαν να λέμε.... ....Πεινάω.......Τι έχετε να προτείνετε;;; ..."ΦΑΕ" Αλήθεια βρε musicfool, ο εκτυπωτής σου είναι ΤΟΣΟ αθόρυβος που δεν το καταλαβαίνεις όταν τελειώνει η εκτύπωση;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MusicFool Απρίλιος 16, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 n1k3manΕυχαριστω για τον χρονο σου, εχω ψαξει δεν βρηκα τιποτα . Και οι ηχοι των Windows δενκανουν τιποτα.SnipsΕκανες τον κοπο να γραψεις 5 λεξεις για αυτο σε ευχαριστω,για το στυλακι σου μαθε οτι υπαρχουν εκτυπωτες Laser Engraver με 1,5 ιππο μηχανημα εξαερισμου . http://www.gccworld.com/pro_laser_engraver_explorer.htmlΤην καληνυχτα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1k3man Απρίλιος 16, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 ΡΕ sknips για κριτικη επιτροπη μπηκες νυχτιάτικα!? φανταστικα οτι το παιδι δε ξερει και πολλα.. γι'αυτο και του προτεινα και κατι τετοιο.. δε γουστάρω να τσακωνομαι.. τσιμπα ενα μπουκέτο και κοιμισου!! :daisy: καλημέρες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.