stavpal Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27, 2018 Έχω τον hp 990cxi από το '99 και πάλι τελειώνουν τα μελάνια τα οποία κοστίζουν ~ 75 € (τρίχρωμο 78 + μαύρο 45). Μου τραβάει που και που 2-3 φύλλα μαζί (έχω τυπώσει ~20000 σελίδες). Αυτό που σκέφτομαι είναι μήπως αξίζει να πάρω άλλον inkjet (ποιόν) αντί να αλλάξω πάλι μελάνια. Τον εκτυπωτή τον έχω συνδεδεμένο με usb στον router για να τυπώνω και από το laptop κτλ. Τυπώνω γύρω στις 50-200 σελίδες το μήνα, έγχρωμες. Εξαρτάται βέβαια μπορεί να τυπώσω και παραπάνω. Γενικά τυπώνω κάθε βδομάδα, έστω και λίγες. Σαρωτή έχω τον Epson 4490 Τι λέτε να κάνω; Άμα είναι προτείνετε εκτυπωτή (δε νομίζω laser) Άμα πάρω θα τον συνδέσω με Ethernet Κοιτούσα τον hp 6970 που σαρώνεις και κατευθείαν σε usb αλλά έχει ενσωματωμένες κεφαλές και διάβαζα ότι είναι ασύμφορος. Τι λέτε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
iseeklife Ιούνιος 28, 2018 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2018 υπάρχουν ακόμα μελάνια από το 99 ? γιατί στους δικούς μου τους κάνον λέει ότι τέλος η υποστήριξη μετά από 5 χρόνια . είναι αφτερ μάρκετ τα μελάνια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavpal Ιούνιος 29, 2018 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2018 (edited) όχι συνέχιζε η hp να βγάζει. Original είναι (μάλλον ήταν αφού είναι στο 10%). Ή μήπως να πάω σε συμβατά; Τις εκτυπώσεις τις κρατάω αρκετές φορές χρόνια. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 29, 2018 από stavpal Link to comment Share on other sites More sharing options...
iseeklife Ιούνιος 29, 2018 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2018 εγώ μόλις έβαλα συμβατά στο κανον χάλασε . μη βάλεις συμβατα γιατι θα χαλάσει κατά την εμπειρία μου . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts