Jump to content

Thermalright και γιδια [Update-56K Beware!]

YDinopoulos

Recommended Posts

Παράθεση
Αρχική απάντηση από Ilias83

Αυτό τα εξηγεί όλα...

Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες...

Απλά δεν είχα καταλάβει...

Εννοειται πως παρεξηγηθηκα! Δευτερα χαραμα στον λοφο του Φιλοπαππου. Διαλεξε οπλο....:p:D

Συριε, οχι τοσο ωστε να μπει. Το δοκιμασα, αλλα δεν τα πιεσα κ παρα πολυ.

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply
  Παράθεση
Αρχική απάντηση από spc

αλλά νομίζω ότι τα ελασματάκια της 120 έχουν τζόγο ώστε να μπορεί να κουμπώσει χωρίς να χρειαστεί να γαντζώσεις την μία πλευρά πρώτα....

spc αυτο δεν παιζει γιατι ειναι πολυ σκληρα και μονο ετσι κουμπονουν και παλη με πολυ δυσκολια

και επισεις οσοι εχουν asus Ρ4C800 h P4P800 περνουν ενα ταρακουλο με τα σκατο πυκνοτακια γιατι αμα δεις φωτος τα στραβονει παρα πολυ σε συμιο που παιζει με ενα κουνιμα να ξεριζοθουνε και να σου μινουν στο χερι.

εγω την πρωτη φορα εκανα χιλιες προσευχες να μην εχει παθει τιποτα και ετρεμα σαν ψαρι μηπως και εχει παθει καμια ζημια

Δεν ειδες την φωτο στην 1η σελιδα? Μου εφυγε η μαγκια. Οχι οτι θα σπασει, αλλα θα πρεπει να τρεχω στον hipro για κολλησεις κ ιστοριες :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.