Jump to content

Thermalright και γιδια [Update-56K Beware!]

YDinopoulos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Kαλα, οι τυποι στην Thermalright ή ειναι γιδια κ απαντανε οπως τους κατεβει ή δεν εχουν φαντασια.

Εχοντας την P4C800E-Dlx και την ΧΡ-120 ειπα να παρω κ το NB-1c (το χαλκινο...). Τo αγοραζω κ την ιδια μερα ρωταω την εταιρια (Thermalright) αν υπαρχει προβλημα τοποθετησης κ των 2 μαζι.

Μου απαντανε " Ι am sorry sir, but you cannot install both of them (XP-120 & NB-1c) on any

motherboard". Σπαστηκα για να ειμαι ειλικρινεις, γιατι πηρα κατι που θα μου ειναι αχρειαστο.

Παλι καλα ομως που σαν γνησιος Ελληναρας, μου αρεσει να σκαλιζω (εστω κ με καταστροφικα αποτελεσματα), και το δοκιμασα.

Η ΝΒ-1c ειναι 2 ποντους πιο ψηλο απο το μαμα ψυχτρακι. Και εκανα το πιο απλο....Εβαλα το ΝΒ-1 πρωτα χωρις το φανακι, μετα την ΧΡ-120 και υστερα το φανακι. Φυσικα μπηκε κ αυτην την στιγμη δουλευει μια χαρα.

Θα ποσταρω φωτο το βραδυ

Thermalright.........ΜΠΕΕΕΕ ΡΕ !!!

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

Εχχμμ, ναι συμμεριζομαι τον πονο σου, αλλα αποφασισε...Η Thermaltake ή Thermalright:P

αν ήσουν γνήσιος έλληνας θα σκάλιζες κατευθείαν χωρίς να κάτσεις να στείλεις μεηλ... :p πάντως απάντησέ τους και στείλτους και καμια φώτο να ξεστραβωθούν...

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 16:06]

Kαλα, οι τυποι στην Thermalright ή ειναι γιδια κ απαντανε οπως τους κατεβει ή δεν εχουν φαντασια.

Εχοντας την P4C800E-Dlx και την ΧΡ-120 ειπα να παρω κ το NB-1c (το χαλκινο...). Τo αγοραζω κ την ιδια μερα ρωταω την εταιρια (Thermalright) αν υπαρχει προβλημα τοποθετησης κ των 2 μαζι.

Μου απαντανε " Ι am sorry sir, but you cannot install both of them (XP-120 & NB-1c) on any

motherboard". Σπαστηκα για να ειμαι ειλικρινεις, γιατι πηρα κατι που θα μου ειναι αχρειαστο.

Παλι καλα ομως που σαν γνησιος Ελληναρας, μου αρεσει να σκαλιζω (εστω κ με καταστροφικα αποτελεσματα), και το δοκιμασα.

Η ΝΒ-1c ειναι 2 ποντους πιο ψηλο απο το μαμα ψυχτρακι. Και εκανα το πιο απλο....Εβαλα το ΝΒ-1 πρωτα χωρις το φανακι, μετα την ΧΡ-120 και υστερα το φανακι. Φυσικα μπηκε κ αυτην την στιγμη δουλευει μια χαρα.

Θα ποσταρω φωτο το βραδυ

Thermalright.........ΜΠΕΕΕΕ ΡΕ !!!

Έτσι μπράβο αλλά την φωτό να τη στείλεις και στα εγγλεζάκια με τέτοιο σηματάκι.....:banging:

Εγώ τους έστειλα για να τους ρωτήσω αν θα είναι συμβατή η NB-1C με τη μητρική μου, γιατί απ' όσο ξέρω το Intel 875P έχει γύρω από το chip ένα πλαστικό πλαίσιο, που είναι πιο ψηλό από το chip και μπορεί να μην πατάει η ψύκτρα.

Μου απάντησαν ότι ΔΕΝ είναι συμβατή η NB-1C με τη μητρική μου.

@YDinopoulos: Στη μητρική σου πάτησε κανονικά η ψύκτρα πάνω στο chip; Αν ναι, τότε λογικά θα ταιριάζει και στη δικιά μου, αφού έχουμε το ίδιο ακριβώς chipset.

Στείλε αλλά μην έχεις διάθεση ειρωνική γιατί βλέπω να κάνουν forward όλα τα παρόμοια mail με την ίδια απορία στο mail σου. :hehe:

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

sorry,παρασηρθηκα... 800χ600 λοιπον! (Ελπιζω να ειναι ΟΚ)

Ρε dinopoyle, λες και εισαι νεος στο site. 550x700 man, τοσο ειναι το οριο.

Αρχική απάντηση από jax7480

Δινοπουλε, ειπαμε ρε φιλε, 56Κ warning, αλλα εσυ ξεκολιαστηκες, τι 1600χ1200 ειναι αυτο?

Εγώ θέλω να βλέπω των πυκνωτή εκεί δεξία πόσα volt είναι, εσένα τί σε νοιάζει; :p

Αρχική απάντηση από dfragos

Εγώ θέλω να βλέπω των πυκνωτή εκεί δεξία πόσα volt είναι, εσένα τί σε νοιάζει; :p

Ρε πανε σηκωσε καμια κεραια που βγαζεις και γλωσσα τσουτσεκι!! Οταν θα μας στα πατρια εδαφη να δω τι θα κατεβαζεις. Πιο γρηγορα θα πηγαινεις με το αεροπλανο για να τα φερνεις σε CD.

Σε λίγο θα βάζουμε σκαλοσιά να στιρίζουμε τιν ψύχτρα! :p Δεν θα ανέχουν οι βίδες να τιν κρατήσουν κάθετα :hehe: ... Αλλά ρε σύ Γιάννη τι σου έφταιξε η υδρόψυξη και την έβγαλες?

@YDinopoulos:

Βλέπω στην πρώτη φωτογραφία ότι την NB-1C την έχεις στερεώσει σε τέσσερα "δαχτυλίδια". Αυτά τα είχε πάνω η μητρική από πριν; Εμένα που έχει δύο τρύπες για push-pins (ξέρεις, αυτά που τα πιέζεις και "αγκιστρώνουν" από την πίσω μεριά του PCB) θα μπαίνει;

Αρχική απάντηση από nickstamat

@YDinopoulos:

Βλέπω στην πρώτη φωτογραφία ότι την NB-1C την έχεις στερεώσει σε τέσσερα "δαχτυλίδια". Αυτά τα είχε πάνω η μητρική από πριν; Εμένα που έχει δύο τρύπες για push-pins (ξέρεις, αυτά που τα πιέζεις και "αγκιστρώνουν" από την πίσω μεριά του PCB) θα μπαίνει;

καλο θα ηταν να δοκιμασεις τις swifteq το mcx-159R.ειναι απο τα κορυφεα

Αρχική απάντηση από nickstamat

@YDinopoulos:

Nαι. Απο όσο ξερω ολα τα Intel chipset σειρας 8x5 ειναι με αυτα τα δαχτυλιδια. Παντως στο πακετο εχει και push-pins σε περιπτωση nforce ;)

@ D.J.AleXXX_gr Θα ποσταρω το βραδυ ακριβεις νουμερα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.